Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni poklici

13.4.2018
Spar Slovenija d.o.o.
Dolenjska, spodnjeposavska, osrednjeslovenska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Spar Slovenija d.o.o.
Spletna stran:

Različni tehnični poklici

Smo del mednarodne trgovske verige Spar, ki je danes prisotna na skoraj vseh delih sveta – mednarodno sodelovanje pa nam prinaša številne prednosti tako v trgovinski ponudbi kot tudi v razvoju in znanju. V Sloveniji naš prepoznavni logotip zelene jelke označuje že 100 trgovin, ki jih lahko najdete v skoraj vsakem kraju v Sloveniji, ponosni pa smo tudi na dejstvo, da so nas naši kupci že drugo leto zapored izbrali za prvo trgovino po njihovem mnenju. To smo dosegli s kakovostjo, zanesljivostjo in odgovornostjo do svojih strank in sodelavcev. Kot eden od največjih zaposlovalcev v Sloveniji s širitvijo poslovanja redno nudimo tudi zaposlitvene priložnosti za nove sodelavce.

PODROČJA DELoVNIH MEST, KI JIH PONUJAMO:


- trgovina,


OD NOVIH SODELAVCEV PRIČAKUJEMO

Pri novih sodelavcih nam je najbolj pomemben odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu naše vrednote: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja, želimo medse privabiti ljudi, ki imajo željo po stalnem učenju in sprejemanju novih izzivov.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

- Delo v prijetnem in dinamičnem delovnem okolju,

- Izobraževanja ter možnosti za napredovanje,

- Dopolnilno pokojninsko zavarovanje.

Ne odlašaj!
Še 0 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

x

Kaj pričakujemo

Pričakujemo: Pri novih sodelavcih nam je najbolj pomemben odgovoren in pozitiven odnos do dela. Pričakujemo, da so zavezani k uspehu in da so jim blizu naše vrednote: zaupanje, zanesljivost, prijaznost, pripadnost podjetju, odgovornost, strokovnost, medsebojno spoštovanje in odprta komunikacija. Ker se zavedamo, da sodelavci soustvarjajo uspeh podjetja, želimo medse privabiti ljudi, ki imajo željo po stalnem učenju in sprejemanju novih izzivov.

Kaj nudimo

Nudimo: Delo v prijetnem in dinamičnem delovnem okolju; Izobraževanja ter možnosti za napredovanje; Dopolnilno pokojninsko zavarovanje.

Izberi področje dela