Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Serviser za energetiko

10.9.2018
Ljubljanske mlekarne d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ljubljanske mlekarne d.o.o.
Spletna stran:

Upravljalec v tehnološkem procesu

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Ustvarjajte nove uspešne zgodbe z nami in se nam pridružite kot
SERVISER ZA ENERGETIKO (m/ž)
V naš tim vabimo strokovnjaka, ki je inovativen, zna odlično sodelovati, je gospodaren in zanesljiv. Prav tako dobro obvladuje spremembe in je organiziran.

Vaše naloge bodo upravljanje in servisiranje naslednjih energetskih sistemov: hladilnih in ogrevalnih, varnih in toplovodnih, vodovodnih klimatizacijskih in sistemov komprimiranega zraka.

Kaj pričakujemo

Pogoji za prijavo so končana 4., 5. ali 6. stopnja strokovne izobrazbe elektro ali strojne smeri, izkušnje na področju vzdrževanja strojnih inštalacij in poznavanje krmilno regulacijskih sistemov. Prav tako cenimo izkušnje na strojnem področju, kot je poznavanje gradnikov energetskih sistemov (črpalke, ventili, pogonski sistemi) in poznavanje dela z računalnikom. Ob tem potrebujete vozniški izpit kategorije B, opravljen izpit za upravljavca kompresorskih in hladilnih naprav ali pripravljenost na izobraževanje ter opravljanje preizkusa znanja. Izobraževanja lahko potekajo doma in v tujini.

Kaj nudimo

Delovno razmerje bomo sklenili za določen čas s polnim delovnim časom in možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.
V kolikor vas veseli dinamično delo v mednarodnem podjetju, kjer poskrbimo za stimulativno nagrajevanje in izobraževanje, bomo veseli vaše pisne ponudbe z življenjepisom, opisom delovnih izkušenj in dokazili o strokovni izobrazbi ter ostalih usposabljanjih preko portala mojedelo.com ali na e-naslov kadri@l-m.si do 4. oktobra. 2018.

Izberi področje dela