Skladiščnik (m/ž)

3.4.2024
Hagleitner Hygiene d.o.o.
Komenda
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Hagleitner Hygiene d.o.o.
HAGLEITNER HYGIENE d.o.o.
Potok pri Komendi 13
1218 Komenda


Dejavnost:
Čiščenje; Kozmetična dejavnost; Gospodinjski aparati, izdelki in servis; Trgovina

Število zaposlenih:
10 do 19 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Skladiščnik - administrator m/ž

Hagleitner je drugo ime za inovativno higieno. Smo vodilno podjetje v Avstriji in uspešni v direktni prodaji v srednji in vzhodni Evropi. Iz našega sedeža v Komendi skrbimo za naše stranke v Sloveniji. Naš uspeh temelji na kulturi podjetja, ki mu dajejo pečat vrednote kot so kakovost, prihodnost, navdušenje in tradicija. Najpomembnejši je   in ostaja človek – osnovna vrednota pri podjetju Hagleitner.

Zato iščemo prav vas

Skladiščnik m/ž

Delali boste na sedežu podjetja v Komendi, v mednarodno uspešnem podjetju, s katerim boste sklenili delovno razmerje za določen čas,  z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Vaš profil: vsaj V.stopnja izobrazbe, smisel za logistiko in organizacijo, znanje nemškega ali angleškega jezika, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost, samostojnost in natančnost. Zaželene so izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Vaše naloge: podpora prodaji, naročanje in kontrola dobavljenega blaga, organiziranje in   delo  v skladišču (delo z viličarjem), priprava blaga in dokumentacije za dostavo strankam, skrb za vozni park, občasna dostava strankam. 

Veselimo se osebnega srečanja z vami. Pisne prošnje z vsemi referencami nam pošljite po elektronski pošti na naslov: 

sabina.flisar-kranjec@hagleitner.com

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.

Opis delovnega mesta

Hagleitner je drugo ime za inovativno higieno. Smo vodilno podjetje v Avstriji in uspešni v direktni prodaji v srednji in vzhodni Evropi. Iz našega sedeža v Komendi skrbimo za naše stranke v Sloveniji. Naš uspeh temelji na kulturi podjetja, ki mu dajejo pečat vrednote kot so kakovost, prihodnost, navdušenje in tradicija. Najpomembnejši je in ostaja človek – osnovna vrednota pri podjetju Hagleitner.

Zato iščemo prav vas
Skladiščnik m/ž

Delali boste na sedežu podjetja v Komendi, v mednarodno uspešnem podjetju, s katerim boste sklenili delovno razmerje za določen čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Vaše naloge: podpora prodaji, naročanje in kontrola dobavljenega blaga, organiziranje in delo v skladišču (delo z viličarjem), priprava blaga in dokumentacije za dostavo strankam, skrb za vozni park, občasna dostava strankam.

Kaj pričakujemo

Vaš profil:vsaj V.stopnja izobrazbe, smisel za logistiko in organizacijo, znanje nemškega ali angleškega jezika, veselje do dela z ljudmi, komunikativnost, samostojnost in natančnost. Zaželene so izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Kaj nudimo

Veselimo se osebnega srečanja z vami. Pisne prošnje z vsemi referencami nam pošljite po elektronski pošti na naslov:sabina.flisar-kranjec@hagleitner.com
HAGLEITNER HYGIENE d.o.o.
Potok pri Komendi 13
1218 Komenda

Dejavnost:
Čiščenje; Kozmetična dejavnost; Gospodinjski aparati, izdelki in servis; Trgovina
Število zaposlenih:
10 do 19 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela