Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni kadri

18.5.2018
Talum Ulitki d.o.o.
Pomurje, Podravska, Koroška, Savinjska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Talum Ulitki d.o.o.

Različni kadri

Talum kot sodobno proizvodno podjetje sodi v svetovnem merilu v ozek krog najučinkovitejših proizvajalcev elektroliznega aluminija in aluminijevih zlitin. Več kot 60 let prizadevnega dela v Kidričevem se danes odraža v zavidljivih dejstvih: uvrščamo se med 10 največjih izvoznikov v Sloveniji, proizvedemo več kot 84.000 ton aluminija letno in pohvalimo se lahko s skupaj več kot 10.000 zaposlenimi od začetka proizvodnje do danes. Naša največja konkurenčna prednost so proizvodi najvišje kakovosti ter znanje, ustvarjalnost in podjetnost naših zaposlenih.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI:

- proizvodnja, industrija,

- strojništvo in metalurgija,

- tehnična dela.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Proizvodnja aluminija in aluminijevih zlitin: gnetne in livarske zlitine, rondelice, uparjalniki in ulitki. Storitve: inženiring, orodjarna, energetika in elektro vzdrževanje, hidravlika, obnova strojev, laboratorijske meritve.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Talum je sodobno, inovativno podjetje, usmerjeno k vrhunskim rezultatom, za katerega je značilna visoka raven ustvarjalne energije in prevladujoča kultura trga ter izjemno visoka stopnja zavzetosti zaposlenih. Naša največja konkurenčna prednost so znanje, ustvarjalnost in podjetnost naših zaposlenih, ki so v sodelovanju s poslovnimi partnerji in lastniki najpomembnejši gradnik uspešnosti v poslovanju skupine Talum.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Z vitko, energijsko učinkovito in okolju prijazno proizvodnjo ter predelavo aluminija sodimo v ozek krog najučinkovitejših proizvajalcev elektroliznega aluminija in aluminijevih zlitin v svetovnem merilu. Pomemben temelj naše rasti je razvoj proizvodnje ulitkov. Zraven področij nizkotlačnega in gravitacijskega litja, smo uspešno vstopili tudi na področje visokotlačnega kokilnega litja. Na področju rondelic za program tub in doz se uvrščamo med največje in tehnološko najnaprednejše proizvajalce na svetu. Naši cilji so usmerjeni v aktivnosti na področju inovativnosti in razvoja, trajnosti in digitalizacije ter povečanje obsega prodaje proizvodov in storitev z višjo dodano vrednostjo.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost za stalno učenje, medsebojno deljenje znanja in sodelovanje. V Talumu trdno verjamemo, da skupaj zmoremo skoraj vse, zato je prispevek vsakega zaposlenega pomemben.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

Vsem, ki so pripravljeni postati del Talumove ekipe, nudimo stabilno in urejeno delovno okolje v katerem se bodo lahko strokovno in osebno razvijali. Svojim sodelavcem nudimo strokovna usposabljanja s katerimi bodo nadgrajevali in dopolnjevali svoje znanje, ki ga potrebujejo na delovnem mestu, pa tudi takšna, ki jih želijo sami in se z njimi osebno razvijajo. Omogočamo tudi izobraževanja ob delu za pridobitev višje stopnje strokovnost ali pridobitev drugačne smeri izobraževanja, kot jo je posameznik zaključil.

ODDAJ SVOJ CV

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

/

Kaj pričakujemo

Pričakujemo: Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem pripravljenost za stalno učenje, medsebojno deljenje znanja in sodelovanje. V Talumu trdno verjamemo, da skupaj zmoremo skoraj vse, zato je prispevek vsakega zaposlenega pomemben.

Kaj nudimo

Nudimo: Vsem, ki so pripravljeni postati del Talumove ekipe, nudimo stabilno in urejeno delovno okolje v katerem se bodo lahko strokovno in osebno razvijali. Svojim sodelavcem nudimo strokovna usposabljanja s katerimi bodo nadgrajevali in dopolnjevali svoje znanje, ki ga potrebujejo na delovnem mestu, pa tudi takšna, ki jih želijo sami in se z njimi osebno razvijajo. Omogočamo tudi izobraževanja ob delu za pridobitev višje stopnje strokovnost ali pridobitev drugačne smeri izobraževanja, kot jo je posameznik zaključil.

Izberi področje dela