Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni profili (m/ž)

8.11.2018
Gorenje d.d.
Velenje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Gorenje d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposleni so naša največja vrednota. Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.

Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive, in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju svojih delovnih nalog. Od zaposlenega predvsem pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen, obenem pa se giblje v okvirih ciljev, strategije in vrednot podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Skozi anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, managersko akademijo, ocenjevalni postopek, oceno delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt ter razna individualna svetovanja ocenjujemo zaposlene in ugotavljamo možnosti posameznika za razvoj nadaljne kariere. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami.

Odgovornost do zaposlenih

Menimo, da so poleg dela in izobraževanja pomembna tudi delovanja, ki vnašajo kreativnost in inovativnost v delovno in širše okolje. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti znotraj kolektiva Gorenje, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”.

Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.

Odgovornost do družbenega okolja izkazujemo s krepitvijo odnosov in povezav z Mestno občino Velenje in s širšo celjsko-savinjsko regijo. Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh zaposlenih in poleg tega v zadnjih letih namenjamo veliko pozornosti mlajšim kadrom. Pri uresničevanju naših ciljev se opiramo na znanje zaposlenih v katerega veliko vlagamo. Za te namene smo ustanovili poslovodno šolo, ki ji danes pravimo Managerska akademija. Namenjena je zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot perspektivne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Veliko sredstev in časa vlagamo v izobraževanje zaposlenih. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so zaposlenim v Gorenju vrata na široko odprta. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rasti vsakemu posamezniku.

Druge ugodnosti:

V Gorenju poteka veliko projektov za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja. Skozi opravljanje strokovne prakse se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.

Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši delavci imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Skupina Gorenje sodi med največje ponudnike gospodinjskih aparatov in drugih izdelkov za dom v Evropi. Predstavlja se s široko paleto produktov tako na področju velikih gospodinjskih aparatov, notranje opreme in toplotne opreme kot tudi z raznimi storitvami. V sami organizacijski strukturi Skupine Gorenje so na grobo razdeljena posamezna poslovna področja (divizije).

Skupino Gorenje sestavljajo naslednje divizije:

Divizija gospodinjskih aparatov

 • Hladilno-zamrzovalni aparati,
 • Kuhalni aparati,
 • Pralni in sušilni aparati,
 • Izdelki dokupnega programa,
 • Izdelki dopolnilnega programa,
 • Strojegradnja,
 • Orodjarstvo,
 • Toplotna tehnika (radiatorji, klimatske naprave, grelniki vode)

Divizija notranje opreme

 • Kuhinjsko pohištvo,
 • Kopalniško pohištvo,
 • Predsobe,
 • Dnevne sobe,
 • Keramika,
 • Sanitarna oprema

Divizija storitev

 • Trgovina,
 • Zastopstva in inženiring,
 • Gostinstvo in turizem,
 • Upravljanje z nepremičninami,
 • Energetika in varstvo okolja.
Vsa poslovna področja ter Skupina Gorenje poskušajo svojo konkurenčnost ohranjati z razvojem inovativnih, oblikovno dovršenih, tehnično odličnih in okolju prijaznih izdelkov in storitev ter s tem povečati kakovost življenja svojih potrošnikov v okviru trženjskega koncepta »Vse za dom«.

Različni profili

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

najdete tu:  http://jobs.gorenje.com

gorenje

OPIS PODJETJA

Skupina Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v zares globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.

Več o Skupini Gorenje: http://www.gorenjegroup.com/si/

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA


stts

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Vizija, poslanstvo in vrednote Skupine Gorenje
Temeljni vrednoti Skupine Gorenje, ki nas vodita pri vsakodnevnem delovanju, sta ODGOVORNOST in INOVATIVNOST.

Odgovorno ravnamo do podjetja, sodelavcev, okolja in sebe. To pomeni, da vsak od nas deluje v duhu:

 • Delam to, kar govorim, in se držim dogovorjenega.
 • Skrbim za varnost pri delu in svoje zdravje.
 • Delovne naloge opravljam kakovostno, strokovno in pravočasno.
 • Pri odločitvah in ravnanjih vedno mislim tudi na njihov vpliv na okolje.
 • Gospodarno ravnam s sredstvi in si prizadevam za optimiranje stroškov.

Delujemo v duhu nenehnega izboljševanja, podpiramo inovativno razmišljanje in spodbujamo sodelovanje. To pomeni, da:

 • Razmišljam izven okvirjev, zato lažje vpeljujem izboljšave na svojem delovnem področju.
 • Nenehno iščem nova znanja, ki spodbujajo mojo ustvarjalnost.
 • Odprto sprejemam nove ideje in spremembe.
 • S sodelavci si izmenjujemo znanje in ideje za odličen skupni rezultat.
 • Več o korporacijskih vrednotah Skupine Gorenje si lahko ogledate na strani Stojim za našimi vrednotami.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Iščemo:
motivirane, inovativne, učinkovite, agilne posameznike, ki so v stiku, če ne celo korak pred najnovejšo tehnologijo.

Dobrodošli so vsi, ki bi se radi spopadli z zanimivimi, edinstvenimi, mednarodnimi izzivi na področju prodaje, industrijskega oblikovanja, elektrotehnike, strojništva, računalništva in IT tehnologij ter oblikovali prihodnost našega vsakdanjika. Iščemo tudi sodelavce za delo v proizvodnji.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlenim nudimo dinamično delo, ustvarjalno delovno okolje, možnosti nenehenega izobraževanja in usposabljanja ter razvoj kariere v mednarodnem okolju. Poleg rednega in ustreznega plačila imajo naši zaposleni možnosti obiskovanja kulturnih dogodkov, vključevanja v razne športne dejavnosti. V podjetju neprestano razvijamo in vpeljujemo aktivnosti, ki pripomorejo k skrbi za zdravje in dobro počutje sodelavcev.
Za različne skupine zaposlenih na področju proizvodnje in strokovnih služb izvajamo usposabljanja, s katerimi želimo ozaveščati zaposlene v skrbi za lastno zdravje, organiziramo aktivne odmore med delovnim časom, pozorni smo na ergonomsko urejanje delovnih mest in tesno sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij, s pomočjo katerih prenašamo najnovejše prakse v podjetje.

DELOVNO OKOLJE

V Skupini Gorenje je zelo raznoliko delovno in poslovno okolje. Proizvodna podjetja delujejo v Sloveniji, Srbiji ter v Češki republiki. Velik poudarek dajemo razvoju novih proizvodov, zato imamo organizirane razvojno kompetenčne centre  za posamezne produktne skupine in sicer v Sloveniji, na Nizozemskem ter na Švedskem. Imamo zelo močno razvito prodajno mrežo s prodajnimi podjetji po celem svetu.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

OPIS PODJETJA

Skupina Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v zares globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.
Več o Skupini Gorenje: http://www.gorenjegroup.com/si/


NAŠA VIZIJA IN CILJI
Vizija, poslanstvo in vrednote Skupine Gorenje
Temeljni vrednoti Skupine Gorenje, ki nas vodita pri vsakodnevnem delovanju, sta ODGOVORNOST in INOVATIVNOST.

Odgovorno ravnamo do podjetja, sodelavcev, okolja in sebe. To pomeni, da vsak od nas deluje v duhu:

• Delam to, kar govorim, in se držim dogovorjenega.

• Skrbim za varnost pri delu in svoje zdravje.

• Delovne naloge opravljam kakovostno, strokovno in pravočasno.

• Pri odločitvah in ravnanjih vedno mislim tudi na njihov vpliv na okolje.

• Gospodarno ravnam s sredstvi in si prizadevam za optimiranje stroškov.

Delujemo v duhu nenehnega izboljševanja, podpiramo inovativno razmišljanje in spodbujamo sodelovanje. To pomeni, da:

• Razmišljam izven okvirjev, zato lažje vpeljujem izboljšave na svojem delovnem področju.

• Nenehno iščem nova znanja, ki spodbujajo mojo ustvarjalnost.

• Odprto sprejemam nove ideje in spremembe.

• S sodelavci si izmenjujemo znanje in ideje za odličen skupni rezultat.

Več o korporacijskih vrednotah Skupine Gorenje si lahko ogledate na strani Stojim za našimi vrednotami.

DELOVNA MESTA, KI ŽELIMO ZAPOLNITI
najdete tu: http://jobs.gorenje.com

Kaj pričakujemo

Iščemo:
motivirane, inovativne, učinkovite, agilne posameznike, ki so v stiku, če ne celo korak pred najnovejšo tehnologijo.

Dobrodošli so vsi, ki bi se radi spopadli z zanimivimi, edinstvenimi, mednarodnimi izzivi na področju prodaje, industrijskega oblikovanja, elektrotehnike, strojništva, računalništva in IT tehnologij ter oblikovali prihodnost našega vsakdanjika. Iščemo tudi sodelavce za delo v proizvodnji.

Kaj nudimo

Zaposlenim nudimo dinamično delo, ustvarjalno delovno okolje, možnosti nenehenega izobraževanja in usposabljanja ter razvoj kariere v mednarodnem okolju. Poleg rednega in ustreznega plačila imajo naši zaposleni možnosti obiskovanja kulturnih dogodkov, vključevanja v razne športne dejavnosti. V podjetju neprestano razvijamo in vpeljujemo aktivnosti, ki pripomorejo k skrbi za zdravje in dobro počutje sodelavcev.
Za različne skupine zaposlenih na področju proizvodnje in strokovnih služb izvajamo usposabljanja, s katerimi želimo ozaveščati zaposlene v skrbi za lastno zdravje, organiziramo aktivne odmore med delovnim časom, pozorni smo na ergonomsko urejanje delovnih mest in tesno sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij, s pomočjo katerih prenašamo najnovejše prakse v podjetje.

DELOVNO OKOLJE
V Skupini Gorenje je zelo raznoliko delovno in poslovno okolje. Proizvodna podjetja delujejo v Sloveniji, Srbiji ter v Češki republiki. Velik poudarek dajemo razvoju novih proizvodov, zato imamo organizirane razvojno kompetenčne centre za posamezne produktne skupine in sicer v Sloveniji, na Nizozemskem ter na Švedskem. Imamo zelo močno razvito prodajno mrežo s prodajnimi podjetji po celem svetu.

Izberi področje dela