Serviser toplotnih črpalk in klimatskih naprav (m/ž)

25.5.2023
DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
Maribor
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

DEKRA ZAPOSLITEV je ena od 120-ih evropskih podružnic skupine DEKRA Arbeit iz Stuttgarta, ki je med najuspešnejšimi in inovativnimi krovnimi organizacijami na področju človeških virov. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2015 in smo profesionalno ter ambiciozno podjetje, ki ga vodijo talentirani in predani sodelavci, ki so ciljno usmerjeni pri vseh naših storitvah. DEKRA ZAPOSLITEV je zaposlitvena agencija, ki pri vseh svojih storitvah z negovanjem osebnega pristopa skrbi tako za zaposlene kot stranke. Strankam nudimo kvaliteten in celovit paket storitev s področja upravljanja s človeškimi viri in tržnimi raziskavami.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Agencijsko delo, posredovanje pri zaposlovanju, kadrovsko svetovanje, merjenje organizacijske klime, psihološko ocenjevanje, skriti nakup, promocije in pospeševanje prodaje.

VIZIJA IN CILJI

Varen svet je svet sodelovanja in zaupanja, v katerem se uspehe dosega s timskim delom. Naša vizija je zagotavljanje takšnega sveta.

DEKRA Arbeit Group je bila ustanovljena leta 1998 z namenom prispevanja družbeni odgovornosti z ohranjanjem in ustvarjanjem delovnih mest. Kombinacija profesionalne selekcije, usposabljanja in posredovanja dela je za nas ključna pri zagotavljanju odgovorne in učinkovite delovne sile.

Naši zastavljeni cilji so usmerjeni k dolgoročnemu razvoju naše dejavnosti ter k inovacijam na področju upravljanja s človeškimi viri z namenom nudenja kvalitetnih storitev našim strankam. Glede na to, da nam je zadovoljstvo strank izjemnega pomena, do njih vedno pristopamo s posebno pozornostjo in previdnostjo ter skupaj iščemo rešitve, ki so prilagojene njihovim potrebam.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Kot podružnica mednarodnega podjetja izkoriščamo prednosti mednarodnega okolja in sodelujemo s strokovnjaki iz različnih okolij in dejavnosti. Vsi zaposleni s svojim znanjem, visoko motiviranostjo in odgovornostjo do dela, timskim delom ter mednarodnim sodelovanjem težimo k odličnosti na vseh področjih.

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
Leskoškova cesta 11
1000 Ljubljana
http://www.dekra-zapo.si/

Dejavnost:
Zaposlovanje


Skupina DEKRA Arbeit iz Stuttgarta, z več kot 120 podružnicami po vsej Evropi, je ena najuspešnejših in inovativnih krovnih organizacij na področju človeških virov. Smo profesionalno in ambiciozno podjetje, ki ga vodijo talentirani in predani sodelavci, ki so ciljno usmerjeni pri vseh naših storitvah.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Odprte imamo splošne prijave za kandidate na vseh delovnih področjih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od kandidatov, ki se prijavijo na oglase za delo, pričakujemo zavzetost in motiviranost, samostojnost ter samoiniciativnost pri delu. Pričakujemo tudi pripravljenost na nenehno izpolnjevanje znanj in strokovno delovanje.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za naše zaposlene na dnevni ravni skrbimo, da se v delovnem okolju počutijo varne, zdrave in zadovoljne, ter da je delovno razmerje med najetimi zaposlenimi in njihovimi delodajalci skladno z zakonodajo.

Zaposlene spodbujamo pri njihovem poslovnem razvoju in vsakemu od njih skušamo omogočiti dolgoročno karierno pot. S tem namenom zagotavljamo vsa potrebna orodja za pridobivanje znanja in spretnosti, ki zaposlenim omogočajo samostojno in samozavestno opravljanje dela ter uspešnost na delovnem mestu.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Agencijsko delo, posredovanje pri zaposlovanju, HR Consulting, merjenje organizacijske klime, psihološka ocena, mystery shopping, visit count, after shopping, promocije in pospeševanje prodaje, merjenje zadovoljstva.

Prodajalec (m/ž)


DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za podjetje Orca Energija d.o.o. iščemo:

Serviser toplotnih črpalk in klimatskih naprav (m/ž)


O podjetju:

Smo proizvajalci toplotnih črpalk. Strankam znižujemo stroške ogrevanja in izboljšujemo kakovost življenja. Naše delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam. Proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte. Pri proizvodnji izbiramo najboljše materiale komponente, kar jih ponuja evropski trg. Odličnost naših rešitev je prepoznalo že mnogo kupcev v Evropi. Naša prisotnost je najbolj izrazita na trgih Avstrije, Španije, Irske, Nizozemske, Portugalske, Poljske, Nemčije in Italije. V Sloveniji imamo organizirano mrežo monterjev in servisno službo.  S svojim poslovnim sodelovanjem smo uspeli to mrežo razširiti tudi na tuja tržišča. Med naše zadovoljne kupce se uvrščajo tako končne stranke kot tudi poslovni partnerji v veleprodaji.

Opis delovnega mesta:

 • učinkovito izvaja aktivnosti servisiranja klimatskih naprav.
 • učinkovito izvaja zagone in servise toplotnih črpalk.
 • učinkovito izvaja zagone in servise prezračevalnih sistemov.
 • deluje skladno z zahtevami in standardi podjetja.
 • skrbi za urejenost in brezhibnost zaupanih orodij in delovnih sredstev.
 • skrbi za zadovoljstvo strank in razvija njihovo zvestobo.
 • vodi in posreduje evidence o uspešnosti dela.
 • skrbi za lasten profesionalni razvoj, je aktiven udeleženec rednih usposabljanj v in izven podjetja.


Pričakujemo:

 • zaželene so izkušnje z delom na področju servisiranja klimatskih naprav ter zagona in servisiranja toplotnih črpalk,
 • najmanj zaključeno IV. stopnjo poklicne izobrazbe ali V. stopnjo zaključene 4 letne srednje šole, strojni tehnik ali elektrotehnik,
 • sposobnost in veselje do dela z ljudmi,
 • natančnost in spretnost,
 • voljo do dela,
 • vestnost, odgovornost in pripravljenost za učenje,
 • pripadnost družbi in sodelavcem ter poslanstvu družbe Orca,
 • vozniški izpit B kategorije,
 • kandidati z znanjem nemškega jezika imajo prednost,
 • kandidati s poznavanjem področja servisiranja klimatskih naprav, servisiranja in zagonov toplotnih črpalk imajo prednost.


Nudimo:

 • delo za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom,
 • redno plačilo in stimulativno nagrajevanje,
 • jasno vizijo in cilje,
 • redno usposabljanje, osebno ter profesionalno rast,
 • partnerske in v učinkovitost usmerjene poslovne odnose.

Rok prijave do 8.6.2023.
Prijavo oddajte tukaj.

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana
www.dekra-zapo.si


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za podjetje Orca Energija d.o.o. iščemo:

Serviser toplotnih črpalk in klimatskih naprav (m/ž)O podjetju:

Smo proizvajalci toplotnih črpalk. Strankam znižujemo stroške ogrevanja in izboljšujemo kakovost življenja. Naše delovanje temelji na strokovnosti, inovativnosti in usmerjenosti k strankam. Proizvajamo visokokakovostne in estetsko dovršene produkte. Pri proizvodnji izbiramo najboljše materiale komponente, kar jih ponuja evropski trg. Odličnost naših rešitev je prepoznalo že mnogo kupcev v Evropi. Naša prisotnost je najbolj izrazita na trgih Avstrije, Španije, Irske, Nizozemske, Portugalske, Poljske, Nemčije in Italije. V Sloveniji imamo organizirano mrežo monterjev in servisno službo. S svojim poslovnim sodelovanjem smo uspeli to mrežo razširiti tudi na tuja tržišča. Med naše zadovoljne kupce se uvrščajo tako končne stranke kot tudi poslovni partnerji v veleprodaji.Opis delovnega mesta:

- učinkovito izvaja aktivnosti servisiranja klimatskih naprav.
- učinkovito izvaja zagone in servise toplotnih črpalk.
- učinkovito izvaja zagone in servise prezračevalnih sistemov.
- deluje skladno z zahtevami in standardi podjetja.
- skrbi za urejenost in brezhibnost zaupanih orodij in delovnih sredstev.
- skrbi za zadovoljstvo strank in razvija njihovo zvestobo.
- vodi in posreduje evidence o uspešnosti dela.
- skrbi za lasten profesionalni razvoj, je aktiven udeleženec rednih usposabljanj v in izven podjetja.

Kaj pričakujemo

Pričakujemo:

- zaželene so izkušnje z delom na področju servisiranja klimatskih naprav ter zagona in servisiranja toplotnih črpalk,
- najmanj zaključeno IV. stopnjo poklicne izobrazbe ali V. stopnjo zaključene 4 letne srednje šole, strojni tehnik ali elektrotehnik,
- sposobnost in veselje do dela z ljudmi,
- natančnost in spretnost,
- voljo do dela,
- vestnost, odgovornost in pripravljenost za učenje,
- pripadnost družbi in sodelavcem ter poslanstvu družbe Orca,
- vozniški izpit B kategorije,
- kandidati z znanjem nemškega jezika imajo prednost,
- kandidati s poznavanjem področja servisiranja klimatskih naprav, servisiranja in zagonov toplotnih črpalk imajo prednost.

Kaj nudimo

- delo za nedoločen čas s 3-mesečnim poskusnim delom,
- redno plačilo in stimulativno nagrajevanje,
- jasno vizijo in cilje,
- redno usposabljanje, osebno ter profesionalno rast,
- partnerske in v učinkovitost usmerjene poslovne odnose.Rok prijave do 8.6.2023

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
Leskoškova cesta 11
1000 Ljubljana
http://www.dekra-zapo.si/

Dejavnost:
Zaposlovanje


Skupina DEKRA Arbeit iz Stuttgarta, z več kot 120 podružnicami po vsej Evropi, je ena najuspešnejših in inovativnih krovnih organizacij na področju človeških virov. Smo profesionalno in ambiciozno podjetje, ki ga vodijo talentirani in predani sodelavci, ki so ciljno usmerjeni pri vseh naših storitvah.
Število zaposlenih:
50 do 99 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela