Referent v tehnični podpori (Nova Gorica)

9.10.2019
VITANEST d.o.o.
Nova Gorica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
VITANEST d.o.o.
Spletna stran:

Referent v tehnični podpori (Nova Gorica)

Referent v tehnični podpori (m/ž)

(Nova Gorica)

Vitanest d.o.o. smo družinsko podjetje, srednje velikosti. Ukvarjamo se z distribucijo klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav za katere nudimo pred in po prodajno tehnično podporo. Za naprave, ki jih uvozimo smo dajalec garancije v skladu z Zakonom o varstvu potrošnika. Skrb za toplotno udobje potrošnika v smislu tehnične podpore in reševanja reklamacij za naše proizvode, je ključni element zagotavljanja zaupanje in rasti našega poslovanja. 

Več o nas tukaj.

Opis delovnega mesta:

  • poznavanje tehničnih lastnosti klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav in izvajanje šolanja ter izobraževanje deležnikov
  • nudenje tehnične podpore poslovnim partnerjem in ostalim deležnikom, prek telefona, e-pošte in na terenu
  • vodenje reklamacijskih postopkov in reševanje reklamacij
  • reševanje kompleksnih tehničnih vprašanj, povezanih z namestitvijo, zagonom in delovanjem naprav.

Delovno mesto je v Novi Gorici.

Kaj pričakujemo:

Komunikativnega, prijaznega in hkrati strokovnega sodelavca(ko) tehnične stroke (področje hišne energetike), ki ima izkušnje s področja klimatizacije in ogrevanja ter se dobro sporazumeva v angleškem in italijanskem jeziku, tekoče govori in piše slovensko, efektivno in samostojno izvršuje delovne naloge v pisarni in na terenu tako s pomočjo osebnega angažmaja kot telefonske in e-komunikacije.

Delo zahteva kompleksno tehnično razmišljanje in poznavanje delovanja ogrevalnih in klimatskih sistemov, operacijskih sistemov, računalniških programov Microsoft Office, delovanja klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav, pri čemer imajo prednost praktične izkušnje pridobljene pri namestitvi klimatskih in ogrevalnih naprav. Kandidat(ka) mora imeti vozniški izpit B kategorije in biti dobro fizično pripravljen(a).

Kaj nudimo:

Samostojno delovno mesto v uspešnem timu, za določen čas z možnostjo spremembe v nedoločen čas, pretežno v udobno ter moderno opremljeni klimatizirani pisarni in delno na terenu/objektih, s polnim delovnim časom 8 ur dnevno, a z občasno neenakomerno razporeditvijo delovnega časa zaradi sezonske narave dela.

Ob zaposlitvi ima sodelavec 2 meseca poskusne dobe, da se čim bolje spoznamo in ugotovimo, ali smo za skupaj.

Za področje goriške regije nudimo dobro plačo, ki jo bomo razkrili na osebnem razgovoru. Poleg redne osnovne plače, po sklepu direktorja nudimo mesečni dodatek na uspešnost, ki je odvisen od uspešnosti poslovanja.

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo, da nam pošljete svojo predstavitev po e-pošti na mail: vitanest@vitanest.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Referent(ka) v tehnični podpori.

Opis delovnega mesta:

- poznavanje tehničnih lastnosti klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav in izvajanje šolanja ter izobraževanje deležnikov
- nudenje tehnične podpore poslovnim partnerjem in ostalim deležnikom, prek telefona, e-pošte in na terenu
- vodenje reklamacijskih postopkov in reševanje reklamacij
- reševanje kompleksnih tehničnih vprašanj, povezanih z namestitvijo, zagonom in delovanjem naprav.

Delovno mesto je v Novi Gorici.

Kaj pričakujemo

Komunikativnega, prijaznega in hkrati strokovnega sodelavca(ko) tehnične stroke (področje hišne energetike), ki ima izkušnje s področja klimatizacije in ogrevanja ter se dobro sporazumeva v angleškem in italijanskem jeziku, tekoče govori in piše slovensko, efektivno in samostojno izvršuje delovne naloge v pisarni in na terenu tako s pomočjo osebnega angažmaja kot telefonske in e-komunikacije. Delo zahteva kompleksno tehnično razmišljanje in poznavanje delovanja ogrevalnih in klimatskih sistemov, operacijskih sistemov, računalniških programov Microsoft Office, delovanja klimatskih, ogrevalnih in prezračevalnih naprav, pri čemer imajo prednost praktične izkušnje pridobljene pri namestitvi klimatskih in ogrevalnih naprav. Kandidat(ka) mora imeti vozniški izpit B kategorije in biti dobro fizično pripravljen(a).

Kaj nudimo

Samostojno delovno mesto v uspešnem timu, za določen čas z možnostjo spremembe v nedoločen čas, pretežno v udobno ter moderno opremljeni klimatizirani pisarni in delno na terenu/objektih, s polnim delovnim časom 8 ur dnevno, a z občasno neenakomerno razporeditvijo delovnega časa zaradi sezonske narave dela. Ob zaposlitvi ima delavec 2 meseca poskusne dobe, da se čim bolje spoznamo in ugotovimo ali smo za skupaj. Za področje goriške regije nudimo dobro plačo, ki jo bomo razkrili na osebnem razgovoru. Poleg redne osnovne plače, po sklepu direktorja nudimo mesečni dodatek na uspešnost, ki je odvisen od uspešnosti poslovanja.

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima in ustrezate razpisnim pogojem, vabimo, da nam pošljete svojo predstavitev po e-pošti na mail:

vitanest@vitanest.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

Izberi področje dela