Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Razvijalec programske opreme

29.11.2018
Mikrocop d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestomSPLOŠNO O PODJETJU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. Sodobne izzive naročnikov, povezane z zajemom, upravljanjem in dolgoročno hrambo dokumentov ter podatkov, uspešno rešujemo že več kot 40 let. S svojimi rešitvami izboljšujemo poslovne procese in organizacijam omogočamo prehod v brezpapirno poslovanje.

Mikrocop s sedežem v Ljubljani ima vlogo krovne družbe v Skupini Mikrocop, ki jo sestavljajo družbe Mikrocop Slovenija, Mikrocop Hrvaška in Mikrocop BH. Naše rešitve uporablja več kot 300 naročnikov z več kot 6.000 končnimi uporabniki v Adriatic regiji.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Mikrocopu organizacijam pomagamo celostno urediti in standardizirati procese zajema, upravljanja in hrambe dokumentov ter jih vodimo na poti do brezpapirnega poslovanja.

Naročnikom pomagamo digitalizirati poslovanje z dokumenti z rešitvami za:

 • skeniranje dokumentov in zajem podatkov, 
 • elektronsko upravljanje dokumentov in poslovnih procesov, 
 • hrambo elektronskih dokumentov.

V Mikrocopovih arhivskih centrih izvajamo tudi storitve fizične hrambe dokumentarnega gradiva, ki vključujejo upravljanje in hrambo papirnega in mikrofilmskega gradiva.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Mikrocop smo ljudje. Skupaj ustvarjamo okolje, v katerem se lahko razvijajo potenciali vsakega posameznika. Negujemo pripadnost in zavezanost k ciljem za skupno pot k odličnosti. Zavedamo se, da je kakovost naših storitev odvisna predvsem od naših zaposlenih, njihove strokovnosti, občutka pripadnosti in varnosti. Zato spodbujamo delovno okolje, ki omogoča razvoj tako strokovnih kompetenc kot tudi osebni razvoj, saj želimo, da zaposleni na delovna mesta vsak dan prihajajo zadovoljni ter polni elana in novih inovativnih idej.

Ključne vrednote, na katerih temelji naše poslovanje, so zanesljivost, strokovnost in varnost.

Z veseljem se pohvalimo s sproščenim vzdušjem med zaposlenimi, ki ga med drugim negujemo s športnimi, kulturnimi in drugimi dejavnostmi v okviru Društva Mikrocop. Uvajamo tudi programe, ki naše zaposlene spodbujajo, da živijo zdravo in primerno poskrbijo zase, za zdravo prehrano in sprostitev.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V letu 2017 nameravamo zaposliti kadre na področju:

Računalništvo, programiranje 4

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Mikrocopu cenimo strast in predanost pri delu ter radovedne in pozitivne posameznike. Ker zaposlujemo strokovnjake z različnih delovnih področij, so različna tudi naša pričakovanja. Od vseh sodelavcev pa pričakujemo:

 • strokovnost na svojem delovnem področju, 
 • samostojnost in odgovornost, 
 • vztrajnost in samozavest,
 • strast in predanost delu, 
 • inovativnost in željo po napredku, 
 • radovednost in pozitivno mišljenje, 
 • timsko naravnanost, 
 • usmerjenost k strankam.

V Mikrocopu, na osnovi svoje konstantne rasti, vsako leto zaposlujemo nove sodelavce v različnih oddelkih (razvoj, projektna pisarna, marketing, prodaja, storitve …). Zaradi pospešenega razvoja lastnih programskih rešitev bomo v tekočem letu potrebovali največ svežega znanja in moči s področja razvoja informacijskih rešitev.

Razvijajte (se) z nami!

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

V Mikrocopu lahko izkusite najboljše obeh svetov – smo družinsko podjetje s tradicijo in vodilni ponudnik v svoji panogi. Zavedamo se, da se ključ do uspeha skriva v nenehnem inoviranju in razvoju. Korak pred drugimi ostajamo le z najboljšimi sodelavci, ki jim nudimo:

 • inovativno okolje, usmerjeno v nadaljnji razvoj in napredek, 
 • urejeno, družini prijazno in sproščeno delovno okolje, 
 • delo v izkušenem kolektivu, ki z veseljem deli svoja znanja, 
 • možnost izobraževanja ter kariernega in osebnega razvoja, 
 • redno in varno zaposlitev na daljši rok, 
 • nagrajevanje za dosežene uspehe, 
 • urejene delovne prostore, 
 • skrb za varnost in zdravje zaposlenih, 
 • različne aktivnosti v okviru Društva Mikrocop.

OPIS PRODUKTOV

Skeniranje dokumentov

Papirne dokumente v svojih storitvenih centrih s skeniranjem pretvarjamo v elektronsko obliko. Z naprednimi tehnološkimi rešitvami s skeniranih dokumentov zajamemo podatke oz. vsebino dokumentov. Podatke nato v ustreznem formatu avtomatizirano uvozimo v dokumentni sistem ali druge namenske poslovne programe.

Elektronsko upravljanje z dokumenti

Z lastno programsko rešitvijo za elektronsko upravljanje dokumentov in procesov, organizacijam pomagamo poslovati hitreje in učinkoviteje. Sistem omogoča skupinsko delo na dokumentih in zagotavlja, da uporabniki lahko do vseh informacij in podatkov enostavno in hitro dostopajo kadarkoli, od kjerkoli, iz katerekoli naprave. Na klik.

Arhiviranje dokumentov

V Mikrocopu omogočamo tako elektronsko kot tudi fizično arhiviranje vseh vrst dokumentov. Elektronsko arhiviranje zagotavljamo z zmogljivo, varno in certificirano lastno programsko rešitvijo, ki omogoča zakonsko skladno dolgoročno hrambo elektronskih dokumentov na enem mestu. Ker pa je veliko dokumentacije še vedno potrebno hraniti v fizični obliki, v svojih arhivskih centrih poskrbimo tudi za varno hrambo in upravljanje dokumentov v različnih fizičnih pojavnih oblikah (papirno gradivo, mikrofilm, mikrofisch).

Svetovanje

Organizacijam svetujemo pri vpeljavi brezpapirnega poslovanja in pri prenovi procesov upravljanja in arhiviranja dokumentov. Ob tem poskrbimo, da so vsi postopki in sistemi upravljanja in hrambe zakonsko skladni.

Storitve podatkovnega centra

V svojem zmogljivem in varnem podatkovnem centru omogočamo najem virtualnih ali fizičnih strežnikov, najem prostora za kolokacijo ali pa postavitev lastnega podatkovnega centra v poslovnem objektu Mikrocop.

Ekspert – Vodja prodajnega programa

ZAPOSLITEV

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost, radi imamo radovedne in pozitivne sodelavce. Dobro se zavedamo, da lahko vodilni ponudnik v svoji panogi ostanemo le z najboljšimi sodelavci. Zato vas vabimo, da se nam pridružite ;)

Razvijajte (se) z nami!

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje.

Ukvarjamo se z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS) in implementacijo teh rešitev pri naših strankah. Z vrhunsko tehnološko opremo in doslednim izvajanjem politike varnosti in kakovosti zagotavljamo storitve varne elektronske hrambe dokumentov in podatkov v lastnih podatkovnih centrih.

Odlikujeta nas certifikata za kakovost in varovanje informacij, prejeli smo tudi priznanje Informacijskega pooblaščenca za varovanje podatkov.

Naša razvojna ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca za testiranje in dokumentiranje rešitev celovitega upravljanja elektronskih dokumentov in podatkov, ki se ji bo pridružil.


RAZVIJALEC PROGRAMSKE OPREME

Opis delovnega mesta:

Kot razvijalec programske opreme boš:

 • sodeloval na vseh področjih razvoja novih informacijskih rešitev (načrtovanje, programiranje, testiranje in dokumentiranje). Rešitve za brezpapirno poslovanje razvijamo na Microsoftovi platformi z uporabo najnovejših razvojnih orodij. 

Vabimo te, če

 • imaš izkušnje s programiranjem spletnih ali odjemalskih (client) aplikacij,
 • imaš izkušnje s programiranjem v Microsoftovem razvojnem okolju Visual Studio,
 • poznaš delo s sodobnimi relacijskimi bazami podatkov (SQL Server …), 
 • rad sodeluješ v ekipi različnih strokovnjakov, si natančen in inovativen, do svojega dela pa čutiš odgovornost,
 • te zanima razvoj visokorazpoložljivih in visoko performančnih sistemov za postavitev oblačnih storitev.

Zahtevana izobrazba:

 • V., VI/1., VI/2., VII. stopnja.

Če ta trenutek nimaš vsega tehničnega znanja, nas lahko prepričaš z veseljem do načrtovanja in razvoja programskih rešitev. Cenimo sposobnost učenja, vztrajnost in čut za skupinsko delo.


V Mikrocopu skupaj ustvarjamo okolje, v katerem ideje spreminjamo v inovativne rešitve. Negujemo pripadnost in zavezanost ciljem za skupno pot k odličnosti. Naš navdih je neizmerno zadovoljstvo ob doseganju skupnih zmag, ki prinašajo zadovoljstvo vam, zaposlenim in okolju. Stopite v stik z nami.

Simona Kogovšek, direktorica Mikrocopa

Ponujamo ti:

 • sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu,
 • mentorja pri uvajanju v delo, 
 • prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja, 
 • delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov, certificiran pri Arhivu RS, uporablja pa ga večina slovenskih bank. Novo platformo InDoc EDGE, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS), smo predstavili tudi na sejmu Cebit in vzbudili izjemno zanimanje.
 • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. 

Dodatne ugodnosti:

 • vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje, 
 • možnost vključitve v športno kulturno društvo Mikrocop, v okviru katerega organiziramo druženja, piknike, novoletno zabavo in Božičkovo predstavo za otroke,
 • poskrbimo tudi za sadje za zaposlene.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno. Nahajamo se v moderni zgradbi, delo poteka v manjših pisarnah z gibljivim delovnim časom. 

Informacije in prijava

Ce se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com.Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Razvijajte (se) z nami!

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. Ukvarjamo se z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS). Z vrhunsko tehnološko opremo in doslednim izvajanjem politike varnosti in kakovosti zagotavljamo storitve varne elektronske hrambe dokumentov in podatkov v lastnih podatkovnih centrih.

Naša razvojna ekipa je mlada in dinamična. Ker širimo poslovanje, iščemo razvijalca programske opreme, ki se ji bo pridružil. K sodelovanju vabimo zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca, ki bo sodeloval pri razvoju naprednih informacijskih rešitev za podporo brezpapirnemu poslovanju.

Opis delovnega mesta:
Kot razvijalec programske opreme boš sodeloval na vseh področjih razvoja novih informacijskih rešitev (načrtovanje, programiranje, testiranje in dokumentiranje). Rešitve za brezpapirno poslovanje razvijamo na Microsoftovi platformi z uporabo najnovejših razvojnih orodij.

Kaj pričakujemo

Vabimo te, če
- imaš izkušnje s programiranjem spletnih ali odjemalskih (client) aplikacij,
- imaš izkušnje s programiranjem v Microsoftovem razvojnem okolju Visual Studio,
- poznaš delo s sodobnimi relacijskimi bazami podatkov (SQL Server …),
- rad sodeluješ v ekipi različnih strokovnjakov, si natančen in inovativen, do svojega dela pa čutiš odgovornost,
- te zanima razvoj visokorazpoložljivih in visoko performančnih sistemov za postavitev oblačnih storitev.

Zahtevana izobrazba:
- V., VI/1., VI/2., VII. stopnja.

Če ta trenutek nimaš vsega tehničnega znanja, nas lahko prepričaš z veseljem do načrtovanja in razvoja programskih rešitev. Cenimo sposobnost učenja, vztrajnost in čut za skupinsko delo.

Kaj nudimo

Ponujamo ti:

- sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem razvojnem timu,
- mentorja pri uvajanju v delo,
- prenos znanj z drugih povezanih področij in možnost strokovnega usposabljanja,
- delo v ekipi, ki je zasnovala prvi sistem za elektronsko hrambo dokumentov, certificiran pri Arhivu RS, uporablja pa ga večina slovenskih bank. Novo platformo InDoc EDGE, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS), smo predstavili tudi na sejmu Cebit in vzbudili izjemno zanimanje.
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.
Dodatne ugodnosti:

- vključitev v prostovoljno dodatno pokojninsko zavarovanje,
- možnost vključitve v športno kulturno društvo Mikrocop, v okviru katerega organiziramo druženja, piknike, novoletno zabavo in Božičkovo predstavo za otroke,
- poskrbimo tudi za sadje za zaposlene.

Naše delovno okolje je sproščeno, urejeno in družini prijazno. Nahajamo se v moderni zgradbi, delo poteka v manjših pisarnah z gibljivim delovnim časom.


Informacije in prijava

Če se nam želiš pridružiti, nam pošlji prijavo z življenjepisom na naslov zaposlitev@mikrocop.com.

Izberi področje dela