Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni profili

18.9.2018
Sogefi Filtration d.o.o.
Medvode in Škofja Loka
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Sogefi Filtration d.o.o.

Različni profili

Sogefi Filtration d.o.o. je podjetje s 60 letno tradicijo proizvodnje avtomobilskih filtrov. Do leta 2004 se je podjetje imenovalo DONIT FILTER d.o.o., po prevzemu s strani korporacije SOGEFI, pa se je preimenovalo v Sogefi Filtration d.o.o.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

 • Izdelovalec filtrov
 • Viličarist
 • Nastavljalec strojev za gubanje
 • Vodja tima
 • Preddelavec operater
 • Operativni tehnolog za brizganje plastike
 • Mehatronik
 • Orodjar
 • Vzdrževalec
 • Nadzorni mojster v proizvodnji
 • Študentom višjih letnikov tehničnih smeri ali logistike nudimo možnost opravljanja praks ali študentskega dela, ter možnost kasnejše zaposlitve
 • Dijakom višjih letnikov tehničnih srednjih šol nudimo možnost opravljanja obveznih praks


OPIS PODJETJA

Smo največji delodajalec v Medvodah in del mednarodne korporacije Sogefi, ki posluje v 23 državah po svetu in zaposluje več kot 6.900 ljudi. Smo imetnik vseh pomembnejših certifikatov kakovosti v avtomobilski industriji ter partner in strateški dobavitelj najpomembnejšim proizvajalcem avtomobilske industrije na svetu, v vseh segmentih.

Trenutno ima korporacija SOGEFI po svetu 41 proizvodnih lokacij, od tega v Sloveniji v Medvodah in Škofji Loki. Naša ekipa v Sloveniji presega število 400 sodelavcev, zaradi širitve poslovanja, optimizacije in uvajanja novih linij pa k sodelovanju vabimo nove sodelavce.

Glavne dejavnosti podjetja

Proizvodnja filtrov za avtomobilsko industrijo

Vizija in cilji

Vizija podjetja je biti najboljši na svojem področju delovanja ter prva izbira kupcev.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo izkazali potrebno zavzetost in inovativnost pri delu ter s svojim strokovnim znanjem in željo po preseganju pričakovanj aktivno doprinesli k uspehu našega podjetja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zagotovljeno parkirno mesto, variabilni del plače, nagrada za posebne dosežke, strokovna usposabljanja in izobraževanja v Sloveniji in v tujini, možnost internega napredovanja, delo v dinamičnem mednarodnem poslovnem okolju, aktivno sodelovanje postopku v stalnih izboljšav, možnost štipendiranja, možnost koriščenja ugodnosti ukrepov programa promocije zdravja…

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Sogefi Filtration d.o.o. je podjetje s 60 letno tradicijo proizvodnje avtomobilskih filtrov. Do leta 2004 se je podjetje imenovalo DONIT FILTER d.o.o., po prevzemu s strani korporacije SOGEFI, pa se je preimenovalo v Sogefi Filtration d.o.o.

Smo največji delodajalec v Medvodah in del mednarodne korporacije Sogefi, ki posluje v 23 državah po svetu in zaposluje več kot 6.900 ljudi. Smo imetnik vseh pomembnejših certifikatov kakovosti v avtomobilski industriji ter partner in strateški dobavitelj najpomembnejšim proizvajalcem avtomobilske industrije na svetu, v vseh segmentih.

Trenutno ima korporacija SOGEFI po svetu 41 proizvodnih lokacij, od tega v Sloveniji v Medvodah in Škofji Loki. Naša ekipa v Sloveniji presega število 400 sodelavcev, zaradi širitve poslovanja, optimizacije in uvajanja novih linij pa k sodelovanju vabimo nove sodelavce.

Glavne dejavnosti podjetja
Proizvodnja filtrov za avtomobilsko industrijo

Vizija in cilji
Vizija podjetja je biti najboljši na svojem področju delovanja ter prva izbira kupcev.

Delovna mesta katera želimo zapolniti
Izdelovalec filtrov
Viličarist
Nastavljalec strojev za gubanje
Vodja tima
Preddelavec operater
Operativni tehnolog za brizganje plastike
Mehatronik
Orodjar
Vzdrževalec
Nadzorni mojster v proizvodnji
Študentom višjih letnikov tehničnih smeri ali logistike nudimo možnost opravljanja praks ali študentskega dela, ter možnost kasnejše zaposlitve
Dijakom višjih letnikov tehničnih srednjih šol nudimo možnost opravljanja obveznih praks

Kaj pričakujemo

Od novih sodelavcev pričakujemo, da bodo izkazali potrebno zavzetost in inovativnost pri delu ter s svojim strokovnim znanjem in željo po preseganju pričakovanj aktivno doprinesli k uspehu našega podjetja.

Kaj nudimo

Zagotovljeno parkirno mesto, variabilni del plače, nagrada za posebne dosežke, strokovna usposabljanja in izobraževanja v Sloveniji in v tujini, možnost internega napredovanja, delo v dinamičnem mednarodnem poslovnem okolju, aktivno sodelovanje postopku v stalnih izboljšav, možnost štipendiranja, možnost koriščenja ugodnosti ukrepov programa promocije zdravja…

Izberi področje dela