Referent za izdelavo ponudb (m/ž)

5.11.2019
TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Spletna stran:Podjetje TIP-TOP DESIGN nudi profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva, od dobave, vrhunske montaže, zaključnih del, vse do kvalitetnega servisa in do 12-letne garancije.

TIP-TOP DESIGN d.o.o. je pozitivno naravnano podjetje, ki je vedno pripravljeno vložiti dodaten trud tako v delo kot v zaposlene, s čimer želi navdušiti vse, zato so tudi  pričakovanja temu primerna.

Od zaposlenih se pričakuje  vztrajnost in osredotočenost na skupne rezultate, usmerjenost  k ljudem in dobre komunikacijske sposobnosti in želja po zmagi.

 • Nagrajujemo odličnost.  
 • TIP-TOP DESIGN d.o.o. je odgovorno do zaposlenih.
 • Cilj podjetja so usposobljeni sodelavci, zato prpravlja redna izobraževanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

PVC OKNA
PVC okna TIP-TOP odlikuje najvišja kakovost izdelave, inovativne funkcionalne rešitve, varnost in varčevanje z energijo. Elegantne oblike profilov, široka paleta barv, vključno z lesnimi barvami, dodatki in predvsem natančnost izvedbe odlikujejo naša okna z eleganco in najvišjo stopnjo estetike.

PVC VRATA
Vhodna vrata ščitijo naše domove in ustvarjajo pomemben prvi vtis. Ponudimo Vam lahko vrata s klasično, brezčasno obliko kot tudi vrata vrhunskega dizajna. S široko izbiro barv, različnih modelov in dodatno opremo dosežemo skladnost vhodnih vrat z vsakim arhitekturnim slogom.

SENČILA ZA OKNA
Okenska senčila poleg senčenja zagotavljajo dodatno varnost in intimno vzdušje. Z ustrezno izbiro okenskih senčil lahko še dodatno okrepite toplotno in zvočno izolacijo oken in s tem tudi vašega doma.

POLICE ZA OKNA
Police so nepogrešljiv sestavni del okna, ki nadgradijo izgled stavbe in oken. Okenske police ne dopolnjujejo le samega okna, nudijo tudi primerno zaščito in funkcionalnost. Zunanje okenske police ščitijo fasado pred umazanijo. Notranje okenske police ščitijo steno pod oknom. Med široko izbiro materialov in barvnih vzorcev lahko ustvarite barvno usklajenost polic z Vašim oknom in fasado.

Terenski komercialist


Kdo smo?

Vodilni ponudnik stavbnega pohištva tako po kakovosti in inovativnosti produktov kot tudi po kakovosti storitev. Koncept delovanja podjetja je drugačen od večine ponudnikov stavbnega pohištva v Sloveniji, saj svojih produktov ne razvijamo sami, temveč za to uporabljamo najbolj razvite poslovne partnerje tako iz Slovenije, kot tudi iz celotnega evropskega prostora. Visoko kakovost produktov vedno podpiramo z najvišjo kakovostjo storitev.

Kaj ponujamo trgu?

Kot prvi in edini ponudnik, smo na slovenski trg lansirali okna s 4-slojnim steklom, Nasino tehnologijo Aerogel kot izolacijski vložek v profilih oken, edinstveno oblikovana in patentirana okna UNIQUE in PIXEL, popolnoma inovativno in dovršeno izvedbo dekorjev COLORFULL, stekla z najmanjšo težo, okna z največjo prepustnostjo svetlobe, najdaljšo 12-letno garancijo in še mnogo več.

Kam gremo in kaj želimo?

Naša VIZIJA je postati zaupanja vredno in vodilno podjetje v Sloveniji na področju stavbnega pohištva. Trgu želimo ponuditi izpopolnjen prodajni program, katerega želimo razvijati skupaj z najbolj priznanimi dobavitelji in postaviti najvišje standarde v industriji stavbnega pohištva.

Naše POSLANSTVO je ponuditi najboljše stavbno pohištvo in najbolj kakovostno vgradnjo tega, konstruktivno sodelovati pri iskanju rešitev problematik kupcev, biti cenovno dostopni, ponuditi najdaljšo možno garancijo na izdelke in storitve, biti odzivni na potrebe kupcev in poskrbeti za najvišjo stopnjo zadovoljstva vsake stranke.

Naše VREDNOTE so poštenost, transparentnost, samoiniciativnost, družbena odgovornost, ekološka osveščenost, posvečenost detajlom in strmenje k popolnosti.
Želimo biti Najboljši, želimo biti TIP-TOP.

Želimo biti Najboljši, želimo biti TIP-TOP.

Zaupali ti bomo:

 • izdelavo ponudb za naše stranke
 • svetovanje in iskanje najboljših tehničnih rešitev za stranko
 • komunikacijo z dobavitelji

  Pri nas boš postal del ekipe BACK OFFICE, ekipa, ki skrbi za pripravo ponudb in podporo komercialistom ter tako predstavlja hrbtenico prodaje podjetja.

Od tebe pričakujemo, da imaš naslednje:

 • vestnost in odgovornost do dela
 • izredno natančnost
 • visoko samoiniciativnost
 • dobre komunikacijske sposobnosti
 • najmanj 1 leto delovnih izkušenj na tovrstnih (primerljivih) delih,
 • aktivno znanje angleškega jezika
 • aktivno znanje uporabe orodij MS Office

Omogočili ti bomo:

 • kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe
 • interna in eksterna izobraževanja
 • druženje z najboljšo ekipo na različnih team buildingih
 • delo v zelo motivirani ekipi sodelavcev

Motivirane in proaktivne kandidate vabimo k oddaji vloge z življenjepisom na prijava@tiptop-okna.si s pripisom Referent za izdelavo ponudb in v najkrajšem času te bomo kontaktirali.


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Zaupali ti bomo:
- Izdelavo ponudb za naše stranke
- svetovanje in iskanje najboljših tehničnih rešitev za stranko
- komunikacijo z dobavitelji

Pri nas boš postal del ekipe BACK OFFICE, ekipa, ki skrbi za pripravo ponudb in podporo komercialistom ter tako predstavlja hrbtenico prodaje podjetja.

Kaj pričakujemo

- vestnost in odgovornost do dela
- izredno natančnost
- visoko samoiniciativnost
- dobre komunikacijske sposobnosti
- najmanj 1 leto delovnih izkušenj na tovrstnih (primerljivih) delih,
- aktivno znanje angleškega jezika
- aktivno znanje uporabe orodij MS Office


Kaj nudimo

- kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe
- interna in eksterna izobraževanja
- druženje z najboljšo ekipo na različnih team buildingih
- delo v zelo motivirani ekipi sodelavcev

Motivirane in proaktivne kandidate vabimo k oddaji vloge z življenjepisom na prijava@tiptop-okna.si s pripisom Referent za izdelavo ponudb in v najkrajšem času te bomo kontaktirali.

Izberi področje dela