Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Sales representative/Prodajni predstavnik

5.5.2017
Lafarge Cement d.o.o.
Celotna Slovenija
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Lafarge Cement d.o.o.

Zaposlovanje v podjetju Lafarge Cement d.o.o.

Produkti in storitve Lafarge Cement d.o.o.

LafargeHolcim je vodilno mednarodno podjetje na področju gradbenih materialov, ki je prisotno v 90 državah, ima 115.000 zaposlenih ter proizvodno zmogljivost 368,5 milijonov ton na leto.

Za naše delovanje v Sloveniji iščemo mladega, proaktivnega in k rezultatom usmerjenega strokovnjaka, ki bo prevzel naslednje delovno mesto:


Prodajni predstavnik (m/ž)

Opis:

 • Izvajanje prodajne strategije, usklajene s strategijo poslovne enote in marketinškim načrtom, z namenom doseganja prodajnih ciljev znotraj svoje regije.
 • Zagotavljanje trajnostne rasti s pomočjo razvoja strateškega odnosa s kupci.
 • Vzpostavitev, razvijanje in vzdrževanje poslovnih odnosov z obstoječimi in potencialnimi kupci znotraj lastne regije za ustvarjanje dodane vrednosti.

Odgovornosti:

 • Doseganje osebnih in skupinskih prodajnih ciljev, sprejemanje izzivov pri pridobivanju kupcev.
 • Redno obiskovanje obstoječih in potencialnih kupcev, skladno z načrtom obiskov, ki vsebuje natančne cilje, časovno opredelitev, aktivnosti ter končen rezultat srečanja s poprodajnimi aktivnostmi.
 • Zbiranje in posredovanje informacij o tržnem deležu, o trendih v poslovnem in gradbenem svetu z osredotočenostjo na cementni trg in tudi na ostale udeležence v gradbeništvu, razvoj proizvodov, splošno okolje in ravnanje konkurence ter povratne informacije obstoječih in potencialnih kupcev.

Znanja in zahteve:

 • Kandidat mora imeti vsaj 2 leti izkušenj kot prodajni predstavnik.
 • Prednost imajo kandidati, ki so: odzivni, samoiniciativni, sposobni odločati se v zahtevnih situacijah, sposobni prevzemanja odgovornosti, timski igralci .
 • Prednost bodo imeli kandidati z znanjem o betonskih izdelkih ter predhodnimi B2B prodajnimi izkušnjami v gradbeni (ali podobni) industriji.
 • Pripravljenost k vlaganju v znanje o proizvodih in gradbenem trgu v širšem smislu.
 • Usmerjenost k ciljem, praktičnost ter sposobnost uresničevanja načrtov z dejanji z upoštevanjem zastavljene strategije.
 • Dokazane organizacijske sposobnosti, izjemne medosebne sposobnosti ter sposobnosti mreženja
 • angleški jezik (najmanj osnovno znanje)

Ponujamo:

 • Službeno vozilo.
 • Pogodbo za nedoločen čas.
 • Izvrstne možnosti razvoja znotraj mednarodnega okolja ter varno in zdravo delovno okolje.

Če vam delovno mesto predstavlja izziv ter imate ustrezne kompetence, prosimo, pošljite življenjepis v angleškem jeziku na spodnji naslov: recruitment-slo@lafargeholcim.com

Prijave sprejemamo do 25.05.2017.

Na razgovor bomo povabili le kandidate, ki ustrezajo vsem pogojem.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

LafargeHolcim je vodilno mednarodno podjetje na področju gradbenih materialov, ki je prisotno v 90 državah, ima 115.000 zaposlenih ter proizvodno zmogljivost 368,5 milijonov ton na leto. Za naše delovanje v Sloveniji iščemo mladega, proaktivnega in k rezultatom usmerjenega strokovnjaka, ki bo prevzel naslednje delovno mesto:
Prodajni predstavnik
Opis:
● Izvajanje prodajne strategije, usklajene s strategijo poslovne enote in marketinškim načrtom, z namenom doseganja prodajnih ciljev znotraj svoje regije.
● Zagotavljanje trajnostne rasti s pomočjo razvoja strateškega odnosa s kupci.
● Vzpostavitev, razvijanje in vzdrževanje poslovnih odnosov z obstoječimi in potencialnimi kupci
znotraj lastne regije za ustvarjanje dodane vrednosti.

Odgovornosti
● Doseganje osebnih in skupinskih prodajnih ciljev, sprejemanje izzivov pri pridobivanju kupcev.
● Redno obiskovanje obstoječih in potencialnih kupcev, skladno z načrtom obiskov, ki vsebuje natančne cilje, časovno opredelitev, aktivnosti ter končen rezultat srečanja s poprodajnimi aktivnostmi.
● Zbiranje in posredovanje informacij o tržnem deležu, o trendih v poslovnem in gradbenem svetu z osredotočenostjo na cementni trg in tudi na ostale udeležence v gradbeništvu, razvoj proizvodov, splošno okolje in ravnanje konkurence ter povratne informacije obstoječih in potencialnih kupcev.

Kaj pričakujemo

Znanja in zahteve
● Kandidat mora imeti vsaj 2 leti izkušenj kot prodajni predstavnik
● Prednost imajo kandidati, ki so: odzivni, samoiniciativni, sposobni odločati se v zahtevnih situacijah, sposobni prevzemanja odgovornosti, timski igralci
● Prednost bodo imeli kandidati z znanjem o betonskih izdelkih ter predhodnimi B2B prodajnimi izkušnjami v gradbeni (ali podobni) industriji.
● Pripravljenost k vlaganju v znanje o proizvodih in gradbenem trgu v širšem smislu.
● Usmerjenost k ciljem, praktičnost ter sposobnost uresničevanja načrtov z dejanji z upoštevanjem zastavljene strategije.
● Dokazane organizacijske sposobnosti, izjemne medosebne sposobnosti ter sposobnosti mreženja
● angleški jezik (najmanj osnovno znanje)

Kaj nudimo

Ponujamo:
Izvrstne možnosti razvoja znotraj mednarodnega okolja ter varno in zdravo delovno okolje.
Nudimo službeno vozilo in pogodbo za nedoločen čas.
Če vam delovno mesto predstavlja izziv ter imate ustrezne kompetence, prosimo, pošljite življenjepis v angleškem jeziku na spodnji naslov:
recruitment-slo@lafargeholcim.com do 25.5.2017.

Na razgovor bomo povabili le kandidate, ki ustrezajo vsem pogojem.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Izberi področje dela