Referent v distribuciji (m/ž)

15.1.2020
Kuehne+Nagel d.o.o.
Brnik
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Kuehne+Nagel je uspešno globalno podjetje s tradicijo z več kot 1,300 podružnicami po celem svetu v več kot 100 državah ter z okoli 82,000 zaposlenimi.

Smo vodilno podjetje na področju pomorske špedicije in drugi vodilni na področju letalske tovorne špedicije kot tudi pogodbene logistike. Kot vodilno logistično podjetje na svetu s predanostjo in znanjem svojim strankam ponujamo vrhunske in po meri izdelane logistične rešitve.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje Kuehne+Nagel d.o.o. je center za Adriatik regijo, kjer svojim kupcem zagotavljamo vrhunske integrirane logistične rešitve na področju pomorskega, zračnega ter cestnega prometa skupaj s skladiščenjem in distribucijo.

VIZIJA IN MISIJA

Globalna vizija usmerja Kuehne+Nagel v prihodnost, naše vodilo - We deliver as promised – izraža to kar predstavlja Kuehne + Nagel danes. Naša vizija je: biti najbolj priznana logistična skupina na svetu.

Naša globalna logistična mreža je naše najmočnejše orodje. Predanost, povezljivost in inovativnost so srce naše poslovne filozofije. Osredotočeni na potrebe strank, nudimo celovite logistične rešitve izjemne kakovosti in izvedbene odličnosti – smo podaljšek vašega poslovanja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša organizacijka kultura izraža na kakšen način dosegamo zastavljene cilje. Odkriva naše primarne cilje in prepričanja in je vodilo za vse naše zaposlene.

Naše temeljne vrednote so tradicija in inovativnost (Tradion and Innovation), strokovnost in voditeljstvo (Expertise and Leadership), duh podjetništva in globalne povezave (Entrepreneurship and Global Network), standardiziranost in prilagojenost (Standardized and Tailored), strast in storitve (Passion and Service), dodana vrednost in profitabilnost (Value Add and Profitability). Vsi skupaj v Kuhne+Nagel živimo naše vrednote pri vsakodnevnem delu in v odnosih z našimi sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji ter jim zagotavljamo odličnost naših storitev.


Delo v Kuehne + Nagel

Globalno okolje v katerem delujemo ustvarja priložnosti za osebni in poslovni razvoj vseh nas. Nepretrgoma se učimo in delimo znanje ter med svojimi sodelavci spodbujamo fleksibilnost in mednarodno mobilnost.

Zadovoljstvo naših kupcev je najpomemembnejše merilo našega uspeha. Svojim zaposlenim omogočamo, da našim strankam nudijo visokokakovostne in učinkovite storitve s pomočjo inovativnih metod in najmodernejših tehnologij.
Kuehne + Nagel je uspešen zato, ker je približno 76,000 posameznikov zavzetih in motiviranih v tem kar delajo vsak dan.

Spodbujamo inovativnost


Inovativnost nam pomeni željo, da razvijamo po meri narejene rešitve za naše kupce ter, da ves čas izboljšujemo svoje procese. Delamo na sodelujoč in povezovalen način v multikulturnem okolju – ker smo prepričani, da so različni timi odličen vir kreativnosti.

Povezujemo in razvijamo zaposlene


Sodelovanje pri nas ni le beseda, temveč nekaj kar živimo in delamo vsak dan. Učimo se drug od drugega ter rastemo skozi osebne karierne priložnosti. Osebni in strokovni razvoj poteka na delu skupaj z raznolikimi aktivnostmi izobraževanj in usposabljanj ter je podprt z močno globalno mrežo po celem svetu.

Kakovost+odličnost


Izpolnjujemo pričakovanja naših kupcev po visoko kakovostnih in učinkovitih storitvah z izredno strokovnostjo in brezkompromisnim občutkom k njihovi zavezanosti. Ponosni smo na več kot 125 let izkušenj ter na to, da smo vodilni v logistični industriji.

Podjetniški duh


Spodbujamo naše zaposlene k odgovornosti – za svoj osebni razvoj, za procese in rešitve, in nenazadnje za doseganje visoko kakovostnih standardov in odličnosti, ki jih zahtevajo naši kupci. Gojimo kulturo uspešnosti in priznanj, spodbujamo odgovornost in maksimiziramo potencial posameznika.

Osebni in strokovni razvoj v Kuehne+ Nagel

Gojimo učečo in razvijajočo se organizacijsko kulturo, ki ustvarja priložnosti za rast in uspešnost vsakega zaposlenega.

Želimo, da so naši zaposleni pri svojem delu uspešni ter da ves čas razvijajo svoje karierne poti. Spodbujamo naše zaposlene, da so gonilna sila svojih lastnih karier in jih pri tem intenzivno podpiramo z izobraževanji in usposabljanji, da jim omogočimo, da bodo pri svojem delu še boljši in uspešnejši.

Zaposlene spodbujamo pri njihovem poslovnem razvoju in vsakemu od njih skušamo omogočiti dolgoročno karierno pot. S tem namenom zagotavljamo vsa potrebna orodja za pridobivanje znanja in spretnosti, ki zaposlenim omogočajo samostojno in samozavestno opravljanje dela in uspešnost na delovnem mestu, na tako kratkoročni kot dolgoročni ravni.

Strokovni razvoj

Strokovni razvoj v Kuehne + Nagel poteka v različnih oblikah:

- učenje na delovnem mestu ter delo na projektnih nalogah
- delo v mednarodnih in kulturno raznolikih timih
- izobraževanja in usposabljanja ter virtualni seminarji
- mednarodne zaposlitvene priložnosti

Talent management

Izvajamo izobraževalne programe na nacionalni, regionalni in globalni ravni z namenom uspešne integracije naših talentov pri njihovih naslednjih kariernih premikih.

Naši programi se izvajajo modularno v obdobju od 12 do 24 mesecev. Vsak modul se osredotoča na specifično temo, ki omogoča našim sodelavcem, da se razvijajo na strokovni in na osebni ravni.

Razvoj vodstvenih kompetenc

Poseben poudarek posvečamo razvoju vodij na vseh ravneh.

Naši po meri narejeni programi za vodje, srednji mangement kot tudi za izkušene vodje so namenjeni soočanju s trenutnimi in bodočimi izzivi. Programi so skrbno usklajeni z našo poslovno strategijo in so osredotočeni na prenose znanj, strateški razvoj, mreženje in zavedanje o lastnem stilu vodenja. Individualni coaching in mentorski programi podpirajo naše vodje v njihovem osebnem in strokovnem razvoju.Ponujamo širok spekter strankam prilagojenih logističnih storitev od globalne kopenske, zračne in pomorske špedicije ter storitev pogodbene logistike.

Letalski promet:

 • Tesno partnerstvo z najboljšimi svetovnimi letalskimi prevozniki
 • Zagotovljen prostor preko pogodb z vodilinimi letalskimi prevozniki
 • Agent s certifikatom IATA
 • Zavarovanje tovora (KN Sure)
 • Storitve carinskega zastopanja in svetovanje pri carinskih postopkih

Pomorski promet:

 • Prevoz polnih kontejnerjev
 • FCL (Full Container Loads)
 • Zbirne pošiljke – LCL (Less Than Container Loads)
 • Intermodalne rešitve za promet znotraj Evrope in prevoz po morju na kratkih razdaljah
 • Širok izbor produktov (posebni projekti, tovor izrednih velikosti itd.)

Cestni transport:

 • Zbirni transport, direktni transport polnih (FTL) in delnih (LTL) nakladov
 • Domače in mednarodne storitve z zanesljivimi prevzemi in tranzitnimi časi
 • Logistika sejmov in dogodkov
 • Specifične rešitve za posamezne industrije

Pogodbena logistika:

 • Popoln portfelj logističnih storitev, vključno s carinskimi postopki
 • Temperaturno nadzorovana skladiščna območja
 • 24-urno varovanje (ograjeno območje, alarmni sistem, video nadzor)
 • Najnaprednejši IT-sistemi
 • Integrirane supply chain rešitve

Storitve z večjo dodano vrednostjo:

 • Promocijski paketi – Upravljanje in nadzor tokov blaga - Montaža
 • Redno spremljanje zalog
 • Križno pretovarjanje (cross-docking)
 • Upravljanje naročil – Soizdelava (co-manufacturing)
 • Carinjenje – Pakiranje in etiketiranje

Vodja logističnega centra

Referent v distribuciji (m/ž)

Brnik 

Opis delovnega mesta:


Delovno mesto zajema organizacijo distribucije blaga in prevozov pri prevozniku. Odgovorni boste za pripravo in izdelavo celotne dokumentacije in fakturiranje ter iskanje optimalnih logističnih rešitev na področju distribucije.

Vaše naloge in odgovornosti: 

 • odgovornost za izdelavo dokumentacije za prevoz
 • organizacija distribucije blaga po Sloveniji
 • organizacija prevoza pri prevozniku
 • kontrola in likvidacija prejetih faktur ter fakturiranje
 • priprava dokumentov za carinjenje,
 • mesečno zapiranje špediterske knjige
 • opravljanje drugih del in nalog po nalogu nadrejenega
 • odgovornost za reševanje reklamacij strank

Pričakujemo:

 • dobro znanje angleškega jezika (pisno in ustno)
 • osebna odgovornost
 • sposobnost skupinskega dela
 • komunikativnost
 • fleksibilnost
 • točnost
 • pripravljenost za dodatno storilnost
 • poznavanje MS Office

Nudimo:

Ponujamo vam delovni izziv na področju distribucije v uspešnem mednarodnem podjetju, ki se uvršča med najboljše na svetu v svoji panogi. Postali boste del ekipe, ki vodi enega izmed največjih logističnih centrov v regiji ter delo v urejenem, globalnem delovnem okolju skupaj z ekipo odličnih, proaktivnih, dinamičnih posameznikov. Imeli boste možnost tako poslovnega kot tudi osebnega razvoja.

Vašo prijavo skupaj z življenjepisom prijazno pričakujemo do 14.02.2020 na elektronskem naslovu knadriatic.hr@kuehne-nagel.com z obveznim pripisom v polju Zadeva: Referent v distribuciji (m/ž).

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Opis delovnega mesta: Delovno mesto zajema organizacijo distribucije blaga in prevozov pri prevozniku. Odgovorni boste za pripravo in izdelavo celotne dokumentacije in fakturiranje ter iskanje optimalnih logističnih rešitev na področju distribucije.

Vaše naloge in odgovornosti:
- odgovornost za izdelavo dokumentacije za prevoz
- organizacija distribucije blaga po Sloveniji
- organizacija prevoza pri prevozniku
- kontrola in likvidacija prejetih faktur ter fakturiranje
- priprava dokumentov za carinjenje,
- mesečno zapiranje špediterske knjige
- opravljanje drugih del in nalog po nalogu nadrejenega
- odgovornost za reševanje reklamacij strank

Kaj pričakujemo

- dobro znanje angleškega jezika (pisno in ustno)
- osebna odgovornost
- sposobnost skupinskega dela
- komunikativnost
- fleksibilnost
- točnost
- pripravljenost za dodatno storilnost
- poznavanje MS Office

Kaj nudimo

Ponujamo vam delovni izziv na področju distribucije v uspešnem mednarodnem podjetju, ki se uvršča med najboljše na svetu v svoji panogi. Postali boste del ekipe, ki vodi enega izmed največjih logističnih centrov v regiji ter delo v urejenem, globalnem delovnem okolju skupaj z ekipo odličnih, proaktivnih, dinamičnih posameznikov. Imeli boste možnost tako poslovnega kot tudi osebnega razvoja.

Vašo prijavo skupaj z življenjepisom prijazno pričakujemo do 14.02.2020 na elektronskem naslovu knadriatic.hr@kuehne-nagel.com z obveznim pripisom v polju Zadeva: Referent v distribuciji (m/ž).

Izberi področje dela