Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Serviser – mehanik (m/ž)

9.11.2018
Gorenje d.d.
Zahodna in Osrednjeslovenska regija
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Gorenje d.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposleni so naša največja vrednota. Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.

Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive, in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju svojih delovnih nalog. Od zaposlenega predvsem pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen, obenem pa se giblje v okvirih ciljev, strategije in vrednot podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Skozi anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, managersko akademijo, ocenjevalni postopek, oceno delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt ter razna individualna svetovanja ocenjujemo zaposlene in ugotavljamo možnosti posameznika za razvoj nadaljne kariere. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami.

Odgovornost do zaposlenih

Menimo, da so poleg dela in izobraževanja pomembna tudi delovanja, ki vnašajo kreativnost in inovativnost v delovno in širše okolje. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti znotraj kolektiva Gorenje, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”.

Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.

Odgovornost do družbenega okolja izkazujemo s krepitvijo odnosov in povezav z Mestno občino Velenje in s širšo celjsko-savinjsko regijo. Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh zaposlenih in poleg tega v zadnjih letih namenjamo veliko pozornosti mlajšim kadrom. Pri uresničevanju naših ciljev se opiramo na znanje zaposlenih v katerega veliko vlagamo. Za te namene smo ustanovili poslovodno šolo, ki ji danes pravimo Managerska akademija. Namenjena je zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot perspektivne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Veliko sredstev in časa vlagamo v izobraževanje zaposlenih. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so zaposlenim v Gorenju vrata na široko odprta. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rasti vsakemu posamezniku.

Druge ugodnosti:

V Gorenju poteka veliko projektov za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja. Skozi opravljanje strokovne prakse se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.

Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši delavci imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Skupina Gorenje sodi med največje ponudnike gospodinjskih aparatov in drugih izdelkov za dom v Evropi. Predstavlja se s široko paleto produktov tako na področju velikih gospodinjskih aparatov, notranje opreme in toplotne opreme kot tudi z raznimi storitvami. V sami organizacijski strukturi Skupine Gorenje so na grobo razdeljena posamezna poslovna področja (divizije).

Skupino Gorenje sestavljajo naslednje divizije:

Divizija gospodinjskih aparatov

 • Hladilno-zamrzovalni aparati,
 • Kuhalni aparati,
 • Pralni in sušilni aparati,
 • Izdelki dokupnega programa,
 • Izdelki dopolnilnega programa,
 • Strojegradnja,
 • Orodjarstvo,
 • Toplotna tehnika (radiatorji, klimatske naprave, grelniki vode)

Divizija notranje opreme

 • Kuhinjsko pohištvo,
 • Kopalniško pohištvo,
 • Predsobe,
 • Dnevne sobe,
 • Keramika,
 • Sanitarna oprema

Divizija storitev

 • Trgovina,
 • Zastopstva in inženiring,
 • Gostinstvo in turizem,
 • Upravljanje z nepremičninami,
 • Energetika in varstvo okolja.
Vsa poslovna področja ter Skupina Gorenje poskušajo svojo konkurenčnost ohranjati z razvojem inovativnih, oblikovno dovršenih, tehnično odličnih in okolju prijaznih izdelkov in storitev ter s tem povečati kakovost življenja svojih potrošnikov v okviru trženjskega koncepta »Vse za dom«.

Univ. dipl. inž. elektrotehnike

Družba Gorenje GTI, d.o.o. Velenje, ki se v okviru skupine Gorenje ukvarja s trgovino in inženiringom, je za področje Slovenije generalni zastopnik viličarjev Toyota, traktorjev Zetor, delovnih strojev Iseki . Za celoten program zastopstev našim strankam nudimo tudi kakovosten servis.

Zato k sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto:

SERVISERJA – MEHANIKA M/Ž

za Zahodno in Osrednjeslovensko regijo

Od kandidatov pričakujemo:

 • ustrezno izobrazbo (avtomehanik, avtoelektrikar, elektrotehnik, mehatronik),
 • vozniški izpit B(C kategorija je zaželena)
 • znanje angleškega jezika (osnovno zaželeno)
 • pozitiven odnos do dela, strank in sodelavcev,
 • pripravljenost na timsko delo
 • najmanj 2 leti delovnih izkušenj s servisiranjem strojev ali izkušnje z vzdrževanjem delovnih strojev
 • poznavanje mehanike in elektro področja strojev
 • pripravljenost za delo na terenu
 • pripravljenost za delo s strankami
 • poznavanje programske opreme MS Office ter izkušnje s samostojno uporabo računalniških diagnostičnih programov za stroje
 • samostojnost , zanesljivost, komunikativnost, prilagodljivost, natančnost, samoiniciativnost, prodornost, urejenost in organizacijske sposobnosti

Delovno mesto obsega:

 • diagnosticiranje, nastavljanje, vzdrževanje in popravljanje vozil, električnih in elektronskih naprav in njih sklopov na vozilih, vključno z električnim zaganjalnikom, akumulatorjem energije ter regulacijskimi in krmilnimi napravami,
 • enostavno vzdrževanje ter zamenjava pnevmatik in koles, ter vzdrževanje karoserij in okvirjev,
 • kontrola, nastavitve in presoja stanja vozila,
 • popravila vseh sklopov in sistemov s posebnim poudarkom na zavornih in krmilnih napravah ter na pravilnem delovanju motorja
 • opremljanje motornih vozil z dodatno opremo in priborom
 • opravljanje rednega servisa vozil ter lažja kleparska dela,
 • skrb za orodje, opremo ter čistočo v prostorih servisa in izven njih ter opravljanje drugih del s področja servisiranja, vzdrževanja in popravljanja motornih vozil po nalogu neposredno nadrejenega delavca.

Nudimo vam:

 • pogodbo o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas - ustrezno uvajanje v delo na delovnem mestu,.
 • stimulativen način nagrajevanja
 • delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju

Vabimo vas, da prijave s CV-jem in opisom delovnih izkušenj pošljete v roku 8 dni na elektronski naslov: Gorenje GTI, d.o.o., Kadrovska služba, Ksenja Nareks Aravs, Partizanska 12, Velenje ali na e-pošto ksenja.nareks@gorenje.com.

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Družba Gorenje GTI, d.o.o. Velenje, ki se v okviru skupine Gorenje ukvarja s trgovino in inženiringom, je za področje Slovenije generalni zastopnik viličarjev Toyota, traktorjev Zetor, delovnih strojev Iseki . Za celoten program zastopstev našim strankam nudimo tudi kakovosten servis

Zato k sodelovanju vabimo novega sodelavca na delovno mesto SERVISERJA – MEHANIKA M/Ž

za Zahodno in Osrednjeslovensko regijo

Delovno mesto obsega:
- diagnosticiranje, nastavljanje, vzdrževanje in popravljanje vozil, električnih in elektronskih naprav in njih sklopov na vozilih, vključno z električnim zaganjalnikom, akumulatorjem energije ter regulacijskimi in krmilnimi napravami,
- enostavno vzdrževanje ter zamenjava pnevmatik in koles, ter vzdrževanje karoserij in okvirjev,
- kontrola, nastavitve in presoja stanja vozila,
- popravila vseh sklopov in sistemov s posebnim poudarkom na zavornih in krmilnih napravah ter na pravilnem delovanju motorja
- opremljanje motornih vozil z dodatno opremo in priborom
- opravljanje rednega servisa vozil ter lažja kleparska dela,
- skrb za orodje, opremo ter čistočo v prostorih servisa in izven njih ter opravljanje drugih del s področja servisiranja, vzdrževanja in popravljanja motornih vozil po nalogu neposredno nadrejenega delavca.

Kaj pričakujemo

- ustrezno izobrazbo (avtomehanik, avtoelektrikar, elektrotehnik, mehatronik),
- vozniški izpit B(C kategorija je zaželena)
- znanje angleškega jezika (osnovno zaželeno)
- pozitiven odnos do dela, strank in sodelavcev,
- pripravljenost na timsko delo
- najmanj 2 leti delovnih izkušenj s servisiranjem strojev ali izkušnje z vzdrževanjem delovnih strojev
- poznavanje mehanike in elektro področja strojev
- pripravljenost za delo na terenu
- pripravljenost za delo s strankami
- poznavanje programske opreme MS Office ter izkušnje s samostojno uporabo računalniških diagnostičnih programov za stroje
- samostojnost , zanesljivost, komunikativnost, prilagodljivost, natančnost, samoiniciativnost, prodornost, urejenost in organizacijske sposobnosti

Kaj nudimo

- pogodbo o zaposlitvi za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas - ustrezno uvajanje v delo na delovnem mestu,.
- stimulativen način nagrajevanja
- delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju

Vabimo vas, da prijave s CV-jem in opisom delovnih izkušenj pošljete v roku 8 dni na elektronski naslov: Gorenje GTI, d.o.o., Kadrovska služba, Ksenja Nareks Aravs, Partizanska 12, Velenje ali na e-pošto ksenja.nareks@gorenje.com.

Izberi področje dela