Referent nabave akcijskih izdelkov (m/ž)

18.2.2021
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Komenda
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

GLAVNE DEJAVNOSTI

V središču naše prodajne dejavnosti je vedno kupec. Kupujemo in prodajamo z namenom, da kupcem ponudimo izdelke vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, saj je njihovo zadovoljstvo ključ našega uspeha.

VIZIJA IN CILJI

Naša glavna naloga je hitro in uspešno nadaljnje odpiranje trgovin po vsej Sloveniji. Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili na tujih trgih, smo prenesli v slovenski prostor, kjer po preverjenem konceptu kupcem ponujamo izbor izdelkov vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Potrebe in želje kupcev vedno postavljamo na prvo mesto, kar dokazuje izjemen obisk naših trgovin. Prodajno mrežo pospešeno širimo po vsej Sloveniji. Pri gradnji upoštevamo sodobne ekološke smernice in poslujemo na okolju prijazen način.

Uspešni smo predvsem zaradi doslednega upoštevanja in uresničevanja naslednjih načel podjetja:

  • Zadovoljstvo strank usmerja naše poslovanje.
  • Najboljše razmerje med ceno in vrednostjo določa naš tržni položaj.
  • Kratke odločitvene poti in enostavni delovni procesi zagotavljajo naš uspeh.
  • Rastemo hitreje kot naši tekmeci.
  • Poštenost je zapoved za vse zaposlene.
  • Medsebojno se spoštujemo in podpiramo.
  • Dogovore spoštujemo v ozračju zaupanja.
  • Kot podjetje z mnogimi poslovalnicami delamo sistemsko.
  • Pohvale, priznanja in sposobnost sprejemanja kritike pripomorejo k dobremu delovnemu vzdušju.
  • Naši sodelavci so vztrajni in zanesljivi - nadomeščanje na posameznih delovnih mestih je vedno zagotovljeno.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Lidl je podjetje, ki nudi odlične možnosti za poklicno napredovanje in delo v okolju, kjer je vsak dan znova v ospredju zaposleni. Osredotočanje na zaposlene nam pomaga ustvarjati motivacijsko klimo, v kateri je vsakemu posamezniku omogočen osebni in karierni razvoj.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od naših sodelavcev pričakujemo veselje do dela, visoko motiviranost, samostojnost pri delu, zmožnost hitrega odločanja in prevzemanja odgovornosti ter sposobnost za delo v skupini. Želimo, da ste fleksibilni, odločni, vztrajni, imate prepričljiv nastop, željo po usvajanju novega znanja in veselje do dela z ljudmi.

Če želite postati del našega mladega in uspešnega tima, nam pošljite ponudbo in v njej opišite vašo motivacijo za zaposlitev v našem podjetju. Priložite fotografijo, življenjepis, kopije spričeval in potrdila o dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

V podjetju Lidl imamo čut za odgovornost do naših zaposlenih, zato jih spremljamo, vodimo in motiviramo pri vsakdanjem delu. Na ta način ustvarjamo in zagotavljamo ustrezno delovno klimo in pogoje, med katere zagotovo sodita urejeno delovno okolje in varnost pri delu.

Izobraževanje in usposabljanje

Na odgovorne naloge se sodelavci pripravljajo v okviru večmesečnega sistematičnega programa usposabljanja doma in v tujini. Z metodo izkustvenega učenja ("Learning-by-doing") se hitro in neposredno naučijo kakovostno in učinkovito opravljati naloge na posameznih delovnih mestih.

Z usmerjenimi, motivacijskimi izobraževanji spodbujamo učinkovitost in inovativnost naših sodelavcev in spremljamo njihovo usposobljenost. Skupaj z njimi si zastavljamo dosegljive cilje, jih uresničujemo, hkrati pa proučujemo možnosti za racionalizacijo in izboljšave delovnih procesov.

Druge ugodnosti:

Za svoja visoka pričakovanja in zahteve od vsega začetka ponujamo stimulativno plačilo, odlične možnosti za poklicno napredovanje ter delo v dinamičnem in uspešnem kolektivu, kjer so v ospredju dobri medosebni odnosi.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah vas bo pričakal pester izbor mlečnih izdelkov, globoko zamrznjenih jedi, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha ter ostalih živil. Poleg znanih blagovnih znamk boste lahko izbrali tudi izdelke kakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Sortiment vedno znova dopolnjujemo s privlačnimi in cenovno ugodnimi neprehrambnimi artikli za gospodinjstvo, šport in prosti čas, tekstilnimi izdelki in belo tehniko, kar nam omogoča uspešno prilagajanje potrebam naših kupcev.

Z izkušenimi, strokovno usposobljenimi sodelavci zagotavljamo, da kupci nakupujejo v vedno urejenih in prijaznih trgovinah, ki se odlikujejo po visoki funkcionalnosti in preglednosti.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Ste željni novih izzivov v oddelku nabave prehrambenih izdelkov? Skrbimo za optimizacijo in širitev ponudbe, iskanje novih izdelkov in zadovoljevanje želja čim širšega kroga kupcev. Neprestano izboljševanje in nadaljnji razvoj oblikovanja ponudbe predstavljata prioritetni aktivnosti.

V nabavi akcijskih izdelkov oblikujemo akcijske ponudbe, spremljamo obstoječe izdelke v prodaji in se odzivamo na neprestano spreminjajoče se tržne razmere. Smo energična in dinamična ekipa, kjer se delo odvija na praktičen način, hkrati pa se ves čas iščejo enostavne in kupcu prijazne rešitve.

Radi delujemo v timski dinamiki, dobro opravljeno delo pa nam predstavlja ponos in užitek. Pridruži se nam in dopolnjuj redno ponudbo s pestro izbiro raznovrstnih akcijskih prehrambenih izdelkov ter tematskih akcij.

Vaše naloge
-analiza trendov trgovinske panoge; intenzivno spremljanje trga in konkurence,
-zagotavljanje in vnos podatkov v sistem ter vodenje različnih evidenc na področju dela,
-sodelovanje pri sestavi nabora akcijskih izdelkov in tematskih akcij ter sodelovanje pri oblikovanju cen,
-pomoč pri pripravi letaka,
-komunikacija z dobavitelji in vsemi oddelki, ki so vključeni v izvedbo akcijskih aktivnosti,
-upoštevanje vseh zakonskih določil, smernic in načel podjetja.

Kaj pričakujemo

-zaželena dokončana VI. stopnja izobrazbe ekonomske ali sorodne smeri,
-zelo dobro znanje nemškega ali angleškega jezika (pisno in govorno),
-prednost imajo kandidati z izkušnjami v nabavi ali na drugem sorodnem področju,
-dobro poznavanje orodja MS Office (Excel, Power Point),
-dobre organizacijske in komunikacijske sposobnosti,
-samoiniciativnost, timska naravnanost in samostojnost pri delu,
-vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

-sodobno delovno okolje v uspešni mednarodni trgovski verigi,
-zaposlitev za določen čas 12 mesecev s poskusno dobo 3 mesecev, možnost podaljšanja za nedoločen čas,
-razvoj kariere v mednarodnem delovnem okolju,
-stalni razvoj in osebnostno rast,
-družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene in zaposlene z družinami,
-kartica ugodnosti zaposlenih,
-brezplačno urejeno parkirišče.
 
Smo vzbudili vaše zanimanje? Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da kliknete na gumb "Prijava". Vlog, prejetih po drugi poti (elektronska pošta, navadna pošta,...), ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.

Izberi področje dela