Serviser oken in vrat

17.11.2023
TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
TIP-TOP DESIGN d.o.o.
TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Brilejeva ulica 22
1000 Ljubljana


TIP-TOP DESIGN d.o.o. je pozitivno naravnano podjetje, ki je vedno pripravljeno vložiti dodaten trud tako v delo kot v zaposlene, s čimer želi navdušiti vse, zato so tudi pričakovanja temu primerna. Od zaposlenih se pričakuje vztrajnost in osredotočenost na skupne rezultate, usmerjenost k ljudem in dobre komunikacijske sposobnosti in želja po zmagi.
Dejavnost:
Stavbno pohištvo; Trgovina

Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:Podjetje TIP-TOP DESIGN nudi profesionalno in celostno storitev pri nakupu stavbnega pohištva, od dobave, vrhunske montaže, zaključnih del, vse do kvalitetnega servisa in do 12-letne garancije.

TIP-TOP DESIGN d.o.o. je pozitivno naravnano podjetje, ki je vedno pripravljeno vložiti dodaten trud tako v delo kot v zaposlene, s čimer želi navdušiti vse, zato so tudi  pričakovanja temu primerna.

Od zaposlenih se pričakuje  vztrajnost in osredotočenost na skupne rezultate, usmerjenost  k ljudem in dobre komunikacijske sposobnosti in želja po zmagi.

 • Nagrajujemo odličnost.  
 • TIP-TOP DESIGN d.o.o. je odgovorno do zaposlenih.
 • Cilj podjetja so usposobljeni sodelavci, zato prpravlja redna izobraževanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

PVC OKNA
PVC okna TIP-TOP odlikuje najvišja kakovost izdelave, inovativne funkcionalne rešitve, varnost in varčevanje z energijo. Elegantne oblike profilov, široka paleta barv, vključno z lesnimi barvami, dodatki in predvsem natančnost izvedbe odlikujejo naša okna z eleganco in najvišjo stopnjo estetike.

PVC VRATA
Vhodna vrata ščitijo naše domove in ustvarjajo pomemben prvi vtis. Ponudimo Vam lahko vrata s klasično, brezčasno obliko kot tudi vrata vrhunskega dizajna. S široko izbiro barv, različnih modelov in dodatno opremo dosežemo skladnost vhodnih vrat z vsakim arhitekturnim slogom.

SENČILA ZA OKNA
Okenska senčila poleg senčenja zagotavljajo dodatno varnost in intimno vzdušje. Z ustrezno izbiro okenskih senčil lahko še dodatno okrepite toplotno in zvočno izolacijo oken in s tem tudi vašega doma.

POLICE ZA OKNA
Police so nepogrešljiv sestavni del okna, ki nadgradijo izgled stavbe in oken. Okenske police ne dopolnjujejo le samega okna, nudijo tudi primerno zaščito in funkcionalnost. Zunanje okenske police ščitijo fasado pred umazanijo. Notranje okenske police ščitijo steno pod oknom. Med široko izbiro materialov in barvnih vzorcev lahko ustvarite barvno usklajenost polic z Vašim oknom in fasado.

Serviser oken in vrat


Kdo smo?

TIP-TOP OKNA je eden izmed vodilnih ponudnikov stavbnega pohištva tako po kvaliteti produktov kot po kvaliteti storitev. Naš koncept je drugačen od ostalih saj smo edini pomembni ponudnik stavbnega pohištva v Sloveniji, ki svojih produktov ne razvija sam ampak za to uporablja najbolj razvite poslovne partnerje tako iz Slovenije kot iz celotne Evrope. 

Kaj ponujamo trgu?

Kot prvi in edini smo ponudili trgu okna s 4-slojnim steklom, Nasino tehnologijo Aerogel kot izolacijski vložek v profilih oken, edinstveno oblikovana okna z linijami PROLUX, PIXEL, PRISMATIC in PAVA, posebno izvedbo dekorjev COLORFULL, ALUOVER TITAN in REAL WOOD, stekla z najmanjšo težo, okna z največjo prepustnostjo svetlobe, ponujamo najdaljšo 10-letno garancijo in še mnogo mnogo več….

Kam gremo in kaj želimo?

Vodi nas VIZIJA ponuditi napredne tehnološke in oblikovne rešitve na področju oken in vrat.

Delujemo s POSLANSTVOM soustvarjanja nepozabnega udobja bivanja.

Odlikujejo nas VREDNOTE timske ustvarjalnosti, skrbi za naravo, odgovornosti, spoštljivosti, srčnosti in strasti ter preseganja pričakovanj.

Želimo biti TIP-TOP.

Zaupali ti bomo:

 • obisk pri naših strankah na domu ali njihovem objektu
 • servisiranje oken, vrat, senčil ter pripadajočih izdelkov in iskanje najboljših rešitev za stranko

Od tebe pričakujemo, da imaš naslednje:

 • izkušnje na področju montaže oken, vrat, senčil in zaključnih del,
 • vsaj 2 leti izkušenj na področju servisiranja oken, vrat, senčil in zaključnih del
 • tehnično znanje in poznavanje PVC oken in vrat,
 • dobro komunikacijo s strankami,
 • poznavanje osnovne administracije,
 • pripravljenost na dodatno izobraževanje,
 • natančnost, zanesljivost,
 • urejenost in pozitivno usmerjenost,
 • vozniški izpit B kategorije.

Omogočili ti bomo:

 • kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe
 • dinamičen delovni časom
 • dobro plačilo
 • interna in eksterna izobraževanja tako v Sloveniji kot v tujini
 • druženje z najboljšo ekipo na različnih team buildingih
 • delo v zelo motivirani ekipi sodelavcev
 • vrhunsko uvajanje katero te bo naredilo TIP-TOP

Motivirane, odgovorne in proaktivne kandidate vabimo k oddaji vloge z življenjepisom na prijava@tiptop-okna.si s pripisom SERVISER OKEN IN VRAT in v najkrajšem času te bomo kontaktirali. 


Ne odlašaj!
Še 2 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Kdo smo?

Vodilni ponudnik stavbnega pohištva tako po kvaliteti produktov kot po kvaliteti storitev. Naš koncept je drugačen od ostalih saj smo edini pomembni ponudnik stavbnega pohištva v Sloveniji, ki svojih produktov ne razvijamo sami ampak za to uporabljamo najbolj razvite poslovne partnerje tako iz Slovenije kot iz celotne Evrope.

Kaj ponujamo trgu?

Kot prvi in edini smo ponudili trgu okna s 4-slojnim steklom, Nasino tehnologijo Aerogel kot izolacijski vložek v profilih oken, edinstveno oblikovana okna z linijama PROLUX in PIXEL, popolnoma drugačno izvedbo dekorjev COLORFULL, stekla z najmanjšo težo, okna z največjo prepustnostjo svetlobe, ponujamo najdaljšo 12-letno garancijo in še mnogo mnogo več….

Kam gremo in kaj želimo?

Naša VIZIJA je postati najbolj zaupanja vredno in vodilno podjetje na slovenskem trgu na področju stavbnega pohištva z izpopolnjenim prodajnim programom katerega želimo razviti skupaj z najbolj priznanimi dobavitelji in postaviti najvišje standarde v industriji stavbnega pohištva.

Naše POSLANSTVO je ponuditi najboljše stavbno pohištvo in njihovo najbolj kakovostno vgradnjo, konstruktivno sodelovati pri iskanju rešitev za probleme strank, biti cenovno dostopen, ponuditi najdaljšo možno garancijo na izdelke in storitve, biti odziven na vsako željo ali prošnjo in rešiti vsako težavo ali morebitno reklamacijo ter poskrbeti za najvišjo stopnjo zadovoljstva vsake stranke.

Naše VREDNOTE so poštenost, odkritost, samoiniciativnost, družbena odgovornost, ekološka osveščenost, posvečenost podrobnostim ter strmenje k popolnosti.

Želimo biti Najboljši, želimo biti TIP-TOP.

Zaupali ti bomo:
- obisk pri naših strankah na domu ali njihovem objektu
- servisiranje oken, vrat, senčil ter pripadajočih izdelkov in iskanje najboljših rešitev za stranko

Kaj pričakujemo

Od tebe pričakujemo, da imaš naslednje:
- izkušnje na področju montaže oken, vrat, senčil in zaključnih del,
- vsaj 2 leti izkušenj na področju servisiranja oken, vrat, senčil in zaključnih del
- tehnično znanje in poznavanje PVC oken in vrat,
- dobro komunikacijo s strankami,
- poznavanje osnovne administracije,
- pripravljenost na dodatno izobraževanje,
- natančnost, zanesljivost,
- urejenost in pozitivno usmerjenost,
- vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

Omogočili ti bomo:
- kreativno delovno okolje in super odnose znotraj ekipe
- dinamičen delovni časom
- dobro plačilo
- interna in eksterna izobraževanja tako v Sloveniji kot v tujini
- druženje z najboljšo ekipo na različnih team buildingih
- delo v zelo motivirani ekipi sodelavcev
- vrhunsko uvajanje katero te bo naredilo TIP-TOP

Visoko motivirane, odgovorne in proaktivne kandidate vabimo k oddaji vloge z življenjepisom na prijava@tiptop-okna.si s pripisom SERVISER OKEN IN VRAT in v najkrajšem času te bomo kontaktirali.

TIP-TOP DESIGN d.o.o.
Brilejeva ulica 22
1000 Ljubljana
http://www.tiptop-okna.si/

Dejavnost:
Stavbno pohištvo; Trgovina


TIP-TOP DESIGN d.o.o. je pozitivno naravnano podjetje, ki je vedno pripravljeno vložiti dodaten trud tako v delo kot v zaposlene, s čimer želi navdušiti vse, zato so tudi pričakovanja temu primerna. Od zaposlenih se pričakuje vztrajnost in osredotočenost na skupne rezultate, usmerjenost k ljudem in dobre komunikacijske sposobnosti in želja po zmagi.
Število zaposlenih:
20 do 49 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela