Senior inženir infrastrukture

26.4.2022
Iskra Mehanizmi, d.o.o.
Brnik
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Iskra Mehanizmi d.o.o. (IM), je podjetje z več kot šestdesetletnimi izkušnjami na področjih finomehanike, elektromehanike in elektronike. Že od ustanovitve podjetja, ki je v celoti usmerjeno v izvoz, so naše glavne dejavnosti načrtovanje, razvoj in proizvodnja inovativnih izdelkov, ki kupcem omogočajo rast in razvoj poslovanja. Dolgoletne izkušnje, obširno razvojno znanje in odlično poznavanje potreb kupcev, Iskra Mehanizmi d.o.o., postavljajo v sam vrh med ponudniki visoko kakovostnih mehatronskih rešitev.

GLAVNE DEJAVNOSTI

IM sodeluje s številnimi svetovno znanimi blagovnimi znamkami v štirih segmentih; avtomobilizmu, na področju industrijskih rešitev, pametnih domov in skrbi za zdravje. Med ključne skupine izdelkov podjetja IM spadajo mehatronske pogonske rešitve, iBLDC motorji, hladilni deli motorja, ventili in različne električne naprave. Kupcem nudimo razvojno sodelovanje in serijsko proizvodnjo.

VIZIJA IN CILJI

Vizija podjetja je postati svetovno poznani dobavitelj visoko kakovostnih mehatronskih rešitev kupcem na Automotive (avtomobilska industrija), Healthcare (skrb za zdravje), Smart Home (pametni dom) in Industry (industrija) področjih.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

IM kultura temelji na petih temeljnih vrednotah podjetja, ki naše zaposlene povezujejo v skupnost: inovativnost, proaktivnost, fleksibilnost, zanesljivost in korektnost. Zavedamo se, da so naši zaposleni gonilo razvoja in rasti podjetja, zato za njih in skupaj z njimi ustvarjamo kakovostno delovno okolje. Naš cilj je ustvariti sproščeno delovno okolje v katerem vlada odkrita komunikacijo in kjer ima vsak zaposleni priložnost za nadaljnjo rast na kariernem področju.
IM mehatronske rešitve najdemo v avtomobilski industriji; naši pogonski in hladilni deli so vgrajeni v motorje priznanih avtomobilskih znamk kot sta BMW in Renault ter številne druge. Podjetje že leta uspešno sodeluje z gigantom Philips na področju skrb za zdravje, za katerega izdeluje različne električne aparate. Na področju pametnega doma in industrije nudimo tako elektronske naprave kot pogonske dele motorja za različne aplikacije.

Proizvodni delavec – Brnik (m/ž)


V podjetju Iskra Mehanizmi, d.o.o. vso kreativno energijo in strast vlagamo v načrtovanje, razvoj in proizvodnjo inteligentnih mehatronskih rešitev na področjih avtomobilizma, skrbi za zdravje, pametnih domov in industrije. Naši partnerji so svetovno priznana podjetja, s katerimi skupaj iščemo in razvijamo najboljše rešitve za končne uporabnike.

Ste pogumni, vedoželjni in proaktivni? Če ste pritrdilno odgovorili na vprašanje, vas z veseljem vabimo v našo ekipo zavzetih sodelavcev. Naša želja je, da rastete skupaj z nami, zato vam bomo stali ob strani in vam pomagali pri nadaljnjem razvoju vaše kariere.


K sodelovanju vabimo:

Senior inženir infrastrukture

Delovno mesto je prosto na lokaciji Brnik.

Ključne naloge:

 • Upravljanje investicij v skladu s potrebami družbe, med drugim načrtovanje, vodenje in izvedba projektov ter zagotavljanje stroškovne učinkovitosti.
 • Upravljanje neproizvodnega vzdrževanja »facility management«, še posebej upravljanje in vzdrževanje nepremičnin, izbor izvajalcev in nadzor nad izvedbo del.
 • Skrb za nemoteno delovanje in upravljanje s podpornimi sistemi upravljanja objektov, kot so pristopna kontrola, videonadzor, CNS, aktivna požarna zaščita, ... 
 • Upravljanje področja varstva okolja v skladu s standardom ISO 14001
 • Upravljanje z energenti in odgovornost za energetsko bilanco.
 • Odgovornost za zakonitost in doseganje predpisanih standardov.
 • Ostale aktivnosti v skladu s področjem dela.

Pričakovanja:

 • VI. stopnja izobrazbe tehnične, gradbene, organizacijske ali druge ustrezne smeri.
 • 5 let ustreznih delovnih izkušenj. 
 • Poznavanje področja vodenja in izvedbe projektov, planiranja in organizacije procesov.
 • Poznavanje področja varstva okolja in delovaje v skladu s sistemom ravnanja z okoljem (ISO 14001).  
 • Poznavanje področja energetskega managementa (ISO 50001)
 • Sposobnost reševanja problemov ter sprejemanja odločitev; organizacijske zmožnosti, sodelovanje; upravljanje časa in določanje prioritet; fleksibilnost in sposobnost prilagajanja.
 • Aktivno znanje angleškega jezika.
 • Vozniški izpit B kategorije.

Nudimo vam delo:

 • V hitro rastočem podjetju z jasno vizijo in strategijo.
 • V podjetju z visokim razvojnim potencialom in izrazito razvojno usmerjeno kulturo.
 • V odprtem, timsko naravnanem in urejenem delovnem okolju.
 • S timom zavzetih in motiviranih sodelavcev, ki so osredotočeni na potrebe kupcev in sodelavcev.
 • V delovnem okolju, ki spodbuja vaš osebni in karierni razvoj.

Smo prvo slovensko podjetje, ki je za svoja prizadevanja na področju izobraževanja in razvoja zaposlenih prejelo mednarodni naziv »VLAGATELJI V LJUDI«.

Prijavo s kratkim življenjepisom in opisom izkušenj pošljite na elektronski naslov: kadri@iskra-mehanizmi.si - v zadevo napišite naziv delovnega mesta, na katerega se prijavljate.
www.iskra-mehanizmi.si
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

- Upravljanje investicij v skladu s potrebami družbe, med drugim načrtovanje, vodenje in izvedba projektov ter zagotavljanje stroškovne učinkovitosti.
- Upravljanje neproizvodnega vzdrževanja »facility management«, še posebej upravljanje in vzdrževanje nepremičnin, izbor izvajalcev in nadzor nad izvedbo del.
- Skrb za nemoteno delovanje in upravljanje s podpornimi sistemi upravljanja objektov, kot so pristopna kontrola, videonadzor, CNS, aktivna požarna zaščita, ...
- Upravljanje področja varstva okolja v skladu s standardom ISO 14001
- Upravljanje z energenti in odgovornost za energetsko bilanco.
- Odgovornost za zakonitost in doseganje predpisanih standardov.
- Ostale aktivnosti v skladu s področjem dela.

Kaj pričakujemo

- VI. stopnja izobrazbe tehnične, gradbene, organizacijske ali druge ustrezne smeri.
- 5 let ustreznih delovnih izkušenj.
- Poznavanje področja vodenja in izvedbe projektov, planiranja in organizacije procesov.
- Poznavanje področja varstva okolja in delovaje v skladu s sistemom ravnanja z okoljem (ISO 14001).
- Poznavanje področja energetskega managementa (ISO 50001)
- Sposobnost reševanja problemov ter sprejemanja odločitev; organizacijske zmožnosti, sodelovanje; upravljanje časa in določanje prioritet; fleksibilnost in sposobnost prilagajanja.
- Aktivno znanje angleškega jezika.
- Vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

- V hitro rastočem podjetju z jasno vizijo in strategijo.
- V podjetju z visokim razvojnim potencialom in izrazito razvojno usmerjeno kulturo.
- V odprtem, timsko naravnanem in urejenem delovnem okolju.
- S timom zavzetih in motiviranih sodelavcev, ki so osredotočeni na potrebe kupcev in sodelavcev.
- V delovnem okolju, ki spodbuja vaš osebni in karierni razvoj.

Delovno mesto je prosto na lokaciji Brnik.

Prijave s življenjepisom in opisom izkušenj sprejemamo izključno na elektronskem naslovu kadri@iskra-mehanizmi.si - v zadevi sporočila obvezno napišite NAZIV DELOVNEGA MESTA, na katerem se prijavite.

Izberi področje dela