Samostojni inženir tehnologije (m/ž)

8.3.2023
Iskraemeco d.d.
Kranj
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Iskraemeco je med vodilnimi in tehnološko najnaprednejšimi mednarodnimi ponudniki zanesljivih, inovativnih in prilagodljivih rešitev na področju pametnega merjenja. 
Naše poslovne odločitve temeljijo na brezhibnem portfelju rešitev in strastnem odnosu do trajnostnega razvoja. Naše celovite rešitve in storitve na ključ izpolnjujejo vse zahteve trga, saj energetskim podjetjem nudijo orodja, s katerimi ta ustvarjajo prihodnost proizvodnje in upravljanja energije v digitaliziranem svetu. Od strokovnega znanja o internetu stvari (IoT) do digitalizacije prenosa podatkov, Iskraemeco skrbi za celovite energetske rešitve na vseh področjih

Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka s svojimi rešitvami prisoten v več kot 80 državah sveta. 

Iskraemecova vizija je vnesti znanje v energijo 
Naše pametne merilne rešitve energetskim podjetjem po vsem svetu pomagajo izboljšati učinkovitost, znižati operativne stroške in dvigniti raven storitev za stranke. Z osredotočenostjo na kakovost, zanesljivost in inovativnost predano podpiramo svoje kupce na uspešni poti digitalne transformacije. Pri doseganju glavnih ciljev naših poslovnih procesov stremimo k fleksibilnosti, agilnosti in ustvarjalnosti.

Naše poslanstvo je omogočanje učinkovite rabe energije
Kupci se obračajo na nas, ker iščejo celovite pametne rešitve za učinkovito upravljanje energije. Integracijo naših izdelkov v obstoječe poslovne procese podpirajo profesionalne storitve. Svoje celovite rešitve smo zasnovali, da bi še naprej razvijali in negovali uspešne dolgoročne odnose s kupci.

Pri nas je vedno dovolj prostora za ljudi, ki so željni novih izzivov. Dinamično mednarodno okolje in vznemirljiv razvoj industrije ponujata neverjetne priložnosti drznim posameznikom. Delujemo kot tim, skupno delovanje in sodelovanje vpliva na našo dnevno produktivnost in nam omogoča, da ideje učinkovito prenašamo v prakso.

ISKRAEMECO, d.d.
Savska loka 4
4000 Kranj
https://www.iskraemeco.com/

Dejavnost:
Merilni sistemi in naprave


Iskraemeco že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov. Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka, s svojimi rešitvami prisotna v več kot 80 državah sveta.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ste ustvarjalni, proaktivni, pogumni in vedoželjni? Si želite delati v mednarodnem podjetju? Vas veseli timsko delo v dinamičnem okolju, z zanimivimi izzivi in priložnostmi? Potem je delo v Iskraemecu prava odločitev za vas!

Pridružite se predani in zavzeti ekipi sodelavcev v podjetju, ki podpira vaš karierni in osebni razvoj. Brez najmanjšega dvoma lahko rečemo, da so visoko motivirani, odgovorni in proaktivni zaposleni glavni razlog za uspeh in razvoj našega podjetja. Z neomajno prepričanostjo spodbujamo in podpiramo njihovo stremljenje k novemu znanju, osebni rasti in strokovnemu napredku. Razveselimo se vsake nove okrepitve naše ekipe talentiranih in prizadevnih strokovnjakov, ki si vneto prizadevajo za učinkovito reševanje problemov in nenehne izboljšave.

Karierna pot v Iskraemecu je vedno zanimiva, obogatena z novimi izkušnjami in oplemenitena s stalnimi usposabljanji in izobraževanji. Možnosti razvoja posameznika so neomejene – zaposlenega spremljamo, identificiramo talente in zanimanja ter v skladu s tem pripravimo karierni razvojni načrt.

V Iskraemecu si prizadevamo ustvarjati ugodne delovne pogoje, skrbimo za izobraževanja in strokovna usposabljanja, ter omogočamo zaposlenim aktivno preživljanje prostega časa.

 1. Visoko tehnološko podjetje
 2. Delo z najsodobnejšimi tehnologijami
 3. Mentorski program
 4. Lasten razvoj v Kranju
 5. Sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki – interni prenos znanja med oddelki
 6. Možnost rotacije 
 7. Perspektivna industrija
 8. Omogočeno delo od doma
 9. Možnost štipendiranja 
 10. Možnost izbire teme za zaključno nalogo študija 
 11. Možnost vključevanja v strokovna izobraževanja

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Ponujamo kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov, poleg tega pa pomagajo potrošnikom, da lahko ravnajo bolj trajnostno in tako znatno znižajo svoje račune za energijo. Svojim kupcem ponujamo širok izbor prilagojenih rešitev, ki vključujejo nabor različnih števcev električne energije, izdelkov za komunikacijo, programske rešitve in storitve.

BONITETE PODJETJA

Zaposlenim nudimo možnost različnih izobraževanj:
 • strokovna izobraževanja,
 • akademija talentov,
 • poslovna akademija,
 • Amcham,
 • IEDC,
 • poslovni zajtrki (komunikacija, medkulturne razlike, kako ostati pozitiven v trenutnih razmerah,…),
 • udeležba na različnih športnih dogodkih / aktivnostih (tekaški in kolesarski maratoni, tekaške vaje, fitnes…),
 • mentorski program,
 • možnost dela od doma.

Nabavnik za elektomehanske komponente


Iskraemeco že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov.

Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka, s svojimi rešitvami prisotna v več kot 80 državah sveta. 

Brez najmanjšega dvoma lahko rečemo, da so visoko motivirani, odgovorni in proaktivni zaposleni glavni razlog za uspeh in razvoj našega podjetja. Razveselimo se vsake nove okrepitve naše ekipe talentiranih in prizadevnih strokovnjakov, ki si vneto prizadevajo za učinkovito reševanje problemov in nenehne izboljšave.

Vsem, ki so pripravljeni sprejeti nove izzive ponujamo priložnost na delovnem mestu:

Samostojni inženir tehnologije (m/ž)

Odgovorni boste za:

 • načrtovanje celotnih procesov izdelave in prenos novih izdelkov in razvoja v proizvodnjo tako v matičnem podjetju kot tudi v povezanih podjetjih,
 • svetovanje in odprava tehnoloških motenj ali zastojev v proizvodnji doma in na daljavo v povezanih in licenčnih podjetjih v tujem jeziku,
 • usklajevanje delovnega procesa z naročili in potrebami drugih proizvodnih enot (za obstoječe in nove tehnologije),
 • sodelovanje pri reševanju kakovostnih in drugih problemov, reklamacij, korektivnih in preventivnih ukrepov s ciljem zmanjšanja napak ter povečanju zadovoljstva kupcev,
 • planiranje, načrtovanje in izvedba orodij za zagotavljanje kakovosti polizdelkov ali končnih izdelkov v proizvodnji,
 • uvajanje nove opreme, tehnologij in postopkov ter usposabljanje proizvodnega kadra za kvalitetno delo,
 • priprava predlogov za zamenjavo ali nabavo nove opreme ali izvedbo organizacijskih in drugih sprememb,
 • vpeljava metod vitke proizvodnje in spremljanje vseh proizvodnih procesov v povezavi z možnimi izboljšavami preko kazalcev učinkovitosti (KPI indicators),
 • zagotavljanje ustrezne učinkovitosti oziroma produktivnosti dela, izrabe opreme in optimizacije stroškov,
 • sodelovanje pri pripravi letnih in strateških planov, investicijskih, prostorskih, kadrovskih planov,
 • sodelovanje ali vodenje projektov, ki se nanašajo na njegovo področje dela,
 • sodelovanje pri razvoju novih izdelkov,
 • pripravljanje internih dokumentov, ki se tičejo oddelka in področja dela (predpisi, navodila, obrazci, itd.),
 • sodelovanje pri razgovorih s poslovnimi partnerji (kooperanti ter dobavitelji proizvodne opreme), če se vsebina razgovora nanaša na delo tega oddelka,
 • prenašanje znanja in informacij na sodelavce.

Za to vlogo ste ustrezni, če imate:

 • zaključeno VII. stopnjo naravoslovne smeri,
 • najmanj 1 leto izkušenj na podobnih oziroma primerljivih delovnih mestih,
 • prednost pred izbiro bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje z optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov,
 • usmerjenost k rezultatom, samoiniciativnost, sistematičnost, zanesljivost,
 • odlične komunikacijske sposobnosti, delo v timu in močne organizacijske spretnosti,
 • aktivno znanje angleškega jezika (pisno in ustno).

Vaša prednost je:

 • poznavanje proizvodnih procesov ter postopkov izdelave in kontrole,
 • poznavanje tehnologij, proizvodnih in kontrolnih postopkov.

Ponujamo vam:

 • delovanje in sodelovanje v visokotehnološkem strokovnem delovnem okolju,
 • široke možnosti izobraževanj ter strokovnega in osebnega razvoja,
 • spoznavanje novih tehnologij in metodologij,
 • možnost osebnega in kariernega razvoja v globalno priznanem podjetju,
 • sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki,
 • aktivno sodelovanje na mednarodnih projektih,
 • v času poskusne dobe vam dodelimo mentorja,
 • fleksibilen delovni čas z možnostjo dela od doma.
Ali smo pritegnili vašo pozornost?

Potem vas vabimo, da svoj življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku pošljete na elektronski naslov kariera@iskraemeco.com najkasneje do 31. 3. 2023 in se pridružite predani in zavzeti ekipi sodelavcev v podjetju, ki podpira vaš karierni in osebni razvoj.

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.

Opis delovnega mesta

Brez najmanjšega dvoma lahko rečemo, da so visoko motivirani, odgovorni in proaktivni zaposleni glavni razlog za uspeh in razvoj našega podjetja. Razveselimo se vsake nove okrepitve naše ekipe talentiranih in prizadevnih strokovnjakov, ki si vneto prizadevajo za učinkovito reševanje problemov in nenehne izboljšave.
Vsem, ki so pripravljeni sprejeti nove izzive ponujamo priložnost na delovnem mestu:

Samostojni inženir tehnologije (m/ž)

Odgovorni boste za:
• načrtovanje celotnih procesov izdelave in prenos novih izdelkov in razvoja v proizvodnjo tako v matičnem podjetju kot tudi v povezanih podjetjih,
• svetovanje in odprava tehnoloških motenj ali zastojev v proizvodnji doma in na daljavo v povezanih in licenčnih podjetjih v tujem jeziku,
• usklajevanje delovnega procesa z naročili in potrebami drugih proizvodnih enot (za obstoječe in nove tehnologije),
• sodelovanje pri reševanju kakovostnih in drugih problemov, reklamacij, korektivnih in preventivnih ukrepov s ciljem zmanjšanja napak ter povečanju zadovoljstva kupcev,
• planiranje, načrtovanje in izvedba orodij za zagotavljanje kakovosti polizdelkov ali končnih izdelkov v proizvodnji,
• uvajanje nove opreme, tehnologij in postopkov ter usposabljanje proizvodnega kadra za kvalitetno delo,
• priprava predlogov za zamenjavo ali nabavo nove opreme ali izvedbo organizacijskih in drugih sprememb,
• vpeljava metod vitke proizvodnje in spremljanje vseh proizvodnih procesov v povezavi z možnimi izboljšavami preko kazalcev učinkovitosti (KPI indicators),
• zagotavljanje ustrezne učinkovitosti oziroma produktivnosti dela, izrabe opreme in optimizacije stroškov,
• sodelovanje pri pripravi letnih in strateških planov, investicijskih, prostorskih, kadrovskih planov,
• sodelovanje ali vodenje projektov, ki se nanašajo na njegovo področje dela,
• sodelovanje pri razvoju novih izdelkov,
• pripravljanje internih dokumentov, ki se tičejo oddelka in področja dela (predpisi, navodila, obrazci, itd.),
• sodelovanje pri razgovorih s poslovnimi partnerji (kooperanti ter dobavitelji proizvodne opreme), če se vsebina razgovora nanaša na delo tega oddelka,
• prenašanje znanja in informacij na sodelavce.

Kaj pričakujemo

Za to vlogo ste ustrezni, če imate:
• zaključeno VII. stopnjo naravoslovne smeri,
• najmanj 1 leto izkušenj na podobnih oziroma primerljivih delovnih mestih,
• prednost pred izbiro bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje z optimizacijo in avtomatizacijo poslovnih procesov,
• usmerjenost k rezultatom, samoiniciativnost, sistematičnost, zanesljivost,
• odlične komunikacijske sposobnosti, delo v timu in močne organizacijske spretnosti,
• aktivno znanje angleškega jezika (pisno in ustno).

Vaša prednost je :
• poznavanje proizvodnih procesov ter postopkov izdelave in kontrole,
• poznavanje tehnologij, proizvodnih in kontrolnih postopkov.

Kaj nudimo

• delovanje in sodelovanje v visokotehnološkem strokovnem delovnem okolju,
• široke možnosti izobraževanj ter strokovnega in osebnega razvoja,
• spoznavanje novih tehnologij in metodologij,
• možnost osebnega in kariernega razvoja v globalno priznanem podjetju,
• sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki,
• aktivno sodelovanje na mednarodnih projektih,
• v času poskusne dobe vam dodelimo mentorja,
• fleksibilen delovni čas z možnostjo dela od doma.

Ali smo pritegnili vašo pozornost?
Potem vas vabimo, da svoj življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku pošljete na elektronski naslov kariera@iskraemeco.com najkasneje do 31. 3. 2023 in se pridružite predani in zavzeti ekipi sodelavcev v podjetju, ki podpira vaš karierni in osebni razvoj.

ISKRAEMECO, d.d.
Savska loka 4
4000 Kranj
https://www.iskraemeco.com/

Dejavnost:
Merilni sistemi in naprave


Iskraemeco že več kot sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po vsem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Stabilen portfelj pametnih števcev in omrežij nam omogoča predvidevanje prihodnjih potreb na področju učinkovitega upravljanja energije. Digitalizirane rešitve, ki temeljijo na načelih interneta stvari (IoT), podatkovnih jezer in pametnih mest, elektrodistribucijam zagotavljajo potrebne podatke za upravljanje rabe energije, napovedi povpraševanja in optimizacijo stroškov. Zaposleni v Iskraemecu povezujejo svoje dragocene izkušnje, inovacije in odlično poznavanje potreb kupcev v celovite rešitve za upravljanje energije. Iskraemeco je kot globalna blagovna znamka, s svojimi rešitvami prisotna v več kot 80 državah sveta.
Število zaposlenih:
500 do 999 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela