Računovodja senior

31.8.2020
Libres d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Libres d.o.o.
Spletna stran:

Računovodja senior


Računovodja senior m/ž


Smo uveljavljeno družinsko računovodsko podjetje na trgu prisotno od leta 1997. V svoje vrste vabimo sodelavca(ko) z veseljem do dela v računovodstvu, ki bo z vestnim in strokovnim delom pripomogla k skupnemu uspehu. To cenimo in tudi primerno nagradimo. Imamo urejene delovne pogoje v lastnih prostorih (BTC Ljubljana) z dovolj parkirišča pred poslovno stavbo. Delo poteka v moderno opremljenih klimatiziranih pisarnah z sodobno računalniško opremo. Uporabljamo računovodske programe PANTHEON Datalab, VASCO in SAOP minimax.

Opis delovnega mesta

Opravljanje računovodskih storitev za gospodarske družbe: Knjiženje poslovnih dogodkov, obračun plač, obračun DDV,  izdelava letnih in medletnih računovodskih izkazov in razkritij za potrebe financiranja pri bankah.

Pričakujemo

Osebo, ki jo veseli delo v računovodskem podjetju in bo samostojno izvajala računovodske storitve za gospodarske družbe in samostojne podjetnike.

Računovodja mora poznati davčno zakonodajo, SRS in je že samostojno izdeloval računovodske izkaze za mikro in majhne gospodarske družbe.

Pričakujemo strokovno, urejeno in nekonfliktno komunikativno osebo, ki bo z vestnim delom pripomogla k skupnemu uspehu podjetja.

Nudimo

Dobre delovne pogoje, dobro plačilo za dobro opravljeno delo, urejen delavni čas in sodobno računalniško opremo.

Prijave sprejemamo preko
elektronske pošte na naslov: pavel.kobilsek@libres.si

www.libres.si

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Opravljanje računovodskih storitev za gospodarske družbe
Knjiženje poslovnih dogodkov, obračun plač, obračun DDV, izdelava letnih in medletnih računovodskih izkazov in razkritij za potrebe financiranja pri bankah

Kaj pričakujemo

Osebo, ki jo veseli delo v računovodskem podjetju in bo samostojno izvajala računovodske storitve za gospodarske družbe in samostojne podjetnike. Računovodja mora poznati davčno zakonodajo, SRS in je že samostojno izdeloval računovodske izkaze za mikro in majhne gospodarske družbe. Pričakujemo strokovno, urejeno in nekonfliktno komunikativno osebo, ki bo z vestnim delom pripomogla k skupnemu uspehu podjetja.

Kaj nudimo

Dobre delovne pogoje, dobro plačilo za dobro opravljeno delo, urejen delavni čas in sodobno računalniško opremo.

Izberi področje dela