Samostojni projektant (m/ž)

16.11.2021
GH HOLDING d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
GH HOLDING d.o.o.
Spletna stran:

Vodja projektov na področju prometne infrastrukture (m/ž)

GH holding d.o.o. je ena največjih slovenskih gradbeno-tehnoloških družb, ki za svoje kupce izvaja celovite projektne rešitve, od idejnega načrta, inženiringa in izvedbe ter vzdrževanja. 

Več o nas

Zaradi širitve poslovanja na področju prometne infrastrukture, iščemo


samostojne projektante ž/m

Kaj pričakujemo?

Od kandidatov se pričakuje končana VI. ali VII. stopnja elektro, računalniške ali smeri mehatronike. Zaželene so delovne izkušnje na področju izdelave projektne dokumentacije signalne varnosti, telekomunikacij, elektronike ali močnostne elektrotehnike. K sodelovanju pa so vabljeni tudi študentje zadnjih letnikov zgoraj navedenih smeri. Delo v podjetju bo dinamično, odgovorno in bo obsegalo sodelovanje pri izvedbenih projektih, izdelavo projektne dokumentacije, elaboratov z uporabo Avtocad in BIM programskih orodij, seznanjanje z zakonodajo ter s tehnološkimi procesi tujih partnerjev.


Kaj ponujamo? 

Po uspešno končani poizkusni dobi zaposlitev za nedoločen čas v timsko naravnanem delovnem okolju, stimulativno plačilo za dosežene rezultate (fiksni in variabilni del), izobraževanja doma in v tujini, dodatno pokojninsko zavarovanje, možnost napredovanja in lastnega razvoja, …

Kandidati  naj svoje življenjepise z dokazili pošljejo po e-pošti na naslov:

vesna.mumirovic@gh-holding.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

z pripisom: razpis za projektanta
najkasneje do 16.12.2021.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

GH holding d.o.o. je ena največjih slovenskih gradbeno-tehnoloških družb, ki za svoje kupce izvaja celovite projektne rešitve, od idejnega načrta, inženiringa in izvedbe ter vzdrževanja.

Zaradi širitve poslovanja na področju prometne infrastrukture, iščemo samostojne projektante (m/ž).

Kaj pričakujemo

Kaj pričakujemo? Od kandidatov se pričakuje končana VI. ali VII. stopnja elektro, računalniške ali smeri mehatronike. Zaželene so delovne izkušnje na področju izdelave projektne dokumentacije signalne varnosti, telekomunikacij, elektronike ali močnostne elektrotehnike. K sodelovanju pa so vabljeni tudi študentje zadnjih letnikov zgoraj navedenih smeri. Delo v podjetju bo dinamično, odgovorno in bo obsegalo sodelovanje pri izvedbenih projektih, izdelavo projektne dokumentacije, elaboratov z uporabo Avtocad in BIM programskih orodij, seznanjanje z zakonodajo ter s tehnološkimi procesi tujih partnerjev.

Kaj nudimo

Kaj ponujamo? Po uspešno končani poizkusni dobi zaposlitev za nedoločen čas v timsko naravnanem delovnem okolju, stimulativno plačilo za dosežene rezultate (fiksni in variabilni del), izobraževanja doma in v tujini, dodatno pokojninsko zavarovanje, možnost napredovanja in lastnega razvoja, …

Kandidati naj svoje življenjepise z dokazili pošljejo po e-pošti na naslov:

vesna.mumirovic@gh-holding.si

z pripisom: razpis za projektanta
najkasneje do 16.12.2021.

Izberi področje dela