Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni kadri

18.5.2018
Anton Blaj d.o.o.
Pomurje, Podravska, Koroška, Savinjska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

Različni kadri

Smo družinsko podjetje, ki je že pol stoletja uveljavljeno kot preizkušen proizvajalec specialnih veznih elementov, ki so vključeni v kritične dele naprav. V podjetju združujemo tradicijo in nova inženirska znanja ter inovativnost današnjega časa. Veliko vlagamo v tehnološke posodobitve proizvodnje, razvoj strokovnega znanja sodelavcev ter optimizacijo logistike, da kupcem lahko zagotovimo produkte takrat, ko jih potrebujejo. Na seznamu kupcev imamo velika multinacionalna podjetja, kot so General Electric, Andritz, Siemens idr.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI:

- proizvodnja, industrija,

- strojništvo in metalurgija,

- transport, nabava, logistika,

- trženje, prodaja, komerciala.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja specialnih veznih elementov, ki so vgrajeni v visoko kompleksne naprave, kot npr. batne motorje, krmilne sisteme, sklopke, ladijske vijake, ladijska dvigala v ladjedelništvu; reduktorje in blažilce vibracij, sklopke oziroma dušilce zavornega sistema in zavornih sistemov vlakov v železniškem prometu; dvigala, kompresorje za področje offshore, hidrocentrale, strojegradnjo itn.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Uspeh podjetja je posledica dobrega sodelovanja. Bolj, kot osebni cilji, so pomembni skupinski: narediti najboljši izdelek. Tako dosežemo, da je vsota večja od seštevka posameznih delov. Zavezani smo k nenehnemu učenju, raziskovanju in razvoju.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Želimo postati eden izmed vodilnih evropskih proizvajalcev dinamično obremenjenih veznih elementov. Naše poslanstvo je, da z veznimi elementi zagotavljamo dolgoročno delovanje zahtevnih strojev in naprav.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

- Željo po učenju in razvoju;

- proaktivnost;

- dajanje inovativnih predlogov;

- natančnost;

- stremljenje k nenehnim izboljšavam;

- poštenost in odprtost...

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

V podjetju želimo ustvariti delovna mesta, ki omogočajo zaposlenim, da delajo s strastjo in so pri tem zadovoljni, zato zagotavljamo:

- stimulativno mesečno plačilo in nagrade;

- dolgoročno varnost zaposlitve;

- uravnoteženo razmerje med službenih in zasebnim časom;

- fleksibilen delovni urnik;

- strokovno in osebno rast ter možnost napredovanja...

ODDAJ SVOJ CV

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

/

Kaj pričakujemo

Pričakujemo: željo po učenju in razvoju; proaktivnost; dajanje inovativnih predlogov; natančnost; stremljenje k nenehnim izboljšavam; poštenost in odprtost; pozitiven odnos do sprememb; prilagodljivost...

Kaj nudimo

V podjetju želimo ustvariti delovna mesta, ki omogočajo zaposlenim, da delajo s strastjo in so pri tem zadovoljni, zato zagotavljamo: stimulativno mesečno plačilo in nagrade; dolgoročno varnost zaposlitve; uravnoteženo razmerje med službenih in zasebnim časom; fleksibilen delovni urnik...

Izberi področje dela