Serviser ogrevalnih in hladilnih naprav (m/ž)

10.11.2023
Kronoterm d.o.o.
Gomilsko
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Mlada in zavzeta ekipa strokovnjakov, dinamično prijetno okolje ter timsko delo so razlogi, zakaj smo zaposleni v Kronotermu ne le ekipa, temveč tudi družina. Naša Kronoterm družina šteje več kot 100 strokovnjakov z različnih področij s širokim naborom znanj. Strokovno usposobljeni zaposleni s skupnimi močni, pozitivno energijo in prijaznim sodelovanjem skrbimo za lepšo prihodnost, ne le vas, temveč posredno tudi našega planeta. GLAVNE DEJAVNOSTI

Z lastnim razvojem, raziskavami in proizvodnjo ustvarjamo kakovostne toplotne črpalke, ki so zanesljive, vam omogočajo velike prihranke in bodo z vami desetletja. Inovativne rešitve dopolnjujemo s celovitimi kakovostnimi storitvami vse od načrtovanja in dobave do postavitve in vzdrževanja ves čas življenjske dobe naprave.


KRONOTERM d.o.o.
Trnava 5E
3303 Gomilsko
https://kronoterm.com/

Dejavnost:
Ogrevalna tehnika; Klima in prezračevanje; Merilni sistemi in naprave; Kovinski izdelki in oprema


KRONOTERM je vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in razvojno naravnano podjetje.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Kronotermovo toplino ustvarja vedno prijazna, odgovorna, inovativna in zabavna ekipa, ki šteje že več kot 100 članov. 

Našim trenutnim in bodočim zaposlenim omogočamo:

 • KARIERNO IN OSEBNOSTNO RAST

Vsem našim zaposlenim omogočamo pridobivanje novih veščin in znanj ter možnost napredovanja tako vertikalno kot horizontalno.

 • IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA

Našim zaposlenim nenehno organiziramo izobraževanja in usposabljanja v podjetju s strani sodelavcev ter priznanih zunanjih svetovalcev in strokovnjakov.

 • DRUŽENJA IN TEAMBUILDINGE

Vsaka družina potrebuje prijetne odnose in sproščeno druženje za krepitev vezi med zaposlenimi in za pozitivno vzdušje med delom. Naša druženja so izjemna!

 • PRIJETNO IN ZDRAVO OKOLJE

Poskrbimo, da se vsak zaposleni počuti kot del družine in s pozitivnim ter prijaznim pristopom rešujemo vse izzive. Zaposlenim nudimo topel obrok, brezplačno sveže sadje, velik nabor pijač in prigrizkov.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Toplotna črpalka ADAPT, ustvarjena pod prsti izjemnih Kronotermovih inženirjev, je bila na nemški ustanovi BAFA leta 2019 prepoznana kot energetsko najbolj učinkovita v primerjavi z 1176 testiranimi toplotnimi črpalkami. 

Imeti najboljšo toplotno črpalko na trgu je vsekakor velik privilegij, ampak za ta privilegij je potrebno ogromno truda. Rezultat potrjuje vložen trud razvoja v obliki iskanja vedno boljših in kakovostnejših rešitev, vedno bolj učinkovitih komponent z mislijo na čimbolj enostavno upravljanje za končnega uporabnika. Kljub najboljšim rezultatom, se razvoj sanitarnih in ogrevalnih toplotnih črpalk nadaljuje. Po besedah lastnika podjetja g. Rudija Kronovška je toplotna črpalka produkt, ki bi ga moral imeti vsak dom. Z uporabo toplotne črpalke Kronoterm varčujete in se borite za bolj čisto okolje, z nakupom pa podpirate slovenska podjetja in obenem tudi delovna mesta.

 BONITETE PODJETJA

 • Zaposlitev za nedoločen čas v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije,

 • nenehno izobraževanje tako doma kot v tujini,

 • letno nagrajevanje za uspešno delo,

 • delo v uspešnem in razvijajočem se mednarodnem podjetju,

 • številna zabavna druženja, teambuildingi in pikniki,

 • dopoldansko delo na sedežu podjetja.

December pričnemo s skupnim krašenjem božične smreke, 
prazničnim zajtrkom ter veliko dobre volje.Spoznajte našo božičkovo tovarno daril! 
Pridni Kronoterm škratki celo leto izdelujejo darila, 
ki v vaš dom prinesejo ogromno topline. 
Vas zanima, kako je videti naša praznična tovarna daril? 
Poglejte si našo zgodbo, kako smo izdelali darilo, ki ga razkrijemo na koncu videa. 
K pripravi videa vsako leto vključimo čim več zaposlenih 
in si tako popestrimo decembrski delovni dan v službi. Pogosto organiziramo tudi dogodke, kjer predstavimo naše nove produkte. 
Dogodki so namenjeni tudi druženju in zabavi.  Smo tudi partnerji projekta Miss Slovenie zato nas dekleta vsako leto večkrat obiščejo. Sprostili, zabavali in nasmejali smo se na pikniku, 
kjer ni manjkalo adrenalinskih doživetij, zabavnih igric ter nepogrešljivih karaok.Tako nekako pa je izgledal pustni torek pri nas - zaposlene so pričakali krofi in pijača,
 potekalo je tudi tekmovanje za najboljšo in najbolj izvirno masko! 
Kdo vse nas je obiskal pa si lahko ogledate v videu!


Razvojnik


Iščete razgibano terensko delo? Bi želeli biti nagrajeni za svoje delo? Si želite biti del uspešne ekipe strokovnjakov na področju okolju prijaznega ogrevanja?

Poleg omenjenega prejmete še najboljšo ekipo daleč naokoli, zabavne trenutke, teambuildinge in nepozabna druženja!

PRIDRUŽITE SE KRONOTERMOVI EKIPI!

Ponujamo vam karierno rast, stimulativno plačilo in dovolj prostega časa v prijaznem delovnem okolju.

Smo vodilno slovensko podjetje, ki proizvaja izredno tihe toplotne črpalke, s sedežem na Gomilskem, neposredno v bližini avtoceste. Delo poteka v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije. Smo družinsko podjetje, zelo prijazno do naših zaposlenih, zato delo poteka od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro.

V KRONOTERM DRUŽINO VABIMO:

SERVISERJA OGREVALNIH IN HLADILNIH NAPRAV (M/Ž)

Želeli bi, da imate:

 • IV., stopnjo strokovne izobrazbe – smer elektrikar, strojnik, mehatronik ali inštalater,
 • 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • osnovno računalniško znanje, osnove elektrotehnike, ročne spretnosti,
 • željo po timskem delu,
 • sposobnost dela z ljudmi,
 • če imate znanje nemškega ali angleškega jezika in izkušnje na področju servisiranja
 • okolju prijaznih ogrevalnih naprav še toliko bolje.

Od vas pričakujemo:

 • Izvajanje preizkusov delovanja in servisnih posegov ogrevalnih naprav in sistemov,
 • delo se opravlja pretežno na terenu po čudoviti Sloveniji (po uvajalnem obdobju nudimo sodoben kombi z vso potrebno delovno opremo).

Kaj dobite v zameno: 

 • Zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije,
 • nenehno izobraževanje tako doma kot v tujini,
 • letno nagrajevanje za uspešno delo,
 • delo v uspešnem in razvijajočem se mednarodnem podjetju,
 • številna zabavna druženja, teambuildinge in piknike,
 • dopoldansko delo.

Prijavite se:

Pisne prošnje z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov: tomaz.pregl@kronoterm.com ali na KRONOTERM d. o. o., Trnava 5e, 3303 Gomilsko.

O PODJETJU KRONOTERM

Hitro rastoče uspšeno podjetje Kronoterm je vodilni slovenski proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji. Z lastno razvojno ekipo ter laboratorijem, številnimi uspehi na področju okolju prijaznega ogrevanja in nagradami s strani stroke ter uporabnikov postavljamo trende na področju toplotnih črpalk in aktivno zmanjšujemo tako naš kot tudi ogljični odtis naših uporabnikov. Naši izdelki so visokokakovostni, potrjeni s strani številnih institutov ter uporabnikom in okolju prijazni. Postanite tudi vi del mladega kolektiva v prijetnem in zabavnem delovnem okolju. Pri nas delo postane zabava!
    

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Iščete razgibano terensko delo? Bi želeli biti nagrajeni za svoje delo? Si želite biti del uspešne ekipe strokovnjakov na področju okolju prijaznega ogrevanja?Poleg omenjenega prejmete še najboljšo ekipo daleč naokoli, zabavne trenutke, teambuildinge in nepozabna druženja!PRIDRUŽITE SE KRONOTERMOVI EKIPI!Ponujamo vam karierno rast, stimulativno plačilo in dovolj prostega časa v prijaznem delovnem okolju.
Smo vodilno slovensko podjetje, ki proizvaja izredno tihe toplotne črpalke, s sedežem na Gomilskem, neposredno v bližini avtoceste. Delo poteka v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije. Smo družinsko podjetje, zelo prijazno do naših zaposlenih, zato delo poteka od ponedeljka do petka med 7. in 15. uro.


V KRONOTERM DRUŽINO VABIMO: SERVISERJA OGREVALNIH IN HLADILNIH NAPRAV (M/Ž)

Kaj pričakujemo

Želeli bi, da imate:
IV., stopnjo strokovne izobrazbe – smer elektrikar, strojnik, mehatronik ali inštalater,
3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih,
vozniški izpit B kategorije,
osnovno računalniško znanje, osnove elektrotehnike, ročne spretnosti,
željo po timskem delu,
sposobnost dela z ljudmi,
če imate znanje nemškega ali angleškega jezika in izkušnje na področju servisiranja okolju prijaznih ogrevalnih naprav še toliko bolje.


Od vas pričakujemo:
Izvajanje preizkusov delovanja in servisnih posegov ogrevalnih naprav in sistemov,
delo se opravlja pretežno na terenu po čudoviti Sloveniji (po uvajalnem obdobju nudimo sodoben kombi z vso potrebno delovno opremo).

Kaj nudimo

Kaj dobite v zameno:
Zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas v mladem in ambicioznem kolektivu na zelo perspektivnem področju obnovljivih virov energije,
nenehno izobraževanje tako doma kot v tujini,
letno nagrajevanje za uspešno delo,
delo v uspešnem in razvijajočem se mednarodnem podjetju,
številna zabavna druženja, teambuildinge in piknike,
dopoldansko delo.
Prijavite se:
Pisne prošnje z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite na elektronski naslov: tomaz.pregl@kronoterm.com ali na KRONOTERM d. o. o., Trnava 5e, 3303 Gomilsko.O PODJETJU KRONOTERM
Hitro rastoče uspšeno podjetje Kronoterm je vodilni slovenski proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji. Z lastno razvojno ekipo ter laboratorijem, številnimi uspehi na področju okolju prijaznega ogrevanja in nagradami s strani stroke ter uporabnikov postavljamo trende na področju toplotnih črpalk in aktivno zmanjšujemo tako naš kot tudi ogljični odtis naših uporabnikov. Naši izdelki so visokokakovostni, potrjeni s strani številnih institutov ter uporabnikom in okolju prijazni. Postanite tudi vi del mladega kolektiva v prijetnem in zabavnem delovnem okolju. Pri nas delo postane zabava!

KRONOTERM d.o.o.
Trnava 5E
3303 Gomilsko
https://kronoterm.com/

Dejavnost:
Ogrevalna tehnika; Klima in prezračevanje; Merilni sistemi in naprave; Kovinski izdelki in oprema


KRONOTERM je vodilni proizvajalec toplotnih črpalk v Sloveniji in razvojno naravnano podjetje.
Število zaposlenih:
100 do 149 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela