Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Sestavljalec PVC/ALU stavbnega pohištva v Vojniku

17.4.2019
MIK d.o.o.
Vojnik
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ne odlašaj!
Še 7 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Zadolžen boš za opravljanje del na manj zahtevnih strojih za delovne operacije razreza ojačitev, vrtanje ter vijačenje ojačitev. okovanje profilov, izdelavo ter vstavljanje prečk in razna pomožna dela.

Zadolžen boš za opravljanje zahtevnejših del na računalniško vodenih strojih, opravljanje del na ostalih strojih za obdelavo ALU sistemov, sestavljanje ALU stavbnega pohištva.

Kaj pričakujemo

Si natančna. odgovorna in zanesljiva oseba? IMAŠ najmanj poklicno Izobrazbo tehnične smeri ali drugo ustrezno srednješolsko Izobrazbo? IMAŠ oster vid In Izkušnje s CNC stroji? IMAŠ vsaj dve leti delovnih izkušenj na enakem ali podobnem področju? IMAŠ pozitiven odnos do dela In ljudi? IMAŠ vozniški izpit B kategorije?

Kaj nudimo

Če si na vsa vprašanja odgovoril z DA, je podjetje MIK zate odlična priložnost! Vabimo te, da nam do 28.04.2019 pošlješ svoj življenjepis z ustreznimi dokazili.

Ponujamo ti: delo v mladem In motiviranem kolektivu.,redna izplačila in spodbudno nagrajevanje glede ba rezultate dela, srečanje z izzivi, ki omogočajo rast na osebni in poklicni ravni z dodatnimi izobraževanji in usposabljanji, možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Dokumentacijo naj pošlji po pošti na naslov: dela, MIK. d.o.o., Celjska cesta 55, 3213 Vojnik ali po e-pošti na: zaposlitev@mik-ce.si, oboje ovezno s pripisom "sestavljalec stavbnega pohištva".

Izberi področje dela