Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Različni tehnični poklici

17.4.2018
HYB d.o.o.
Dolenjska, spodnjeposavska, osrednjeslovenska
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
HYB d.o.o.
Spletna stran:

Različni tehnični poklici

Podjetje Hyb, Proizvodnja hibridnih vezij, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. Korenine podjetja segajo v leto 1972, ko je takratna Iskra postavila v Šentjerneju proizvodni obrat za razvoj in izdelavo debeloplastnih hibridnih vezij, danes pa je Hyb mednarodno uveljavljeno podjetje za razvoj in proizvodnjo visoko zahtevnih specialnih izdelkov za različne aplikacije v medicini, industrijskih napravah ter v vozilih. Prodajni program se deli na tri večje sklope: program industrijske senzorike, medicinski program ter avtomobilski program.

Delovna mesta, ki jih ponujmo:

- elektrotehnika in elektronika,

- marketing, PR,

- proizvodnja, industrija,

- tehnična dela.


Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Poslovanje v dinamičnem in konkurenčnem mednarodnem okolju zahteva od naših zaposlenih strokovnost, visoko motiviranost, prilagodljivost in sposobnost sprejemati nenehne izzive v katere je vpeto podjetje. Od novih sodelavcev za področje proizvodnje pričakujemo tudi ročno spretnost, saj je delo v proizvodnji vezano na izdelavo in montažo izdelkov tudi zelo majhnih velikosti (1*1 cm) ter prilagodljivost glede delovnega časa (delo poteka v dopoldanskem ali popoldanskem času, v prerazporejenem delovnem času).

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Zaposlitev v mednarodno usmerjenem in inovativnem podjetju, delo v visoko motivirani in kvalificirani ekipi, delo v urejenem in čistem okolju, prilagodljiv delovni čas za strokovno tehnično osebje, včlanitev v društvo HYBI (organizacija izletov, piknikov, razne ugodnosti za člane),  interno usposabljanje, zunanja strokovna izobraževanja in usposabljanja ter izobraževanja za ohranjanje zdravja in vitalnosti.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

X

Kaj pričakujemo

Pričakujemo: Poslovanje v dinamičnem in konkurenčnem mednarodnem okolju zahteva od naših zaposlenih strokovnost, visoko motiviranost, prilagodljivost in sposobnost sprejemati nenehne izzive v katere je vpeto podjetje. Od novih sodelavcev za področje proizvodnje pričakujemo tudi ročno spretnost, saj je delo v proizvodnji vezano na izdelavo in montažo izdelkov tudi zelo majhnih velikosti.

Kaj nudimo

Nudimo: Zaposlitev v mednarodno usmerjenem in inovativnem podjetju, delo v visoko motivirani in kvalificirani ekipi, delo v urejenem in čistem okolju, prilagodljiv delovni čas za strokovno tehnično osebje, včlanitev v društvo HYBI (organizacija izletov, piknikov, razne ugodnosti za člane), interno usposabljanje, zunanja strokovna izobraževanja in usposabljanja ter izobraževanja za ohranjanje zdravja in vitalnosti.

Izberi področje dela