Razvijalec spletnih aplikacij (m/ž)

11.6.2021
PRO PLUS d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
PRO PLUS d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pričakujemo inovativnost, samoiniciativnost in profesionalnost. Skupna lastnost vseh naših sodelavcev pa je navdušenje in strast za medijski svet. Če to strast z nami delite tudi vi, se pridružite raznoliki ekipi, ki vsak dan ustvarja nove medijske trende.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

Zavezani smo k poslovnemu razvoju naših zaposlenih in zato skušamo vsakomur od njih zagotoviti dolgoročno karierno pot. Prav tako smo znotraj podjetja ustvarili kreativno okolje, ki spodbuja tudi osebni razvoj naših zaposlenih. Nenehne možnosti za učenje, pretok informacij, skupinski duh ter odprta kultura so ključni del našega podjetja.

Izobraževanje in usposabljanje

Izobraževanje in usposabljanje zaposlenih je eno izmed ključnih dejavnosti, h kateri stremi naše podjetje. Nudimo dodatna strokovna izobraževanja, ki jih izvajamo v okviru lastne medijske hiše, občasno tudi s pomočjo priznanih strokovnjakov in trenerjev, ki prihajajo iz uglednih podjetij na svojem področju delovanja. Ob začetku dela vsem novozaposlenim nudimo tudi mentorsko vodeno usposabljanje, ki jim omogoča lažji začetek dela.

Ugodnosti za delojemalce

Možnost opravljanja študentske prakse:
Možnost prakse ponujamo mladim, ki bi svoje znanje želeli preizkusiti tudi v praksi in si nabrati novih izkušenj v medijskem svetu. Študentom visokostrokovnih in univerzitetnih šol različnih smeri omogočamo opravljanje strokovne prakse na različnih področjih. Z veščinami praktičnega znanja in pridobitvijo prvih delovnih izkušenj v vodilnem multimedijskem podjetju študentje na organiziran način spoznavajo delovne procese in se vanje tudi aktivno vključujejo.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Opisi produktov:

POP TV je kot osrednja slovenska komercialna televizija in najprepoznavnejša blagovna znamka medijske hiše PRO PLUS prepričljivo prva izbira gledalcev tako po gledanosti kot tudi po priljubljenosti (Trusted Brand 2008, 2009, 2010, 2011 in 2012 in 2013). S kakovostnim informativnim programom 24UR, popularno domačo produkcijo oddaj in TV serij, telenovelami, številnimi filmskimi hiti ter svetovno priljubljenimi in aktualnimi serijami POP TV vsakdan navdušuje in zadovoljuje želje svojih gledalcev.

Kanal A kot drugi najbolj gledan televizijski program v Sloveniji gledalcem ponuja vsebine tako na informativnem (SVET na Kanalu A), kot tudi zabavnem področju s številnimi tujimi uspešnicami – odličnimi filmi, oddajami in uspešnimi serijami.

24ur.com je vodilna spletna stran v Sloveniji, ki svojim obiskovalcem vsak dan ponuja široko in pregledno paleto aktualnih, ažurnih in ekskluzivnih informacij, številne domače in tuje novice ter kopico ostalih zanimivih vsebin. Svojim uporabnikom zagotavlja tehnološko dovršene storitve, visoko interaktivnost in kakovostne videovsebine. Obenem ustvarjamo še razne specializirane spletne portale: Zadovoljna.si, Cekin.si, Bibaleze.si, Vizita.si, Moskisvet.com, Dominvrt.si, Okusno.je, Frendi in flirt.

VOYO je prvi slovenski S-VOD (naročniški video na zahtevo) paket, ki obsega ekskluzivne video vsebine ter neskončen arhiv vseh žanrov in formatov. Storitev je pisana na kožo sodobnemu življenju, saj omogoča, da zanimive vsebine pogledamo na prenosnem računlaniku kar v kavarni, na vlaku ali v službi. VOYO je osebna zakladnica video vsebin domače produkcije, tujih filmov, serij in športnih prenosov, ekskluzivnih vsebin resničnostnih šovov, koncertov itd.

Koordinator marketinških projektov

RAZVIJALEC SPLETNIH APLIKACIJ (M/Ž)

ODGOVORNOSTI

 • Razvoj aplikacij v programskem jeziku GO
 • Sodelovanje znotraj tima razvijalcev.

PRIČAKUJEMO

 • Izobrazbo ustrezne tehnične smeri oziroma delovne izkušnje s področja razvoja spletnih aplikacij
 • Poznavanje MVC arhitekture ter REST in microservice sistemov
 • Izkušnje s programiranjem v jeziku GO
 • Zaželeno poznavanje dela s podatkovnimi bazami (MySQL, Cassandra)
 • Poznavanje orodij za verzioniranje kode (git)
 • Aktivno znanje angleškega jezika.

PONUJAMO

 • Možnost, da postanete del dinamičnega in prijetnega delovnega okolja
 • Uporabo najnovejših tehnologij in konceptov razvoja
 • Pridobivanje izkušenj pri delu za najbolj brani internetni medij
 • Izobraževanje in možnost osebne rasti

Zainteresirane kandidate vabimo, da izpolnite prijavnico. Prijavnici priložite svoj življenjepis z motivacijskim pismom.

ROK PRIJAVE
11. 7. 2021

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

- Razvoj aplikacij v programskem jeziku GO
- Sodelovanje znotraj tima razvijalcev.

Kaj pričakujemo

- Izobrazbo ustrezne tehnične smeri oziroma delovne izkušnje s področja razvoja spletnih aplikacij
- Poznavanje MVC arhitekture ter REST in microservice sistemov
- Izkušnje s programiranjem v jeziku GO
- Zaželeno poznavanje dela s podatkovnimi bazami (MySQL, Cassandra)
- Poznavanje orodij za verzioniranje kode (git)
- Aktivno znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo

- Možnost, da postanete del dinamičnega in prijetnega delovnega okolja
- Uporabo najnovejših tehnologij in konceptov razvoja
- Pridobivanje izkušenj pri delu za najbolj brani internetni medij
- Izobraževanje in možnost osebne rasti

Zainteresirane kandidate vabimo, da izpolnite prijavnico. Prijavnici priložite svoj življenjepis z motivacijskim pismom.

Izberi področje dela