Skladiščnik (m/ž)

10.10.2020
Kuehne+Nagel d.o.o.
Brnik
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Podjetje Kuehne+Nagel je uspešno globalno podjetje s tradicijo z več kot 1,300 podružnicami po celem svetu v več kot 100 državah ter z okoli 82,000 zaposlenimi.

Smo vodilno podjetje na področju pomorske špedicije in drugi vodilni na področju letalske tovorne špedicije kot tudi pogodbene logistike. Kot vodilno logistično podjetje na svetu s predanostjo in znanjem svojim strankam ponujamo vrhunske in po meri izdelane logistične rešitve.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje Kuehne+Nagel d.o.o. je center za Adriatik regijo, kjer svojim kupcem zagotavljamo vrhunske integrirane logistične rešitve na področju pomorskega, zračnega ter cestnega prometa skupaj s skladiščenjem in distribucijo.

VIZIJA IN MISIJA

Globalna vizija usmerja Kuehne+Nagel v prihodnost, naše vodilo - We deliver as promised – izraža to kar predstavlja Kuehne + Nagel danes. Naša vizija je: biti najbolj priznana logistična skupina na svetu.

Naša globalna logistična mreža je naše najmočnejše orodje. Predanost, povezljivost in inovativnost so srce naše poslovne filozofije. Osredotočeni na potrebe strank, nudimo celovite logistične rešitve izjemne kakovosti in izvedbene odličnosti – smo podaljšek vašega poslovanja.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Naša organizacijka kultura izraža na kakšen način dosegamo zastavljene cilje. Odkriva naše primarne cilje in prepričanja in je vodilo za vse naše zaposlene.

Naše temeljne vrednote so tradicija in inovativnost (Tradion and Innovation), strokovnost in voditeljstvo (Expertise and Leadership), duh podjetništva in globalne povezave (Entrepreneurship and Global Network), standardiziranost in prilagojenost (Standardized and Tailored), strast in storitve (Passion and Service), dodana vrednost in profitabilnost (Value Add and Profitability). Vsi skupaj v Kuhne+Nagel živimo naše vrednote pri vsakodnevnem delu in v odnosih z našimi sodelavci, strankami in poslovnimi partnerji ter jim zagotavljamo odličnost naših storitev.


Delo v Kuehne + Nagel

Globalno okolje v katerem delujemo ustvarja priložnosti za osebni in poslovni razvoj vseh nas. Nepretrgoma se učimo in delimo znanje ter med svojimi sodelavci spodbujamo fleksibilnost in mednarodno mobilnost.

Zadovoljstvo naših kupcev je najpomemembnejše merilo našega uspeha. Svojim zaposlenim omogočamo, da našim strankam nudijo visokokakovostne in učinkovite storitve s pomočjo inovativnih metod in najmodernejših tehnologij.

Vodja logističnega centra

V novo zgrajenem logističnem centru na Brniku zaradi širitve poslovanja zaposlimo več posameznikov na delovno mesto:   

Skladiščnik (m/ž)

Brnik 

Vaše naloge in odgovornosti:

 • raztovarjanje in natovarjanje tovornjakov in kontejnerjev  
 • manipulacija z blagom  
 • prevzemanje, pripravljanje, izdajanje in razporejanje blaga
 • sprejem in razvrščanje manjših in večjih kosov blaga
 • skrbno ravnanje z blagom
 • izpolnjevanje skladiščne dokumentacije
 • skrb za red in čistočo v skladišču
 • izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja 
 • upravljanje z viličarjem 

Pričakujemo: 

 • od enega do treh let delovnih izkušenj v skladišču
 • sposobnost skupinskega dela
 • fleksibilnost, discipliniranost in natančnost 
 • samostojnost in visoka odgovornost do dela 
 • odlične ročne in motorične spretnosti 

Ponujamo vam: 

Ponujamo vam delo v uspešnem podjetju, v urejenem delovnem okolju skupaj z ekipo odličnih in dinamičnih posameznikov. Delo poteka v dveh izmenah. Zaposlitev bomo sklenili za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom. 

Vašo prijavo z življenjepisom prijazno pričakujemo do 09.11.2020 na elektronskem naslovu knadriatic.hr@kuehne-nagel.com z obveznim pripisom v polju Zadeva: Skladiščnik (m/ž).

Kuehne+Nagel je uspešno mednarodno podjetje s tradicijo in z več kot 1,300 podružnicami v več kot 100 državah ter z okoli 80,000 zaposlenimi. Smo vodilno logistično podjetje na svetu, ki s predanostjo in znanjem svojim strankam ponuja vrhunske in po meri narejene logistične rešitve. Podjetje Kuehne+Nagel d.o.o. kupcem v Adriatic regiji zagotavlja integrirane logistične rešitve na področju pomorskega, zračnega in cestnega prometa skupaj s skladiščenjem in distribucijo.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

V novo zgrajenem logističnem centru na Brniku zaradi širitve poslovanja zaposlimo več posameznikov na delovno mesto:

Skladiščnik (m/ž)
Brnik

Vaše naloge in odgovornosti:
- raztovarjanje in natovarjanje tovornjakov in kontejnerjev
- manipulacija z blagom
- prevzemanje, pripravljanje, izdajanje in razporejanje blaga
- sprejem in razvrščanje manjših in večjih kosov blaga
- skrbno ravnanje z blagom
- izpolnjevanje skladiščne dokumentacije
- skrb za red in čistočo v skladišču
- izvajanje in upoštevanje vseh navodil in zahtev za zagotavljanje varnega dela, varovanja okolja in premoženja
- upravljanje z viličarjem

Kaj pričakujemo

- od enega do treh let delovnih izkušenj v skladišču
- sposobnost skupinskega dela
- fleksibilnost, discipliniranost in natančnost
- samostojnost in visoka odgovornost do dela
- odlične ročne in motorične spretnosti

Kaj nudimo

Ponujamo vam delo v uspešnem podjetju, v urejenem delovnem okolju skupaj z ekipo odličnih in dinamičnih posameznikov. Delo poteka v dveh izmenah. Zaposlitev bomo sklenili za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom.

Vašo prijavo z življenjepisom prijazno pričakujemo do 9.11.2020 na elektronskem naslovu knadriatic.hr@kuehne-nagel.com z obveznim pripisom v polju Zadeva: Skladiščnik (m/ž).

Kuehne+Nagel je uspešno mednarodno podjetje s tradicijo in z več kot 1,300 podružnicami v več kot 100 državah ter z okoli 83,000 zaposlenimi. Smo vodilno logistično podjetje na svetu, ki s predanostjo in znanjem svojim strankam ponuja vrhunske in po meri narejene logistične rešitve. Podjetje Kuehne+Nagel d.o.o. kupcem v Adriatic regiji zagotavlja integrirane logistične rešitve na področju pomorskega, zračnega in cestnega prometa skupaj s skladiščenjem in distribucijo.

Izberi področje dela