Zaposlitveni portal MojeDelo.com za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo? Strinjam se Želim izvedeti več

Sistemski tehnik

11.1.2017
ATLANTIC GRUPA-Droga Kolinska d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
ATLANTIC GRUPA-Droga Kolinska d.d.

Zaposlovanje v podjetju ATLANTIC GRUPA-Droga Kolinska d.d.

Produkti in storitve ATLANTIC GRUPA-Droga Kolinska d.d.

Sistemski tehnik


Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Glavne naloge Sistemskega tehnika so upravljanje in vzdrževanje IKT infrastrukture, tako da sodeluje pri izvajanju in podpori infrastrukturnih rešitev IT (voice and data network, hardware, software). Pri delu sodeluje z interno ekipo IKT in zunanjimi partnerji. Prav tako ima pomembno vlogo pri drugih IT projektih, nabavi, razvoju in implementaciji rešitev na področju IT infrastrukture.

Kaj pričakujemo

Ustrezen kandidat mora imeti končano srednjo ali višjo šolo računalniške smeri in in vsaj 1 leto izkušenj na področju informacijske tehnologije in računalništva. Poznavanje IT infrastrukture, razumevanje omrežja (zvok in podatki, fiksna in mobilna telefonija, interna in javna), hardware-a (serverji, osebni in prenosni računalniki, tablice, pametni mobilni telefoni itd.), kot tudi osnov IT storitev (e-mail, tiskanje, backup in varnost IT itd.) so strokovne kompetence, ki jih mora imeti ustrezen kandidat. Prav tako je potrebno aktivno znanje angleškega jezika, tako pogovorno kot pisno ter vozniško dovoljenje B kategorije. Nagnjenost k delu v timu in vztrajnost pri iskanju rešitev so osebnostne lastnosti, ki so posebej pomembne.

Kaj nudimo

Prijavite se preko spodnje povezave.

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Izberi področje dela