Skladiščnik - administrator m/ž

1.8.2022
Hagleitner Hygiene d.o.o.
Komenda
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Hagleitner Hygiene d.o.o.

Skladiščnik - administrator m/ž


Hagleitner je drugo ime za inovativno higieno. Smo vodilno podjetje v Avstriji in uspešni v direktni prodaji v srednji in vzhodni Evropi. Iz našega sedeža v Komendi skrbimo za naše stranke v Sloveniji. Naš uspeh temelji na kulturi podjetja, ki mu dajejo pečat vrednote kot so kakovost, prihodnost, navdušenje in tradicija. Najpomembnejši je in ostaja človek - osnovna vrednota pri podjetju Hagleitner.

Zato iščemo prav vas

Skladiščnik - administrator m/ž

Delali boste na sedežu podjetja v Komendi, v mednarodno uspešnem podjetju, s katerim boste sklenili delovno razmerje za določen čas,  z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Vaš profil: V.stopnja izobrazbe, smisel za logistiko in organizacijo, znanje nemškega ali angleškega jezika, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost, samostojnost in natančnost. Zaželene so izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Vaše naloge: podpora prodaji, naročanje in kontrola dobavljenega blaga, organiziranje in   delo  v skladišču (delo z viličarjem), priprava blaga in dokumentacije za dostavo strankam, skrb za vozni park, dostava strankam.

Veselimo se osebnega srečanja z vami. Pisne prošnje z vsemi referencami nam pošljite po elektronski pošti na naslov: sabina.flisar-kranjec@hagleitner.com

www.hagleitner.si

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Zato iščemo prav vas
Skladiščnik - administrator m/ž

Delali boste na sedežu podjetja v Komendi, v mednarodno uspešnem podjetju, s katerim boste sklenili delovno razmerje za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Vaše naloge: podpora prodaji, naročanje in kontrola dobavljenega blaga, organiziranje in delo v skladišču (delo z viličarjem), priprava blaga in dokumentacije za dostavo strankam, skrb za vozni park, dostava strankam.

Kaj pričakujemo

Vaš profil:V.stopnja izobrazbe, smisel za logistiko in organizacijo, znanje nemškega ali angleškega jezika, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost, samostojnost in natančnost. Zaželene so izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Kaj nudimo

Veselimo se osebnega srečanja z vami. Pisne prošnje z vsemi referencami nam pošljite po elektronski pošti na naslov:

sabina.flisar-kranjec@hagleitner.com

Izberi področje dela