Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Računovodja

17.7.2017
CHR Partners d.o.o.
Trebnje
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
CHR Partners d.o.o.
Povej naprej

Zaposlovanje v podjetju CHR Partners d.o.o.

Povej naprej

Produkti in storitve CHR Partners d.o.o.

Povej naprej

Inž. mehatronike oz. strojništva / tehnično - svetovalna podpora

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Trimo je eno izmed vodilnih evropskih podjetij na področju ognjevarnih strešnih in fasadnih celovitih sistemov, kjer ustvarjajo učinkovite, estetske in trajnostne arhitekturne rešitve za ovoj zgradb. Pri Trimu verjamejo v visoko kakovostne, enostavne in varne rešitve po meri njihovih strank.

Za okrepitev ekipe v Sloveniji iščemo izkušenega računovodjo, katerega naloge bodo usmerjene predvsem v pripravo računovodskih izkazov (bilanca stanja, izkaza poslovnega izida) v skladu z mednarodnimi računovodskimi standardi na mesečni / letni osnovi. Odgovornosti zajemajo pripravo in predložitev davčnih napovedi in obračunov DDV, knjiženje ter analizo poslovnih rezultatov, v proaktivnem sodelovanju z ostalimi oddelki in upravo podjetja.

Kaj pričakujemo

Prednost imajo osebe z najmanj pet (5) let ustreznih delovnih izkušenj v mednarodnem okolju in dobrim poznavanjem slovenskih in mednarodnih računovodskih standardov, lokalne davčne zakonodaje in odličnim poznavanjem računovodskega dela programa SAP.

Kandidati morajo obvladati angleški jezik ter imeti primerno univerzitetno izobrazbo s področja financ, računovodstva in/ali revizije. Zaželene so visoke računovodske kompetence, analitičnost, praktično razmišljanje in timsko sodelovanje, fleksibilnost, profesionalna etika, zanesljivost ter sposobnost dela v dinamičnem okolju.

Kaj nudimo

Če ustrezate navedenim zahtevam in v tej priložnosti vidite izziv, vas prosimo da nam pošljete Vaš življenjepis s sliko ter vsemi priloženimi dokazili na naslov CHR Partners d.o.o., Beethovnova 6, 1000 Ljubljana ali e-mail: chr@chr-partners.com

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Izberi področje dela