Samostojni mizar m/ž

4.10.2021
MEGA TEKSTIL D.O.O.
Slovenska Bistrica
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
MEGA TEKSTIL D.O.O.
Spletna stran:

Administrator spletnih vsebin in referent v spletni trgovini - m/ž


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Smo podjetje z tradicijo in iščemo kandidate na področju mizarstva. Proizvajamo počitniška vozila. Zaradi povečanega obsega individualnih naročil iščemo in vabimo v naš kolektiv:

SAMOSTOJNI MIZAR (m)

VAŠE DELOVNE NALOGE IN ODGOVORNOSTI:
Samostojno izdelovanje pohištva za počitniška vozila, postavljanje šablon, postavljanje in montaža predelnih sten ter oblog, montaža konstrukcij in pod konstru kcij, pomoč pri montaži, montaža pohištva, skrb za red in čistočo ter urejeno delovno okolje ter druga dela po navodilih nadrejenega, ki so v neposredni povezavi s področjem dela.

Kaj pričakujemo

Izobrazba mizarja, lesarskega tehnika ali druge ustrezne smeri - kvalificiran kader; 2 leti delovnih izkušenj na področju mizarstva; izkušnje s področja montaže in izdelave pohištva; natančnost in strokovnost pri delu; točnost in urejenost; fleksibilnost; samostojno opravljanje del; skrb za ugled podjetja ter odgovornost za kvalitetno opravljena

Kaj nudimo

Delo v urejenem okolju, tehnično podporo, zanimivo in dinamično delo v podjetju, ki deluje na mednarodnem področju, poskusno dobo 3 mesece z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja ter možnost napredovanja.

Vsi tisti, ki želite postati del naše ekipe, nam pošljite prijavo na razpisano delovno mesto na: info@megamobil.si
Mi pa nas pokličite na: 00386 41 627 756 - Marjan 00386 40 665 437 - Tomaž
Kandidata za razpisano delovno mesto zaposlimo takoj.

Izberi področje dela