Referent voznega parka (m/ž)

9.7.2024
Nomago d.o.o.
Nova Gorica
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču. V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.

Podjetje je nastalo z združitvijo podjetij Avrigo, Izletnik Celje, Promet Mesec in AP Rižana ter potovalne agencije STA potovanja v skupino vodilnih ponudnikov na svojih področjih. V prihodnosti vidi predvsem potencial v uporabi sodobnih tehnologij, ki bodo potovanja in prevoze približale kupcem in njihovemu načinu življenja. Uporaba novih tehnologij omogoča izboljšave poslovanja, večjo zanesljivost prevozov in varnost potnikov, uporabniki storitev pa bodo posebej občutili višjo dostopnost in preglednost storitev. Nomago bo nadaljeval dolgoletna prizadevanja vseh podjetij, ki pod blagovno znamko združujejo svoje zgodbe, in aktivno razvijal storitve, ki jih uporabniki potrebujejo za vsakodnevno mobilnost ter za dopustniški oddih od nje.

GLAVNE DEJAVNOSTI

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles NomagoBikes. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.

VIZIJA IN CILJI

Nomago ima tri strateške cilje – integracijo, digitalizacijo in internacionalizacijo. Integracijo smo večinoma že uresničili s povezovanjem podjetij v skupino Nomago. Z digitalizacijo želimo uvesti nove inovativne dostope uporabnikov do naših storitev in prvi produkt, ki kaže našo usmeritev na področju digitalizacije in potovanj, smo predstavili konec julija. Gre za naš shuttle bus Nomago, s katerim smo Ljubljano povezali z italijanskima letališčema v Benetkah in Trevisu. Potniki lahko karte za shuttle bus rezervirajo in kupijo na spletu, storitev na avtobusu pa je nadstandardna, saj ponujamo tudi tako imenovane »first class« sedeže, brezžično povezavo do spleta, električne vtičnice in poseben kotiček za družine. Poleg te neposredne povezave, s katero želimo potnike v najkrajšem času prepeljati do obeh beneških letališč, smo Ljubljano z manjšimi avtobusi povezali tudi z Brnikom. V naslednjem koraku jo bomo povezali tudi z letališčem v Trstu, podobno storitev v duhu naše internacionalizacije načrtujemo na celotnem območju med Benetkami in Dubrovnikom. Naša vizija je torej uporabnikom ponujati najboljše prakse in skrb za stranke, ne glede na to, katero našo storitev bodo izbrali.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Nomago je organiziran v 3 regijske centre, in sicer ima v Novi Gorici sedež Regijski center zahod, v Ljubljani je osrednji regijski center, v Celju pa Regijski center vzhod. Za naše podjetje je zelo pomembno, da ohranja lokalno prisotnost, da lahko nudi dobro storitev vsem svojim strankam. Za takšno organizacijsko strukturo smo se odločili tudi zato, ker ne želimo izgubiti dobrih kadrov in ker si želimo nuditi možnost zaposlitve v več delih Slovenije, ne le v Ljubljani.

V Nomagu z različnimi aktivnostmi, med katere spadajo izobraževanja, team buildingi ter športne aktivnosti, ustvarjamo spodbudno delovno okolje za rast in razvoj naših zaposlenih. Zagotavljanje odličnih pogojev za delo, v katerih imajo zaposleni ustvarjene pogoje za osebno rast, je namreč ena pomembnejših usmeritev Nomaga. Prizadevamo si za sproščeno delovno okolje, v katerem se sodelavci spoštujejo, si zaupajo in pomagajo.NOMAGO d.o.o.
Vošnjakova ulica 3
1000 Ljubljana
https://nomago.si/

Dejavnost:
Avtobusni prevozi; Turizem


Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču. V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

V letu 2018 nameravamo zaposliti kadre na področju:

Transport, nabava in logistika 80


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V Nomagu bomo veseli sodelavcev, ki so se pripravljeni učiti, jim noben izziv ni pretežak in živijo moto, da se vse da, če se skupaj zberejo pravi ljudje. Želimo si sodelavcev, ki bodo aktivno prispevali k oblikovanju sodobne mednarodne znamke Nomago in bodo živeli Nomagove vrednote - predanost delu, odličnost v odnosu do strank ter povezanost med sodelavci. Zaposleni v Nomagu se svojih nalog lotevajo s strastjo in jih z vso odgovornostjo tudi učinkovito opravijo. Poti do odličnosti iščejo z inovativnimi pristopi, z veliko mero prilagodljivosti ter s spoštovanjem sodelavcev, partnerjev in uporabnikov Nomagovih storitev. Povezanost gradijo z medsebojnim zaupanjem, spoštovanjem in sočutjem, pri čemer jim delovno okolje to vse tudi omogoča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ker je Nomagova struktura delovnih mest tako zelo pestra, lahko vsak najde nekaj zase. Veliko večino zaposlenih sicer predstavljajo vozniki, ki imajo možnost voziti tako na rednih linijah, shuttle linijah kot tudi občasnih prevozih doma in v tujini. Poleg tega pa v Nomagu iščemo ambiciozne strokovnjake s področja informacijske tehnologije, mobilnosti, marketinga, prodaje ter projektnega vodenja, saj vse te profile potrebujemo za uspešno Nomagovo mednarodno zgodbo. Ker si želimo, da bi naši zaposleni rasli z nami, omogočamo strokovna izobraževanja in napredovanja v okviru podjetja - in to tako znotraj oddelkov kot med različnimi oddelki.

Veseli smo vsake pohvale naših zadovoljnih strank in jo javno delimo z zaposlenimi; tudi sicer imamo radi sproščeno ter odprto komunikacijo drug z drugim. Poskrbeli smo za strokovno literaturo in revije, prek katerih zaposleni spremljajo novosti na svojih področjih. Trenutno vzpostavljamo nove aktivnosti na področju promocije zdravja, smo pa pri tem že zelo aktivni, saj se zavedamo pomena zdravega življenjskega sloga in zdravja naših zaposlenih. V ta namen organiziramo smučarske dneve, pohode, spodbujamo udeležbo na skupinskih športnih dogodkih in organiziramo druge športne aktivnosti.
NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V Nomagu uporabnikom nudimo široko paleto sodobnih storitev s področja potovanj in prevozov – nakup letalskih vozovnic, organizacija potovanj (po meri), urejanje prenočišč, sklenitev potovalnih zavarovanj, rezervacije najema avtomobila in drugo. Ponujamo tudi prevoze v gospodarski javni službi (medkrajevni potniški promet), posebne linijske prevoze (šolske prevoze in delavske avtobusne prevoze) ter občasne prevoze (bus charterji). V ponudbi imamo tudi komercialne avtobusne linije (shuttle prevoz do letališč), marketplace za vozovnice v javnem potniškem prometu, prevoze v mestnem potniškem prometu ter druge smart city storitve, kot je sistem izposoje javnih koles. Poleg tega nudimo tudi storitve za mlade, kot so organizacija dela v tujini, poletni otroški jezikovni kampi v tujini ter izkaznica ISIC za dijake ter študente.BONITETE PODJETJA

Našim zaposlenim omogočamo koriščenje počitniških kapacitet na lokacijah Dramalj pri Crikvenici, v Bovcu, Termah Čatež in Termah Olimje, imamo delujočo kolesarsko skupino in zaposlenim omogočamo druge oblike rekreacije. Poskrbimo tudi za sproščeno druženje in strokovno izobraževanje, ki ga lahko predlagajo sami glede na želje in potrebe.

Serviser m/ž


Si želiš novih kariernih izzivov? 

Želiš postati del Nomago tima, kjer skupaj z tradicijo, inovacijami, ter kakovostjo gradimo našo blagovno znamko? 
 
Imaš izkušnje z upravljanjem voznih parkov, vodenjem evidenc in te zanima področje prevozov?

Prihranili smo mesto za odločnega a prijaznega, iznajdljivega in motiviranega novega sodelavca !

Si mogoče to ti? Vabljen k prijavi na delovno mesto:

REFERENT VOZNEGA PARKA (M/Ž)

OPIS DEL

 • Sodelovanje pri načrtih ter pri izvajanju aktivnosti strokovnega področja
 • Vodenje celotne evidence o vozilih, njihovi opremi in dokumentaciji, vezani na vozilo ter obveščanje in izvedba postopkov podaljšanja, menjave, izgube ali kraje dokumentacije (plačilne kartice vezane na vozilo, cestninski sistemi, smerne table, sledilne naprave, tehnični pregledi, pregledi tahografa…)        
 • Zbiranje informacij o potrebnih popravilih vozil          
 • Planiranje in realizacija vzdrževanja         
 • Vodenje evidence o vozilih in opravljenih popravilih        
 • Vodenje aktivnosti v primeru škodnih dogodkov         
 • Opravljanje ogledov vozil         
 • Usklajevanje vseh aktivnosti v zvezi s periodičnimi pregledi vozil in opreme
 • Arhiviranje podatkov ter vodenje evidenc in priprava poročil s strokovnega področja 
 • Spremljanje novosti na delovnem področju, predlaganje in uvajanje novih metod, tehnik in postopkov dela         
 • Organiziranje, usklajevanje in kontroliranje dela 

ZAHTEVE

 • najmanj V, stopnja izobrazbe
 • Najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu
 • Odgovornost in zanesljivost
 • Pozitivna naravnanost
 • Izpit D-kategorije
 • Pogovorno znanje angleškega jezika 
 • Digitalna pismenost (dnevna uporaba programov Word, Excel in ostalih programov potrebnih za samostojno izvajanje dela)

KAJ NUDIMO

 • delovno razmerje za določen čas 1 leta s poskusno dobo 4 mesecev in možnostjo podaljšanja 
 • delo v uspešnem in razvojno naravnanem, velikem podjetju
 • mentorstvo in pridobivanje izkušenj v uspešnem podjetju z več kot 900 zaposlenimi 
 • strokovni in osebni razvoj  
 • možnost članstva v športnem društvu Nomago Sport 

KRAJ OPRAVLJANJA DELA

 • Nova Gorica

PRIJAVE

 • Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite preko naše platforme  do 31.07.2024 
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Si želiš novih kariernih izzivov?

Želiš postati del Nomago tima, kjer skupaj z tradicijo, inovacijami, ter kakovostjo gradimo našo blagovno znamko?

Imaš izkušnje z upravljanjem voznih parkov, vodenjem evidenc in te zanima področje prevozov?

Prihranili smo mesto za odločnega a prijaznega, iznajdljivega in motiviranega novega sodelavca !

Si mogoče to ti? Vabljen k prijavi na delovno mesto:

REFERENT VOZNEGA PARKA (M/Ž)

OPIS DEL
• Sodelovanje pri načrtih ter pri izvajanju aktivnosti strokovnega področja
• Vodenje celotne evidence o vozilih, njihovi opremi in dokumentaciji, vezani na vozilo ter obveščanje in izvedba postopkov podaljšanja, menjave, izgube ali kraje dokumentacije (plačilne kartice vezane na vozilo, cestninski sistemi, smerne table, sledilne naprave, tehnični pregledi, pregledi tahografa…)
• Zbiranje informacij o potrebnih popravilih vozil
• Planiranje in realizacija vzdrževanja
• Vodenje evidence o vozilih in opravljenih popravilih
• Vodenje aktivnosti v primeru škodnih dogodkov
• Opravljanje ogledov vozil
• Usklajevanje vseh aktivnosti v zvezi s periodičnimi pregledi vozil in opreme
• Arhiviranje podatkov ter vodenje evidenc in priprava poročil s strokovnega področja
• Spremljanje novosti na delovnem področju, predlaganje in uvajanje novih metod, tehnik in postopkov dela
• Organiziranje, usklajevanje in kontroliranje dela

Kaj pričakujemo

• najmanj V, stopnja izobrazbe
• Najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem delovnem mestu
• Odgovornost in zanesljivost
• Pozitivna naravnanost
• Izpit D-kategorije
• Pogovorno znanje angleškega jezika
• Digitalna pismenost (dnevna uporaba programov Word, Excel in ostalih programov potrebnih za samostojno izvajanje dela)

Kaj nudimo

• delovno razmerje za določen čas 1 leta s poskusno dobo 4 mesecev in možnostjo podaljšanja
• delo v uspešnem in razvojno naravnanem, velikem podjetju
• mentorstvo in pridobivanje izkušenj v uspešnem podjetju z več kot 900 zaposlenimi
• strokovni in osebni razvoj
• možnost članstva v športnem društvu Nomago Sport


KRAJ OPRAVLJANJA DELA
• Nova Gorica

PRIJAVE
• Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite preko naše platforme https://kviz.typeform.com/to/KUBh0f7C do 31.07.2024

NOMAGO d.o.o.
Vošnjakova ulica 3
1000 Ljubljana
https://nomago.si/

Dejavnost:
Avtobusni prevozi; Turizem


Podjetje Nomago je največji slovenski organizator potovanj. Takih v neznano in vznemirljivo. Tistih vsakodnevnih, hitrih in neopaznih. Potovanja se z Nomagom začnejo, končajo pa na pragu. Na domačem, službenem, šolskem, ali pa na letališču, na koncertu, zabavišču, letovišču. V prvi vrsti si Nomago prizadeva vsakemu posamezniku ali skupini ponuditi popotniške storitve, ki so vedno pri roki, osebne in prijetne, ter prilagojene pričakovanjem sodobne digitalne družbe.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela