Security and Network System Engineer (m/w) / Sistemski inženir za varnost in omrežja (m/ž)

2.3.2023
Belimed d.o.o.
Grosuplje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestomSPLOŠNO O PODJETJU

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za bolnišnice, klinike in laboratorije. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih. Da bi lahko vrhunsko poskrbeli za vse naše kupce, potrebujemo odlične in strokovno usposobljene sodelavce, saj povpraševanje po naših visokotehnoloških in visoko kakovostnih strojih neprestano raste.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Belimed je specializirano podjetje, ki se posveča razvoju, proizvodnji, prodaji in servisu pomivalnih naprav in sterilizatorjev za medicino. Odlikuje nas podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave in lasten razvoj inovativnih rešitev po meri kupca.

VIZIJA IN CILJI

Smo inženirji zaupanja - naš cilj in poslanstvo je zagotoviti inovativne rešitve, ki kupcem prinašajo dodano vrednost in popolno zaupanje v kakovost sterilnega procesiranja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Delo s smislom v izvrstni ekipi.

Naša kultura temelji na naših vrednotah: odgovornost, odličnost, sodelovanje, inovativnost, spoštovanje in razumevanje strank. Glavna značilnost našega podjetja, po mnenju zaposlenih, je kvaliteta delovnega okolja, vključno s sodelavci, ki so odprti in pripravljeni priskočiti na pomoč. 

Ponosni smo, da z našimi proizvodi ščitimo ljudi, ko so najšibkejši in preprečujemo širjenje bolnišničnih okužb. Rešujemo življenja, čeprav nas ne vidite.

BELIMED d.o.o.
Taborska cesta 38E
1290 Grosuplje
http://www.belimed.com/

Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Kovinski izdelki in oprema


Belimed je vodilni proizvajalec vrhunske tehnologije v svetu pomivalne in termodezinfecijske tehnike na podrocju medicine in laboratorijev. Smo sistemski ponudnik visokotehnoloških rešitev in za naše kupce razvijamo in proizvajamo napredne in inovativne produkte.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):PLANIRANO ŠTEVILO ZAPOSLENIH PO PODROČJU DELA

PROIZVODNJA 10
STROJNIŠTVO, METALURGIJA, RUDARSTVO 5
TRANSPORT, NABAVA, LOGISTIKA 3

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V našem podjetju nudimo raznolika delovna mesta in vedno z veseljem sprejmemo predstavitve kandidatov, ki želijo graditi kariero v mednarodnem proizvodnem podjetju. K sodelovanju vabimo predvsem razvojne inženirje različnih smeri (strojništvo, elektrotehnika, mehatronika), proizvodne delavce (TIG varilci, brusilci, elektromonterji, planerji, tehnologi) ter serviserje in monterje na terenu. Veseli smo tudi prijav za različna delovna mesta v podpornih službah, npr. v računovodstvu ter nabavi. 

Pri izboru so nam pomembne predvsem strokovne kompetence, prednost pa predstavljajo izkušnje v proizvodnih podjetjih. Posebej smo ponosni, da omogočamo pridobivanje delovnih izkušenj in tudi prve zaposlitve mladim, dijakom in študentom, ki prvič vstopajo na trg dela. Želja po pridobivanju znanja v industriji medicinske tehnike, radovednost, spoznavanje novih kultur in pripravljenost na vseživljenjsko učenje so tisto, kar nas prepriča.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ponujamo zaposlitev v mednarodnem podjetju, stimulativno plačilo, razgibano delo v urejenem in prijetnem okolju z veliko priložnostmi za druženje s sodelavci (smučanje, maratoni, obiski fitnesa, obdaritev otrok ob koncu leta…) in okolje, kjer ima zaposleni ravnovesje med delom in zasebnim življenjem.

Nove sodelavce v podjetje vpeljemo preko programa usposabljanja. Novim sodelavcem zagotovimo, da dodobra spoznajo svoje delovno okolje in zahteve delovnega mesta, uspeha novega zaposlenega pa ne prepuščamo naključju niti v nadaljevanju poklicne poti. Rast naših sodelavcev temelji tako na strokovni kot osebni rasti, kar omogočamo z izobraževanji v Sloveniji in tujini. Pri tem sodelujemo s strokovnjaki z različnih področij ter uporabljamo najnovejše metode in tehnike za pridobivanja znanja in kompetenc, z različnimi projekti pa podpiramo tudi inovativnost naših zaposlenih.

Vsako leto z zaposlenimi postavljamo cilje in s tem ponudimo možnosti za osebni in karierni razvoj ter dodatno izobraževanje. Ob izpolnitvi letnih ciljev so zaposleni tudi finančno nagrajeni.

Svojim zaposlenim želimo predvsem ponuditi okolje, kjer lahko dosežejo najboljše rezultate in uresničijo svoj potencial.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V podjetju Belimed načrtujemo in proizvajamo vrhunske, tehnološko dovršene pomivalne, dezinfekcijske in sterilizacijske naprave. Nabor proizvodov pokriva potrebe tako manjših klinik in laboratorijev, kot največjih bolnišnic in farmacevtskih podjetij. Več informacij lahko najdete na naši spletni strani http://www.belimed.com/en/.

Izkušen TIG varilec (m/ž)

Security and Network System Engineer (m/w) / Sistemski inženir za varnost in omrežja (m/ž)

Belimed je slovensko podjetje v švicarski lasti, ki razvija in izdeluje pomivalne sisteme, sterilizatorje in dezinfekcijske stroje vrhunske kvalitete. Stroji, izdelani v našem podjetju, ščitijo življenja pacientov in bolnišničnega osebja v bolnišnicah po vsem svetu. Odlikuje nas lasten razvoj in proizvodnja inovativnih rešitev po meri kupca ter podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih.

Vam delo z najnovejšimi IT varnostnimi in mrežnimi tehnologijami predstavlja izziv in bi želeli delati v motiviranem timu v mednarodnem okolju? Potem vas vabimo, da se prijavite na odprto delovno mesto v Grosupljem in postanete eden izmed Inženirjev zaupanja!

Vaše naloge

Kot sistemski inženir za kibernetsko varnost in omrežja boste v sodelovanju z našimi globalnimi in lokalnimi IKT ekipami upravljali sisteme kibernetske varnosti in omrežja na petih mednarodnih lokacijah (Švica, Nemčija, USA, Slovenija,…). Vaše glavne naloge bodo obsegale:

 • Vodenje izboljšav varnostnih sistemov in delovanja IKT,
 • vodenje procesa upravljanja sprememb varnostnih sistemov in omrežij,
 • vzpostavitev in upravljanje varnostnih nadzornih plošč ter odkrivanje groženj kibernetske varnosti,
 • vzpostavitev in upravljanje postopkov odzivanja na incidente s področja kibernetske varnosti in odpravljanje posledic,
 • odgovornost za konsolidacijo omrežja, standardizacijo, transformacijo in razpoložljivost storitev,
 • tesno sodelovanje s sistemskimi inženirji, varnostnimi analitiki, globalno IT podporo, partnerji in dobavitelji,
 • vzpostavitev in vzdrževanje monitoringa in upravljanja varnosti IKT ter uveljavljanje smernic/politik,
 • vodenje postopka dokumentacije za varnostne sisteme IKT in transformacije omrežja.

Kaj potrebujete

 • Vsaj VI. stopnja izobrazbe iz informatike ali sorodne smeri oz. enakovredna izobrazba (Network Professional Degree, npr. CCNP),
 • več kot 5 let izkušenj z omrežnimi in varnostnimi tehnologijami (požarni zidovi, LAN, WLAN, WAN, virtualizacija),
 • izkušnje z zaščito končnih točk, metodami odkrivanja ranljivosti in orodji SIEM; poznavanje Elastic Security je prednost,
 • več kot pet let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami (strežnik, AD, omrežje, SQL Server),
 • dobro poznavanje Microsoft storitev oblaku (Azure, Microsoft 365, M365 Defender),
 • dobro poznavanje inženiringa IKT infrastrukture, aplikacij, operacij in ticketing sistemov,
 • odlične sposobnosti za inženiring omrežnih sistemov, analitične sposobnosti in vodenje projektov,
 • zelo dobre komunikacijske spretnosti ter spretnosti na področju IKT procesov in storitev v globalnem kontekstu,
 • poznavanje sodobnih tehnologij IKT (omrežja, kibernetska varnost, požarni zidovi, zaščita strank, SIEM itd.),
 • tekoče znanje slovenskega jezika in dobro znanje angleščine,
 • pripravljenost na potovanja, do 10 % delovnega časa (Švica, Nemčija, ZDA).

Nudimo

Odprto delovno mesto je odlična priložnost za širitev izkušenj v mednarodnem okolju - imeli boste možnost dela z različnimi IT tehnologijami in strokovnjaki v povezani ekipi. Gre za novo delovno mesto v IT kompetenčnem centru v Grosupljem, delo je razgibano in nudi veliko možnosti za strokovni napredek.
Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem podjetju z močnimi vrednotami in jasnim poslanstvom – ščititi življenja pacientov in medicinskega osebja po celem svetu. V vaši vlogi pomagate ohranjati varnost znotraj skupine Belimed.
Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom.

Vas mika? Življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku z veseljem pričakujemo preko spodnje povezave do nedelje 2.4.2023.

Postanite del naše ekipe in naredite naslednji korak v svoji karieri.

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO<<<

Belimed pomivalni sistemi d.o.o. obdeluje osebne podatke v skladu z Izjavo o varovanju osebnih podatkov dostopno na: http://www.belimed.com/Privacy-Statement.

Belimed Grosuplje
Kadrovska služba
Taborska 38 E
1290 Grosuplje

So zaposleni v podjetju Belimed d.o.o. srečni in motivirani?Kakšen vtis je na vas pustil trenutni delodajalec? Bi ga priporočili svojim prijateljem?

Izpolnite vprašalnik in pomagajte številnim iskalcem zaposlitve, ki trenutno preverjajo potencialne delodajalce in se odločajo o prijavi na delovno mesto!

Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Security and Network System Engineer (m/w) / Sistemski inženir za varnost in omrežja (m/ž)
Belimed je slovensko podjetje v švicarski lasti, ki razvija in izdeluje pomivalne sisteme, sterilizatorje in dezinfekcijske stroje vrhunske kvalitete. Stroji, izdelani v našem podjetju, ščitijo življenja pacientov in bolnišničnega osebja v bolnišnicah po vsem svetu. Odlikuje nas lasten razvoj in proizvodnja inovativnih rešitev po meri kupca ter podpora strankam skozi celotno življenjsko dobo naprave. Podjetje Belimed d.o.o. v Grosupljem je del mednarodne skupine Belimed, ki obsega 9 lokacij na treh kontinentih.

Vam delo z najnovejšimi IT varnostnimi in mrežnimi tehnologijami predstavlja izziv in bi želeli delati v motiviranem timu v mednarodnem okolju? Potem vas vabimo, da se prijavite na odprto delovno mesto v Grosupljem in postanete eden izmed Inženirjev zaupanja!

Vaše naloge

Kot sistemski inženir za kibernetsko varnost in omrežja boste v sodelovanju z našimi globalnimi in lokalnimi IKT ekipami upravljali sisteme kibernetske varnosti in omrežja na petih mednarodnih lokacijah (Švica, Nemčija, USA, Slovenija,…). Vaše glavne naloge bodo obsegale:
- Vodenje izboljšav varnostnih sistemov in delovanja IKT,
- vodenje procesa upravljanja sprememb varnostnih sistemov in omrežij,
- vzpostavitev in upravljanje varnostnih nadzornih plošč ter odkrivanje groženj kibernetske varnosti,
- vzpostavitev in upravljanje postopkov odzivanja na incidente s področja kibernetske varnosti in odpravljanje posledic,
- odgovornost za konsolidacijo omrežja, standardizacijo, transformacijo in razpoložljivost storitev,
- tesno sodelovanje s sistemskimi inženirji, varnostnimi analitiki, globalno IT podporo, partnerji in dobavitelji,
- vzpostavitev in vzdrževanje monitoringa in upravljanja varnosti IKT ter uveljavljanje smernic/politik,
-vodenje postopka dokumentacije za varnostne sisteme IKT in transformacije omrežja.

Kaj pričakujemo

Kaj potrebujete
- Vsaj VI. stopnja izobrazbe iz informatike ali sorodne smeri oz. enakovredna izobrazba (Network Professional Degree, npr. CCNP),
- več kot 5 let izkušenj z omrežnimi in varnostnimi tehnologijami (požarni zidovi, LAN, WLAN, WAN, virtualizacija),
- izkušnje z zaščito končnih točk, metodami odkrivanja ranljivosti in orodji SIEM; poznavanje Elastic Security je prednost,
- več kot pet let izkušenj z Microsoftovimi tehnologijami (strežnik, AD, omrežje, SQL Server),
- dobro poznavanje Microsoft storitev oblaku (Azure, Microsoft 365, M365 Defender),
- dobro poznavanje inženiringa IKT infrastrukture, aplikacij, operacij in ticketing sistemov,
- odlične sposobnosti za inženiring omrežnih sistemov, analitične sposobnosti in vodenje projektov,
- zelo dobre komunikacijske spretnosti ter spretnosti na področju IKT procesov in storitev v globalnem kontekstu,
- poznavanje sodobnih tehnologij IKT (omrežja, kibernetska varnost, požarni zidovi, zaščita strank, SIEM itd.),
- tekoče znanje slovenskega jezika in dobro znanje angleščine,
- pripravljenost na potovanja, do 10 % delovnega časa (Švica, Nemčija, ZDA).

Kaj nudimo

Odprto delovno mesto je odlična priložnost za širitev izkušenj v mednarodnem okolju - imeli boste možnost dela z različnimi IT tehnologijami in strokovnjaki v povezani ekipi. Gre za novo delovno mesto v IT kompetenčnem centru v Grosupljem, delo je razgibano in nudi veliko možnosti za strokovni napredek.
Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem podjetju z močnimi vrednotami in jasnim poslanstvom – ščititi življenja pacientov in medicinskega osebja po celem svetu. V vaši vlogi pomagate ohranjati varnost znotraj skupine Belimed.


Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom.

Vas mika? Življenjepis in motivacijsko pismo v angleškem jeziku z veseljem pričakujemo preko spodnje povezave do nedelje, 2.4.2023.
Pridružite se našemu timu in postanite inženir zaupanja!

>>> PRIJAVA NA DELOVNO MESTO <<<
Belimed Grosuplje
Kadrovska služba
Taborska 38 E
1290 Grosuplje

BELIMED d.o.o.
Taborska cesta 38E
1290 Grosuplje
http://www.belimed.com/

Dejavnost:
Medicinska in laboratorijska oprema; Kovinski izdelki in oprema


Belimed je vodilni proizvajalec vrhunske tehnologije v svetu pomivalne in termodezinfecijske tehnike na podrocju medicine in laboratorijev. Smo sistemski ponudnik visokotehnoloških rešitev in za naše kupce razvijamo in proizvajamo napredne in inovativne produkte.
Število zaposlenih:
200 do 249 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela