Senior Svetovalec pri implementaciji sistemov WMS/Logistike m/ž

1.6.2021
SymphonyEYC d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Z bogatimi, več kot 25-letnimi izkušnjami na področju informacijske podpore trgovinske dejavnosti in logistike je SymphonyEYC vodilni svetovni ponudnik programskih rešitev in storitev za optimizacijo poslovnih in logističnih procesov v celotni oskrbovalni verigi. SymphonyEYC je del korporacije Symphony Technology Group,ki je nastalo leta 2012 z združitvijo podjetij Aldata in EYC in je strateški partner nekaterih največjih svetovnih trgovskih in potrošniških blagovnih znamk, nacionalnih trgovcev na debelo in podjetij za distribucijo ter regionalnih trgovskih verig. Podjetje s skupaj več kot 1000 zaposlenimi svoje storitve nudi več kot 1200 trgovcem na drobno in debelo v več kot 70 državah Evrope, Severne in Južne Amerike ter Azije.

V naši regiji nam zaupajo naslednje stranke: Mercator, Atlantic Grupa, Nelt, Ledo, Univerexport, Violeta, Gavrilović, KIT Commerce, Unilever, Henkel in številni drugi.

GLAVNE DEJAVNOSTI

SymphonyEYC nudi programske rešitve za podporo in optimizacijo procesov v oskrbni verigi, upravljanju in analizi ter načrtovanju blagovnih kategorij in s tem zagotavljanju boljših nakupnih izkušenj potrošnikov.

Skozi poenoteno programsko opremo GOLD nudi napredne storitve za analizo obnašanja kupcev. Širok nabor rešitev in storitev podjetja SymphonyEYC omogoča strankam: natančno usmerjene asortimane prek vseh prodajnih kanalov, podporo pri zanesljivem in odzivnem poslovanju v prodaji na drobno in debelo ter izvajanju procesov v oskrbovalni verigi in hitre rezultate pri pospeševanju donosnosti naložbe.

VIZIJA IN CILJI

Vizija Symphony GOLD je postati največji svetovni proizvajalec programske opreme za trgovinsko dejavnost ter distribucijo blaga široke potrošnje ter s tem pridobiti in obdržati na svojem segmentu prevladujočo pozicijo.

Vizija SymphonyEYC d.o.o. znotraj globalne korporacije, je prevzeti vodilno vlogo v okviru SymphonyEYC grupacije na segmentu podpore in uvajanja G.O.L.D. programske opreme.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

SymphonyEYC je visoko tehnološko napredno mednarodno podjetje, ki povezuje lokalno in globalno strokovnjake na največjih svetovnih projektih. SymphonyEYC s poslovno strategijo beleži vsakoletno uspešno rast in temu ustrezno tudi aktivno širi svojo ekipo. Delovno okolje je inovativno, mednarodno orientirano, dinamično in zaposlenim ponuja možnost spoznavanja z globalnimi poslovnimi trendi na področju trgovine in logistike ter tehnološkimi novitetami.


Ogled Symphony Retail Solutions je možen na spodaj navedeni mednarodni spletni strani v angleškem jeziku.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

V podjetju SymphonyEYC vsakodnevno stremimo k izboljšanju in doseganju najboljših poslovnih rezultatov. Svojo poslovno odličnost pa ustvarjamo skupaj z zaposlenimi, ki imajo sposobnost doseganja zastavljenih ciljev, samoiniciativnost in so željni spoznavati poslovne prakse največjih svetovnih trgovcev. Aktivno širimo našo skupino, zato želimo v svoje vrste privabiti strokovnjake, ki bodo v našem delu našli nove izzive in postali del naše ekipe. Želimo si sodelavcev, ki izražajo osebne vrednote, ki so pomembne tudi organizacijskem okolju podjetja. Od novih sodelavcev pričakujemo, ustrezno tehnično in poslovno znanje, močno razvite komunikacijske sposobnosti in pozitivno naravnano osebnost, samoiniciativnost, učinkovitost in odprto razmišljanje. Znanje angleškega jezika ter vozniški izpit B kategorije.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Kot inovativno, k razvoju usmerjeno podjetje, Symphony EYC ponuja nove zaposlitvene priložnosti vsem tistim, ki si želijo dela v uveljavljenem, vodilnem mednarodnem, visoko tehnološko naprednem podjetju. Zaposleni pridobijo:

  • Priložnost osebnega in profesionalnega razvoja v visoko tehnološko naprednem podjetju, vodilnem na segmentu oskrbnih verig in upravljanja z blagovnimi kategorijami. 
  • Poglobljen vpogled v poslovanje svetovnih trgovcev na drobno, proizvajalcev ter navad potrošnikov. 
  • Priložnost dela v inovativnem okolju, usmerjenemu v razvoj in napredek v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev. 
  • Izobraževanje in usposabljanje. 
  • Stimulativno nagrajevanje.
Več lahko pogledate tukaj.

NAŠI PRODUKTI IN STORITVE


Symphony EYC je vodilno svetovno podjetje za programske rešitve pri podpori in optimizaciji procesov v oskrbovalni verigi, upravljanju in analizi ter načrtovanju blagovnih kategorij, s tem pa tudi zagotavljanju boljših nakupnih izkušenj potrošnikov. Ponuja programske rešitve za trgovce na drobno, distributerje ter proizvajalce izdelkov.

S svojimi programskimi rešitvami Symphony GOLD strankam zagotavlja:

  • podporo pri izvajanju osnovnih postopkov pri prodaji na drobno in debelo, od načrtovanja in optimizacije nabave, izvedbe logistike in različnih prodajnih kanalov do potrošnikove košarice;
  • hitro odzivnost strankam pri novih poslovnih priložnostih, geografsko širjenje poslovanja ter učinkovito prilagajanje tržnim in dinamičnim procesom;
  • povečanje procesne in stroškovne učinkovitosti organizacij;
  • doseganje popolne preglednosti celotne oskrbovalne verige s popolno sledljivostjo (»Tracking and Tracebility«);
  • sledenje zadnjim tehnološkim trendom in s tem uporabo najnaprednejših programskih rešitev.

Široka paleta rešitev in storitev podjetja Symphony EYC strankam omogoča zvečanje dobičkonosnosti z zagotavljanjem natančno usmerjene ponudbe prek vseh prodajnih kanalov, obenem pa tudi podporo pri zanesljivem in odzivnem poslovanju v maloprodaji ter izvajanju procesov v oskrbovalni verigi. Med strankami podjetja Symphony EYC je od 15 do 30 največjih trgovcev na svetu, več tisoč maloprodajnih znamk ter več sto nacionalnih in regionalnih trgovskih verig.

Podroben ogled produktov in storitev je na voljno na spodaj navedeni mednarodni spletni strani v angleškem jeziku

https://www.symphonyretailai.com/

BONITETE PODJETJA

Podjetje je prejelo z mednarodno raziskavo opravljeno v letu 2017 najvišjo možno boniteto A1++, kar nas uvršča v sam vrh evropskih podjetij z najvišjo bonitetno oceno.

Poslovna vizija podjetja je usmerjena v vzdrževanje dolgoročnih odnosov z našimi poslovnimi partnerji. Medsebojno sodelovanje temelji na doslednem, kvalitetnem in učinkovitem poslovanju kar dokazuje tudi uvrstitev podjetja med prejemnike ZLATE BONITETNE ODLIČNOSTI. 


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

- Analiziranje ter razumevanje poslovnih zahtev naročnika na področju upravljanja oskrbnih verig (izdelava AS-IS modela).
- Podpora in vsebinsko sodelovanje na projektih uvedbe in nameščanju programske opreme Symphony GOLD v naročnikovo okolje na področju upravljanja oskrbnih verig.
- Uvajanje programske opreme Symphony GOLD za področje logistike /SCM, ki vključuje pripravo projektne dokumentacije, zasnovo rešitve, šolanje ključnih uporabnikov, podporo uporabnikom pri uvedbi, nastavitve in prilagoditve programske opreme glede na uporabniške zahteve.
- Razumevanje vsebinskega in aplikativnega vidika delovanja programske opreme Symphony GOLD.
- Zagotavljanje vsebinskega in tehničnega vidika rešitve ter svetovanje glede možnosti in skladnosti namestitve in uporabe programske opreme (izdelava TO-BE modela).
- Analiziranje, ocena in definiranje specifičnih rešitev ter pristopov reševanja za pokrivanje posebnih poslovnih potreb naročnika.
- Sodelovanje in priprava pri izvajanju pred-prodajnih aktivnosti za programsko opremo Symphony GOLD.
- Predstavitev informacijske opreme Symphony GOLD in izvajanje šolanj ključnih uporabnikov.
- Priprava namenske uporabniške dokumentacije za naročnika.Kaj pričakujemo

ZAHTEVANE IZKUŠNJE IN ZNANJA:
- 5-10 let delovnih izkušenj.
- Vsebinsko poznavanje strokovnega, tehničnega in funkcionalnega področja trgovinskega poslovanja in logistike.
- Odlično poznavanje poslovnih procesov na področju oskrbnih verig, trgovinskega poslovanja ter logistike (distribucija, 3PL).
- Poznavanje in izkušnje z vpeljavo programskih rešitev za upravljanje skladiščnega poslovanja (WMS - Warehouse Management System) ter glasovne podpore delovnih procesov v skladiščih (PbV – Pick By Voice).
- Poznavanje metodologije projektnega vodenja in managementa projekta.
- Aktivno znanje angleškega in BCHS jezikov (Bosanski-Črnogorski- Hrvaški-Srbski) ter vozniški izpit B kategorije.

Zaželena strokovna tehnična znanja:
- Osnovno poznavanje programskih rešitev na področju napovedovanja prodaje (DF - Demand Forecasting) ter obnove zalog (WR – Warehouse Replenishment).
- Osnovno poznavanje programskega / proceduralnega jezika PL/SQL ter okolja Linux.
Pričakovane osebne značilnosti kandidatov:
- Komunikativnost.
- Samoiniciativnost.
- Delovna učinkovitost.
- Široko in odprto razmišljanje.
- Sposobnost prilagajanja in dojemanja novim tehnologijam

ZAHTEVANA IZOBRAZBA:
- Ekonomska fakulteta / Fakulteta za organizacijske vede / Fakulteta za logistiko ali druga ustrezna študijska smer.

Kaj nudimo

KAJ PONUJAMO ZAPOSLENIM:
- Delo v mednarodnem okolju, sodelovanje v ekipi mladih, zagnanih in dinamičnih sodelavcev.
- Poglobljen vpogled v poslovanje svetovnih trgovcev na drobno, proizvajalcev ter navad potrošnikov
- Priložnost osebnega in profesionalnega razvoja v visoko tehnološko naprednem podjetju, vodilnem na segmentu oskrbnih verig in upravljanja z blagovnimi kategorijami.
- Izobraževanje in usposabljanje.
- Stimulativno nagrajevanje.

Če izpolnjujete navedene pogoje za delovno mesto, vas vabimo, da nam posredujete svoj življenjepis z sliko v angleškem jeziku na zaposlitveni naslov: Job.SI@symphonyretailai.com Delovno mesto je v Ljubljani. Z delom je možno pričeti takoj.

Izberi področje dela