Skladiščnik

11.11.2021
Pfeifer doo
Nazarje
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Podjetje PFEIFER d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku sedemdesetih let. Do leta 1989 smo se ukvarjali predvsem z individualnimi prevozi, v devetdesetih smo se začeli ukvarjati z mednarodnimi prevozi, od leta 2000 pa se je podjetje razširilo tudi na skladiščenje, tako da izvajamo celovite logistične storitve.
Odlikuje nas certifikat ISO 9001:2015, ki našim strankam zagotavlja kakovostno izvajanje procesov. Smo tudi imetniki AEOS certifikata, katerega izdaja Carinska uprava Republike Slovenije, s katerim smo pridobili status pooblaščenega gospodarskega subjekta.

Več o nas: https://www.pfeifer-slo.com/

Medse vabimo novega sodelavca za delovno mesto:
Skladiščnik m/ž

Delovne naloge bodo obsegale:
- prevzemanje in izdajanje artiklov v skladu z naročili in dobavnimi dokumenti ter umeščanje artiklov na predvidena mesta;
- vodenje evidenc o stanju zalog; evidentiranje količin in kakovostne ustreznos-ti artiklov; označevanje in šifriranje artiklov,
- vodenje dokumentacije in usklajevanje z oddelkom za knjiženje,
- skrbi za urejeno skladišče, sodeluje ob izvedbi inventur in vnaša podatke v evidence o skladiščnem poslovanju.

Kaj pričakujemo

Kaj nudimo

Izbranemu kandidatu nudimo urejeno delovno okolje. Delovno mesto je predvideno za polni delovni čas, s pogodbo za določen čas 3 mesecev, poskus-nim obdobjem 1 meseca in možnostjo podaljšanja pogodbe v nedoločen čas.

Delo je dvo izmensko (6.00h-14.00h in 14.00h-22.00h)

Kandidate, ki vas delovno mesto zanima, vabimo, da nam pošljete svoj 'življen-jepis na elektronski naslov franci@pfeifer-slo.com. Vaše prijave bodo obravnavane zaupno.

Izberi področje dela