Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Sistemski inženir (m/ž)

17.5.2019
Sportina Bled, d.o.o.
Lesce in na terenu
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Sportina Bled, d.o.o.
Spletna stran:

Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

SI ŽELIŠ?
...POSTATI SISTEMSKI INŽENIR

Tvoje TIPIČNE NALOGE:
skrb za vzdrževanje informacijske infrastrukture;odgovoren boš za skrbno ravnanje s podatkovnimi bazami in ustrezno arhiviranje;sodelovanje pri načrtovanju in implementaciji tehnoloških rešitev;da bo delo z informacijskim sistemom pravilno, boš pripravljal navodila in standarde za uporabnike;po potrebi koordinacija dela z zunanjimi vzdrževalci infrastrukture.

Kaj pričakujemo

da imaš vsaj tri leta delovnih izkušenj na podobnem področju dela;da ni delo z operacijskimi sistemi in specifikacijami zate nič novega (Windows / Linux server in Omrežni protokoli / Networking);zaželena je vsaj 6/1 strokovna izobrazba (računalništvo, informatika);pripravljenost za učinkovito samostojno in timsko delo;z našimi sodelavci in partnerji iz tujine se boš brez težav sporazumel v angleškem ter srbskem ali hrvaškem jeziku;imaš vozniški izpit in si pripravljen na občasen skok na teren.

Kaj nudimo

Kraj: Lesce in na terenu
Prijavi se do: 31 maj, 2019

Izberi področje dela