Regionalni strokovnjak za zdravje, varnost, okolje (ž/m)

20.5.2020
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
LEK farmacevtska družba d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V naši družbi iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo preko meja. Izziv, ki ga ponujamo kot del globalne družbe je prav gotovo lahko pomemben korak k uspehu. Vpetost v velik sistem omogoča veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne sposobnosti.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Študentsko delo

Če ste študent višjih letnikov ali tisti z absolventskim statusom, s področja farmacije, kemije, medicine, kemijske tehnologije, informatike, strojništva in mehatronike lahko svojo predstavitev oddate preko spodnje povezave.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je član Skupine Sandoz, Novartisove generične divizije, pionirja na področju podobnih bioloških zdravil in drugega največjega proizvajalca generičnih zdravil na svetu.

Smo slovenska, evropska in svetovna farmacevtska generična družba, blizu ljudem in usmerjena v prihodnost.

Prizadevamo si, da bi bilo zdravje dosegljivo vsem.

Razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna in kakovostna zdravila od standardnih generičnih do sodobnih podobnih bioloških zdravil.

Naša zdravila preprečujejo in zdravijo bolezni. Z njimi želimo prispevati k ohranjanju in izboljševanju življenj.

Delimo skupno vizijo

Soustvarjamo Sandozov položaj vodilnega dobavitelja visokokakovostnih in dostopnih zdravil. Tako pomagamo zagotavljati dolgoročen dostop do zdravstvene oskrbe za ljudi po vsem svetu.

Kot del skupine Sandoz želimo voditi generično farmacevtsko industrijo, pri tem pa postavljati nova merila kakovosti.

Zavzemamo se za vpeljevanje inovativnih tehnologij in distribucijskih načinov na generičnem trgu.

Kupcem, bolnikom in skupnosti želimo prenesti zavzetost in predanost naših zaposlenih.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

517
Število sodelavcev z magisterijem ali znanstvenim doktoratom v naši družbi.
Regionalni strokovnjak za zdravje, varnost, okolje ( ž/m)

Vaše glavne delovne odgovornosti:
• Olajšati izvedbo globalne strategije ZVO z zagotavljanjem tehničnega znanja in navodil vodstvu na regionalni ravni in vodstvu lokacij v vseh Novartisovih organizacijah v regiji EMEA / Azija / Južna in Severna Amerika.
• Upravljati s podporo, programi in pobudami za ZVO v skupini držav EMEA / Azija / Severna in Južna Amerika ter kot globalni vodja programa za zmanjšanje tehničnega tveganja za ZVO skrbeti za globalne usmeritve.
• Skrbeti za izvajanje globalne strategije ZVO v regiji EMEA / Azija / Severna in Južna Amerika.
• Razvijati strategijo za izvedbo učinkovitega in uspešnega sistema za upravljanje ZVO v skupini držav EMEA / Azija / Severna in Južna Amerika pri uskladitvi poslovnih ciljev in višjih vodij v regiji.
• Opravljati vlogo globalnega vodje programov za zmanjševanje tehničnega tveganja za ZVO.
• Vzpostavljati zanesljivo in učinkovito mrežo ter povezave z vodstvom lokacije in s timi ZVO na lokacijah.
• Zagotavljati učinkovito izvajanje globalnega sistema za upravljanja ZVO in kot globalni vodja programa za tehnični ZVO skrbi za podporne programe upoštevajoč kompleksnost lokacije, njeno velikost, tveganja, zaposlene, regulatorno okolje in druge dejavnike.

Kaj pričakujemo

• Univerzitetno stopnjo izobrazbe s področja zagotavljanja varstva pri delu, varnostnega inženiringa, sanitarnega inženirstva, zagotavljanja zdravja pri delu in na drugih primerljivih področij.
• Aktivno znanje angleškega jezika. Znanje drugih jezikov kot so npr. nemščina, francoščina, španščina ali mandarinščine je prednost..
• Vsaj 10 let izkušenj v multinacionalnih organizacijah z znanjem in izkušnjami na ZVO področju.
• Poglobljeno strokovno znanje z enega ali več področij povezanimi s tveganji. Napredno znanja iz ostalih ZVO področjih in želja po nadaljnjem učenju.
• Izkušnje z vodenjem visoko učinkovitih procesov in implementacijo izboljšav v globalni/regionalni matrični organizaciji, z medfunkcijskim sodelovanjem.

Kaj nudimo

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas, s 6 mesečno poskusno dobo, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.
Prošnjo z življenjepisom v slovenskem in angleškem jeziku ter opisom delovnih izkušenj oddajte preko spletne strani //www.lek.si/zaposlitev/ najkasneje do 4 . 6. 2020.
Zakaj bi se pridružili Novartisu?
750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej
izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?
Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se
odločajo tvegati pametneje.

Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Izberi področje dela