Samostojni strokovni sodelavec za finance in računovodstvo – knjigovodja kontrolinga in računovodstva (m/ž)

27.12.2021
GH HOLDING d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
GH HOLDING d.o.o.
Spletna stran:

Vodja projektov na področju prometne infrastrukture (m/ž)

GH holding d.o.o. je ena največjih slovenskih gradbeno-tehnoloških družb, ki za svoje kupce izvaja celovite projektne rešitve, od idejnega načrta, inženiringa in izvedbe ter vzdrževanja.

Več o nas

Zaradi širitve poslovanja na področju financ, iščemo


samostojne strokovne sodelavce za finance in računovodstvo – knjigovodja kontrolinga in računovodstva (m/ž).

Opis delovnega mesta: 

Knjiženje prejetih računov in evidentiranje poslovnih dogodkov, obdelava podatkov in izdelava poročil, kontrola računovodskih podatkov, kontiranje, izdajanje računov, usklajevanje analitičnih evidenc nadzor odprtih postavk, izterjava zapadlih terjatev, priprava raznih analiz, priprava predlogov za plačila in vnos plačilnih nalogov, priprava in oddaja predpisanih poročil za statistične namene, obračun DDV, skrb za zakonito, pravilno in pravočasno izvajanje lastnega dela v skladu z veljavno zakonodajo in predpisanimi standardi.

Kaj pričakujemo? 

Od kandidatov se pričakuje končana visokošolska izobrazba. Zaželene so delovne izkušnje (3leta) na področju računovodstva in financ. Delo v podjetju bo dinamično, odgovorno in bo obsegalo sodelovanje z drugimi organizacijskimi enotami v povezavi s finančno-računovodskim področjem. Pričakujemo izjemno natančnost, vestnost, izkušnje z uporabo računovodskih programov, poznavanje računovodskih standardov (MSRP) in razumevanje računovodskih izkazov, poznavanje zakonodaje s področja računovodstva  in financ, znanje Excela, samostojnost in samoiniciativnost pri delu.

Kaj ponujamo?  

Zaposlitev za določen čas enega leta  v timsko naravnanem delovnem okolju z podaljšanjem za nedoločen čas,  stimulativno plačilo, izobraževanja, dodatno pokojninsko zavarovanje, sadna malica. 

Kandidati  naj svoje življenjepise z dokazili pošljejo po e-pošti na naslov:

vesna.mumirovic@gh-holding.si

(oziroma prek e-sistema MojeDelo.com).

z pripisom: razpis za knjigovodja kontrolinga in računovodstva
najkasneje do 24.01.2022.

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

GH holding d.o.o. je ena največjih slovenskih gradbeno-tehnoloških družb, ki za svoje kupce izvaja celovite projektne rešitve, od idejnega načrta, inženiringa in izvedbe ter vzdrževanja.

Zaradi širitve poslovanja na področju financ, iščemo samostojne strokovne sodelavce za finance in računovodstvo – knjigovodja kontrolinga in računovodstva (m/ž).

Opis delovnega mesta: knjiženje prejetih računov in evidentiranje poslovnih dogodkov, obdelava podatkov in izdelava poročil, kontrola računovodskih podatkov, kontiranje, izdajanje računov, usklajevanje analitičnih evidenc nadzor odprtih postavk, izterjava zapadlih terjatev, priprava raznih analiz, priprava predlogov za plačila in vnos plačilnih nalogov, priprava in oddaja predpisanih poročil za statistične namene, obračun DDV, skrb za zakonito, pravilno in pravočasno izvajanje lastnega dela v skladu z veljavno zakonodajo in predpisanimi standardi.

Kaj pričakujemo

Kaj pričakujemo? Od kandidatov se pričakuje končana visokošolska izobrazba. Zaželene so delovne izkušnje (3leta) na področju računovodstva in financ. Delo v podjetju bo dinamično, odgovorno in bo obsegalo sodelovanje z drugimi organizacijskimi enotami v povezavi s finančno-računovodskim področjem. Pričakujemo izjemno natančnost, vestnost, izkušnje z uporabo računovodskih programov, poznavanje računovodskih standardov (MSRP) in razumevanje računovodskih izkazov, poznavanje zakonodaje s področja računovodstva in financ, znanje Excela, samostojnost in samoiniciativnost pri delu.

Kaj nudimo

Kaj ponujamo? zaposlitev za določen čas enega leta v timsko naravnanem delovnem okolju z podaljšanjem za nedoločen čas, stimulativno plačilo, izobraževanja, dodatno pokojninsko zavarovanje, sadna malica.

Kandidati naj svoje življenjepise z dokazili pošljejo po e-pošti na naslov :

vesna.mumirovic@gh-holding.si

z pripisom: razpis za knjigovodja kontrolinga in računovodstva
najkasneje do 24.01.2022.

Izberi področje dela