Različni profili m/ž (enota Ljubljana)

16.5.2024
E.Leclerc, Rudnidis d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Prvi hipermarket E.Leclerc smo junija 2000 odprli v Ljubljani in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Redno zato spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80 % izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

 VIZIJA IN CILJI

Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo,  s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.
RUDNIDIS, d.o.o.
Jurčkova cesta 225
1000 Ljubljana
https://www.e-leclerc.si/

Dejavnost:
Trgovina


Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev.


 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa “Top sodelavec meseca”.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom Dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših zaposlenih je poskrbljeno z brezplačnim pokritim parkiriščem.


Delo v proizvodnji - različni profili

O skupini E.Leclerc
Edouard Leclerc je svojo prvo trgovino na komaj 16 m2 odprl daljnega leta 1949 v francoskem mestu Landerneau v Bretaniji. Njegova glavna ideja je bila kupovati čim ceneje in čim ceneje tudi prodajati. 10 let kasneje je imel 60 in 13 let kasneje že 260 trgovskih centrov po Franciji. Ponudbi živil in tekstila se je leta 1979 pridružila še prodaja goriva, leta 1986 prodaja nakita pod blagovno znamko le Manege a bijoux, nato pa še potovalna agencija E.Leclerc in specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego (pri nas znana pod blagovno znamko Leposana).

Prva trgovina E.Leclerc izven Francije je bila odprta leta 1992 v španski Pamploni. Poleg supermarketov in hipermarketov v Franciji, je danes model E.Leclerc prisoten tudi v Španiji, na Poljskem, Portugalskem, v Andori in v Sloveniji (od leta 2000).


V Sloveniji smo prvi hipermarket E.Leclerc odprli junija 2000 v Ljubljani, in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manege a bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Zato redno spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80% izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

Glavne dejavnosti podjetja

Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina s trgovinsko dejavnostjo. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.

Organizacijska kultura in klima

Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.

Naše poslanstvo in cilji

Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo, s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

Zaposlovanje

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Trenutno so najbolj iskana naslednja delovna mesta:

V Ljubljani:

  • vodja oddelka delikatesa/topli kotiček – m/ž,
  • delavec na oddelku ribarnice – m/ž,
  • blagajnik – m/ž,
  • picopek – m/ž,
  • blagovni manipulant – m/ž in
  • prodajalec – m/ž.

Podrobnejši opis prostih delovnih mest lahko preberete na naši spletni strani: https://www.e-leclerc.si/zaposlitev/ljubljana/.

V obeh enotah E.Leclerc zraven rednih zaposlitev nudimo delo tudi študentkam/študentom in jim omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj, znanj in spretnosti na različnih področjih. Prav tako lahko tekom šolanja dijakinje/dijaki pri nas opravljajo praktično usposabljanje v delovnem procesu.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev. Pri delu cenimo zanesljivost in natančnost, sposobnost timskega sodelovanja, organizacijske in komunikacijske sposobnosti in osebno urejenost. Predhodne delovne izkušnje so zelo dobrodošle, niso pa pogoj, ker si lahko vsak posameznik z izkazano željo po učenju pridobi potrebna znanja tekom trajanja zaposlitve.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa "Top sodelavec meseca". Vsak ima možnost prejeti letno nagrado oz. božičnico za njegov prispevek k letnemu uspehu podjetja.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših sodelavcev in strank je poskrbljeno z brezplačnim parkiriščem.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

O skupini E.Leclerc
Edouard Leclerc je svojo prvo trgovino na komaj 16 m2 odprl daljnega leta 1949 v francoskem mestu Landerneau v Bretaniji. Njegova glavna ideja je bila kupovati čim ceneje in čim ceneje tudi prodajati. 10 let kasneje je imel 60 in 13 let kasneje že 260 trgovskih centrov po Franciji. Ponudbi živil in tekstila se je leta 1979 pridružila še prodaja goriva, leta 1986 prodaja nakita pod blagovno znamko le Manège à bijoux, nato pa še potovalna agencija E.Leclerc in specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego (pri nas znana pod blagovno znamko Leposana).

Prva trgovina E.Leclerc izven Francije je bila odprta leta 1992 v španski Pamploni. Poleg supermarketov in hipermarketov v Franciji, je danes model E.Leclerc prisoten tudi v Španiji, na Poljskem, Portugalskem, v Andori in v Sloveniji (od leta 2000).

V Sloveniji smo prvi hipermarket E.Leclerc odprli junija 2000 v Ljubljani, in sicer kot prvi trgovski center na Rudniku, okoli katerega so se nato pojavile še druge trgovine in trgovski centri. Danes se razteza na kar 10.000 m2. Osnovni ponudbi se je od takrat pridružila še zlatarna pod imenom Le Manège à bijoux, marca 2013 pa še specializirana trgovina za zdravje, lepoto in nego, Leposana. Novembra 2007 je sledilo odprtje hipermarketa v Mariboru na 5.000 m2 površine. V letu 2021 smo dočakali težko pričakovano garažno hišo, ki ponuja še več udobja pri nakupovanju.

Vse trgovine E.Leclerc v Sloveniji sledijo načelu E.Leclerc skupine v svetu, ki svoje cene prilagaja kupni moči potrošnikov. Zato redno spremljamo dogajanje na trgu in sproti oblikujemo posebne ponudbe. Kar 80% izdelkov v naših trgovinah je lokalnega izvora, saj je podpora lokalnega gospodarstva za nas zelo pomembna.

Glavne dejavnosti podjetja
Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina s trgovinsko dejavnostjo. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.

Organizacijska kultura in klima
Sodelavci stremimo k timskemu delu in k odprti ter iskreni komunikaciji. Z odgovornim opravljanjem svojih zadolžitev in z doslednim sledenjem delovnih procesov ohranjamo spoštljiv odnos do sodelavcev ter pozitivno vzdušje ter odnose v podjetju.

Naše poslanstvo in cilji
Naše poslanstvo je, da se podjetje kot tudi posamezniki vsestransko ves čas razvijamo in prilagajamo potrošnikom ter jim nudimo najkakovostnejše storitve in najboljši izbor izdelkov.

Naš cilj je z različnimi pristopi zadovoljiti potrebe naših strank. To dosegamo z gostoljubnostjo, s profesionalnimi delovnimi pristopi, z zagotavljanjem najnižje cene E.Leclerc, z dodelanim izborom kakovostnih izdelkov, ki so vedno v ponudbi bogato založenih polic, z dodatno vrednostjo raznolike ponudbe drugih storitev za stranke, s spoštovanjem pravil higiene in varnosti živil, delovnega okolja in zaposlenih.

Zaposlovanje
Delovna mesta, katera želimo zapolniti
Trenutno so najbolj iskana naslednja delovna mesta:

V Ljubljani:

vodja oddelka delikatesa/topli kotiček – m/ž,
delavec na oddelku ribarnice – m/ž,
blagajnik – m/ž,
picopek – m/ž,
blagovni manipulant – m/ž in
prodajalec – m/ž.
Podrobnejši opis prostih delovnih mest lahko preberete na naši spletni strani: https://www.e-leclerc.si/zaposlitev/ljubljana/.

V obeh enotah E.Leclerc zraven rednih zaposlitev nudimo delo tudi študentkam/študentom in jim omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj, znanj in spretnosti na različnih področjih. Prav tako lahko tekom šolanja dijakinje/dijaki pri nas opravljajo praktično usposabljanje v delovnem procesu.


Kaj pričakujemo


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev
Vsakega novega motiviranega sodelavca sprejmemo kot enakopravnega člana naše ekipe. Od vsakega posameznika pričakujemo, da odgovorno opravlja svoje naloge ter je spoštljiv do naših strank kot tudi do vseh sodelavcev. Pri delu cenimo zanesljivost in natančnost, sposobnost timskega sodelovanja, organizacijske in komunikacijske sposobnosti in osebno urejenost. Predhodne delovne izkušnje so zelo dobrodošle, niso pa pogoj, ker si lahko vsak posameznik z izkazano željo po učenju pridobi potrebna znanja tekom trajanja zaposlitve.

Kaj nudimo

Kaj ponujamo svojim zaposlenim
Ker spodbujamo vsestranski osebni razvoj posameznika, lahko znotraj našega podjetja vsak motiviran in delaven posameznik, ne glede na delovno mesto, ki ga trenutno zaseda, napreduje in gradi svojo lastno kariero.

Zavedamo se, da je samo zadovoljen delavec uspešen pri svojem delu, zato skrbimo za razvoj, izobraževanje in spodbujanje. Naše zaposlene v trgovini mesečno nagrajujemo v okviru programa “Top sodelavec meseca”. Vsak ima možnost prejeti letno nagrado oz. božičnico za njegov prispevek k letnemu uspehu podjetja.

Na letni ravni organiziramo piknik za naše zaposlene in njihove družinske člane. Za otroke naših zaposlenih organiziramo tudi dogodek s prihodom dedka Mraza, ki jih zabava in obdari. Ob priložnostih organiziramo poslovno večerjo in team buildinge.

Za vozila naših sodelavcev in strank je poskrbljeno z brezplačnim parkiriščem.

RUDNIDIS, d.o.o.
Jurčkova cesta 225
1000 Ljubljana
https://www.e-leclerc.si/

Dejavnost:
Trgovina


Smo uspešna in močna mednarodna poslovna skupina. Že od samega začetka se borimo za najnižje cene in tako povečujemo kupno moč slovenskih potrošnikov. Zagovarjati kupno moč, delovati v smeri pravičnejšega, jasnejšega in okolju prijaznega potrošništva, za vse to se zavzema evropsko gibanje E.Leclerc, del katerega je tudi skupina E.Leclerc Slovenija.
Število zaposlenih:
250 do 499 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela