Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni profili

18.9.2018
Iskratel, d.o.o.
Kranj
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Iskratel je z več kot 70 leti izkušenj vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno transformacijo telekomunikacij, transporta, javne varnosti in energetike. Z lastnimi razvojnimi in proizvodnimi centri, več kot 900 zaposlenimi in lokalno prisotnostjo v več kot 30 državah združuje izkušnje in strokovnost z ustvarjalnostjo in inovativnostjo. Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike. Stremimo k ustvarjanju vrednosti, zagotavljanju varnosti, večanju učinkovitosti in izboljševanju kakovosti življenja. Stalno povečujemo svoj globalni doseg, a se še vedno osredotočamo na lokalne posebnosti in strankam zagotavljamo personalizirane storitve. Z lastno zanesljivostjo zagotavljamo uspeh svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Za nadaljnjo rast ugleda Iskratela kot zanesljivega in prijaznega ponudnika vrhunskih telekomunikacijskih rešitev za naše partnerje smo s 70-letnimi izkušnjami predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

VIZIJA IN CILJI

VIZIJA: Do leta 2020 želimo postati usposobljen in zaupanja vreden integrator infokumunikacijskih rešitev.

POSLANSTVO: Stremimo k ustvarjanju vrednosti, zagotavljanju varnosti, večanju učinkovitosti in izboljševanju kakovosti življenja. Stalno povečujemo svoj globalni doseg, a se še vedno osredotočamo na lokalne posebnosti in strankam zagotavljamo personalizirane storitve. Z lastno zanesljivostjo zagotavljamo uspeh svojim strankam in poslovnim partnerjem.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Usmerjenost v prihodnost in nase vrednote.

Glede na strateško usmerjenost v prihodnje smo predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

Vrednote so srce našega podjetja:

- INOVATIVNOST kažemo skozi nove ideje, njihovo izvirnost ter pripravljenost ustvarjati kreativno okolje.
- SPOŠTOVANJE gradimo skozi zaupanje in zgled, ko cenimo drug drugega in v drugačnosti vidimo priložnosti za rast.
- ODGOVORNOST izražamo skozi držanje obljub, pravočasno sprejemanje odločitev in izvedbo nalog.
- SAMOINICIATIVNOST razvijamo skozi prevzemanje in ustvarjanje smiselnega dela, ne da bi nas na to drugi opozarjali.
- TIMSKO DELO ustvarjamo skozi zavezanost k skupnim ciljem, medsebojno izmenjavo mnenj in znanja ter nudenje pomoči.


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Skupaj lahko rastemo in dosežemo odlične rezultate.. Od novih sodelavcev pričakujemo predvsem vztrajnost, usmerjenost k rezultatom in timskemu delu. Želimo si visoko zavzetih in motiviranih kandiatov, ki se ne bojijo novih izzivov.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Več kot slovenski prostor.
Pridobivanje mednarodnih delovnih izkušenj (spodbujanje interne mobilnosti).
Več kot delo v pisarni.
Možnost fleksibilnega delovnega časa ter uporabe električnih vozil.
Več kot delovno okolje.
Delo v prijetnem okolju, kjer uporabljamo prostore za spodbujanje kreativnih zamisli (Iskrilnica);
kjer se jutro pozna po dobri kavi (notranja kavarna) in dan po dobrem kosilu (notranja restavracija);
kjer si vzamemo čas za rekreacijo in ustvarjamo družini prijazno okolje.
Več kot znanje.
Sodelovanje v več delovnih skupinah in prisotnost na organiziranih dogodkih, kjer pridobivamo nova znanja in si izmenjujemo izkušnje.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike. Telekomunikacijskim operaterjem dajemo moč za zagotavljanje celostnih storitev za zasebne in poslovne uporabnike. Moderniziramo omrežja in povečujemo dobiček na pameten in stroškovno učinkovit način. Digitaliziramo ključno infrastrukturo in uporabljamo podatke za povečanje zanesljivosti, varnosti in zadovoljstva strank. Zmanjšujemo potrebo po strojnih nadgradnjah, preprečujemo izpade in omogočamo predčasno ukrepanje vaše ekipe. Povezujemo inteligentne operativno-tehnološke naprave in poslovne informacijske sisteme ter omogočamo elektroenergetskim podjetjem učinkovito upravljanje pametnega omrežja. Nadgrajujemo operativne komunikacije v digitalno dobo in odzivno upravljamo energetsko infrastrukturo. Zagotavljamo celovit in takojšnji pregled aktivnosti na javnih površinah, da lahko nujne službe opazijo nevarnost, pravočasno reagirajo ali jo preprečijo.

Različni profili

1+1=11 Več kot zaposlitev.

Se želite pridružiti enemu od vodilnih evropskih ponudnikov IKT? Skupaj lahko rastemo in dosežemo odlične rezultate. Verjamemo v moč timskega dela in dobre medsebojne odnose za doseganje zastavljenih ciljev, razvijamo prebojne tehnologije Cloud, IoT in 5G ter kulturo inovativnosti, prepoznavamo in razvijamo potenciale zaposlenih ter ustvarjamo opolnomočene sodelavce.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Inženir CPE, Operater za upravljanje tehnoloških strojev, Tehnolog, Inženir na področju dostopa, Vodja računovodstva, Specialist za področje SCADA/IoT, Specialist za velike podatkovne baze, Specialist na področju mobilnih omrežij 2G/3G in 4G, Specialist za razvoj  rešitev in produktov na področju vIMS

OPIS PODJETJA

Iskratel je z več kot 70 leti izkušenj vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno transformacijo telekomunikacij, transporta, javne varnosti in energetike. Z lastnimi razvojnimi in proizvodnimi centri, več kot 900 zaposlenimi in lokalno prisotnostjo v več kot 30 državah združuje izkušnje in strokovnost z ustvarjalnostjo in inovativnostjo. Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

Za nadaljnjo rast ugleda Iskratela kot zanesljivega in prijaznega ponudnika vrhunskih telekomunikacijskih rešitev za naše partnerje smo z več kot 70-letnimi izkušnjami predani petim osnovnim načelom: poslovni odličnosti, rešitvam po meri, tehnologiji brez meja, strokovnemu znanju brez primere ter načelnosti in rasti.

Glavne dejavnosti podjetja

Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

Organizacijska kultura in klima

Glede na strateško usmerjenost v prihodnje smo predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

Vrednote so srce našega podjetja:

Iskratelovci živimo naše temeljne vrednote:

 • INOVATIVNOST kažemo skozi nove ideje, njihovo izvirnost ter pripravljenost ustvarjati kreativno okolje.

 • SPOŠTOVANJE gradimo skozi zaupanje in zgled, ko cenimo drug drugega in v drugačnosti vidimo priložnosti za rast.

 • ODGOVORNOST izražamo skozi držanje obljub, pravočasno sprejemanje odločitev in izvedbo nalog.

 • SAMOINICIATIVNOST razvijamo skozi prevzemanje in ustvarjanje smiselnega dela, ne da bi nas na to drugi opozarjali.

 • TIMSKO DELO ustvarjamo skozi zavezanost k skupnim ciljem, medsebojno izmenjavo mnenj in znanja ter nudenje pomoči.

Naša vizija in cilji

Do leta 2020 želimo postati usposobljen in zaupanja vreden integrator infokumunikacijskih rešitev. Stremimo k ustvarjanju vrednosti, zagotavljanju varnosti, večanju učinkovitosti in izboljševanju kakovosti življenja. Stalno povečujemo svoj globalni doseg, a se še vedno osredotočamo na lokalne posebnosti in strankam zagotavljamo personalizirane storitve. Z lastno zanesljivostjo zagotavljamo uspeh svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

V svojo sredino vabimo samostojne in proaktivne sodelavce, ki menijo, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami prispevajo k uspehu našega podjetja ter hkrati spodbujajo osebni razvoj in razvoj tima.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Iskratel ceni svoje zaposlene in si prizadeva za polno izpolnitev njihovega potenciala. Svojim zaposlenim omogočamo:

 • skrb za zdravje in dobro počutje (športni, družabni in strokovni dogodki),
 • fleksibilen delovni čas,
 • timsko delo in sodelovanje tako znotraj (raznovrstni projekti in projektno delo) kot tudi izven podjetja (delo in podpora »startup« podjetjem – nove razvojne tehnologije),
 • delo v hitro razvijajoči se panogi, ki nudi pestro, zabavno in smiselno delo: prebojne rešitve na področjih, kot so Cloud, IoT in 5G,
 • spodbujanje inovativnosti: nagrajevanje in izbor inovatorjev,
 • razvoj potencialov in nudenje številnih možnosti za pridobivanje novih znanj in izkušenj; izobraževanja doma in v tujini ter mentorstvo,
 • prijazno delovno okolje (posebni in prilagojeni prostori za kreiranje novih zamisli – Iskrilnica, odličen dostop z avtoceste in urejeno parkirišče, možnost uporabe električnih vozil, uporaba skirojev, v podjetju imamo restavracijo in kavarno),
 • redno informiranje zaposlenih in vključevanje v odločanje,
 • možnost mednarodne mobilnosti in izkušenj,
 • usmerjenost v rezultate in napredek,
 • delovanje v skladu s številnimi (mednarodnimi) standardi in vrednotami.
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

1+1=11 Več kot zaposlitev.
Se želite pridružiti enemu od vodilnih evropskih ponudnikov IKT? Skupaj lahko rastemo in dosežemo odlične rezultate. Verjamemo v moč timskega dela in dobre medsebojne odnose za doseganje zastavljenih ciljev, razvijamo prebojne tehnologije Cloud, IoT in 5G ter kulturo inovativnosti, prepoznavamo in razvijamo potenciale zaposlenih ter ustvarjamo opolnomočene sodelavce.


Opis podjetja
Iskratel je z več kot 70 leti izkušenj vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno transformacijo telekomunikacij, transporta, javne varnosti in energetike. Z lastnimi razvojnimi in proizvodnimi centri, več kot 900 zaposlenimi in lokalno prisotnostjo v več kot 30 državah združuje izkušnje in strokovnost z ustvarjalnostjo in inovativnostjo. Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

Za nadaljnjo rast ugleda Iskratela kot zanesljivega in prijaznega ponudnika vrhunskih telekomunikacijskih rešitev za naše partnerje smo z več kot 70-letnimi izkušnjami predani petim osnovnim načelom: poslovni odličnosti, rešitvam po meri, tehnologiji brez meja, strokovnemu znanju brez primere ter načelnosti in rasti.

Glavne dejavnosti podjetja
Osredotočamo se na ustvarjanje najbolj naprednih integriranih rešitev za operaterje telekomunikacij, ponudnike storitev in za digitalizacijo transporta, javne varnosti in energetike.

Organizacijska kultura in klima
Glede na strateško usmerjenost v prihodnje smo predani petim osnovnim načelom skozi vse delo, ki ga opravljamo: poslovna odličnost, rešitve po meri, tehnologija brez meja, strokovno znanje brez primere ter načelnost in čast.

Vrednote so srce našega podjetja:
Iskratelovci živimo naše temeljne vrednote:

INOVATIVNOST kažemo skozi nove ideje, njihovo izvirnost ter pripravljenost ustvarjati kreativno okolje.

SPOŠTOVANJE gradimo skozi zaupanje in zgled, ko cenimo drug drugega in v drugačnosti vidimo priložnosti za rast.

ODGOVORNOST izražamo skozi držanje obljub, pravočasno sprejemanje odločitev in izvedbo nalog.

SAMOINICIATIVNOST razvijamo skozi prevzemanje in ustvarjanje smiselnega dela, ne da bi nas na to drugi opozarjali.

TIMSKO DELO ustvarjamo skozi zavezanost k skupnim ciljem, medsebojno izmenjavo mnenj in znanja ter nudenje pomoči.

Naša vizija in cilji
Do leta 2020 želimo postati usposobljen in zaupanja vreden integrator infokumunikacijskih rešitev. Stremimo k ustvarjanju vrednosti, zagotavljanju varnosti, večanju učinkovitosti in izboljševanju kakovosti življenja. Stalno povečujemo svoj globalni doseg, a se še vedno osredotočamo na lokalne posebnosti in strankam zagotavljamo personalizirane storitve. Z lastno zanesljivostjo zagotavljamo uspeh svojim strankam in poslovnim partnerjem.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti
- Inženir CPE

- Operater za upravljanje tehnoloških strojev

- Tehnolog

- Inženir na področju dostopa

- Vodja računovodstva

- Specialist za področje SCADA/IoT

- Specialist za velike podatkovne baze

- Specialist na področju mobilnih omrežij 2G/3G in 4G

- Specialist za razvoj rešitev in produktov na področju vIMS

Kaj pričakujemo

V svojo sredino vabimo samostojne in proaktivne sodelavce, ki menijo, da lahko s svojim znanjem in izkušnjami prispevajo k uspehu našega podjetja ter hkrati spodbujajo osebni razvoj in razvoj tima.

Kaj nudimo

Kaj ponujate svojim zaposlenim?
Iskratel ceni svoje zaposlene in si prizadeva za polno izpolnitev njihovega potenciala. Svojim zaposlenim omogočamo:

- skrb za zdravje in dobro počutje (športni, družabni in strokovni dogodki),

- fleksibilen delovni čas,

- timsko delo in sodelovanje tako znotraj (raznovrstni projekti in projektno delo) kot tudi izven podjetja (delo in podpora »startup« podjetjem – nove razvojne tehnologije),

- delo v hitro razvijajoči se panogi, ki nudi pestro, zabavno in smiselno delo: prebojne rešitve na področjih, kot so Cloud, IoT in 5G,

- spodbujanje inovativnosti: nagrajevanje in izbor inovatorjev,

- razvoj potencialov in nudenje številnih možnosti za pridobivanje novih znanj in izkušenj; izobraževanja doma in v tujini ter mentorstvo,

- prijazno delovno okolje (posebni in prilagojeni prostori za kreiranje novih zamisli – Iskrilnica, odličen dostop z avtoceste in urejeno parkirišče, možnost uporabe električnih vozil, uporaba skirojev, v podjetju imamo restavracijo in kavarno),

- redno informiranje zaposlenih in vključevanje v odločanje,

- možnost mednarodne mobilnosti in izkušenj,

- usmerjenost v rezultate in napredek,

- delovanje v skladu s številnimi (mednarodnimi) standardi in vrednotami.

Izberi področje dela