Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Full stack developer (m/ž)

23.4.2018
AGITAVIT Solutions, informacijske rešitve in svetovanje d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

V Agitavit Solutions se vsako jutro sreča preko 80 sodelavk in sodelavcev z željo, da s svojimi tehnološkimi rešitvami izboljšamo poslovni svet. Ukvarjamo se z razvojem rešitev po meri naših naročnikov in razvojem lastnih produktov na Microsoft tehnologiji, med našimi več kot 100 strankami pa so številna domača in mednarodna podjetja kot Sandoz Group, Hilti Corporation, Microsoft, Krka, A1, Kolektor Group.

Pri vsakodnevnem delu ne pozabimo na izobraževanje in zabavo. Skrbimo za medsebojni prenos znanj prek rednih tedenskih izobraževanj (od potopisnega predavanja po Vietnamu do odkrivanja skrivnosti programskega jezika TypeScript), dodatna znanja pa naši strokovnjaki pridobivajo prek certificiranj in z udeležbami na konferencah.
Nudimo delavno okolje za izjemne dosežke. Leto začnemo s tradicionalnim kick-off dogodkom, na katerem pregledamo vizijo, strategije in cilje podjetja ter jih skupaj oblikujemo za naslednje leto. Vsakodnevno sodelovanje z vrhunskimi strokovnjaki ponuja možnost učenja, profesionalnega razvoja in navdiha, vsak sodelavec pa si izbere mentorja za pomoč pri delovnih izzivih in razvoju kariere. Če imamo zamisel za »the next big thing« ali zgolj predlog za zamenjavo kave, svoj predlog oddamo prek aplikacije Idejnik.
Za sprostitev med delom skrbimo z internimi turnirji ročnega nogometa, naša »gaming« skupina pa organizira neizprosne virtualne bitke za zmago in čast. Športni navdušenci se vsak torek preizkušajo v košarki, med vikendi pa se s športnim društvom odpravimo na bele strmine ali osvajamo bližnje gorske vrhove. Družimo se na športnih piknikih in team-buildingih, prisegamo pa na zaključek tedna s petkovo pijačo s sodelavci.

Več informacij najdeš na naši spletni strani: www.agitavit.si.

»Trdo delamo, obenem pa se znamo tudi zabavati. Energija je super in vsi so prijazni, odprti in pripravljeni pomagati. Prihajamo iz različnih področij in imamo raznolika tehnološka znanja, tako da priložnosti za učenje nikoli ne zmanjka.«
Biserka, specialistka za razvoj intranetov in poslovnih portalov


V svoje vrste vabimo sodelavke ali sodelavce za delovno mesto
Full stack developer (m/ž)
Iščemo več razvijalk in razvijalcev (tako začetnike kot tudi že izkušene strokovnjake), ki se bodo v timu vrhunskih strokovnjakov ukvarjali z načrtovanjem in razvojem rešitev na Microsoft tehnologiji. Lokacija dela je v Ljubljani, možno pa je tudi delo od doma.

Kaj pričakujemo

Vabimo te, če:
- imaš izkušnje s programiranjem spletnih aplikacij
- poznaš koncepte večnivojskih arhitektur in načrtovanja relacijskih baz podatkov
- poznaš tehnologije in programske jezike Microsoft.NET, ASP.NET, C#, Microsoft SQL Server, HTM5, JavaScript, CSS
- govoriš angleški jezik (znanje nemščine je dodatna prednost)
- rad sodeluješ v timu različnih strokovnjakov in do svojega dela čutiš odgovornost

Kaj nudimo

- zaposlitev za nedoločen čas
- delo na zanimivih domačih in mednarodnih projektih
- stalen stik z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja
- možnost osebnega in strokovnega razvoja
- variabilno nagrajevanje
- urejeno delovno okolje s sproščeno komunikacijo
- dobro ravnovesje med delom in zasebnim življenjem
- fleksibilen delovni čas (svoje delo lahko prilagodite drugim obveznostim in aktivnostim) in možnost dela od doma
- dodatno pokojninsko zavarovanje

Vse, ki ste se v opisu prepoznali in bi se nam želeli pridružiti, vabimo, da prijavo z življenjepisom pošljete na elektronski naslov zaposlitev@agitavit.si.
Prej ko pošlješ prijavo, prej te povabimo na kavo, sicer pa prijave zbiramo do 20. maja 2018.

Če še nisi prepričan, ali je to prava priložnost zate, te vabimo, da z enim od naših sodelavcev v razvoju ob kavi dobiš informacije iz prve roke. Oglasi se nam na zaposlitev@agitavit.si.

Izberi področje dela