Skrbnik ključnih strank (m/ž)

10.6.2022
Pošta Slovenije d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Skupina Pošta Slovenije je družba z dolgoletno tradicijo na področju zagotavljanja storitev, povezanih s prenosom blaga, denarja in informacij. Z zanesljivostjo in s kakovostjo med seboj prepletenih poštnih, logističnih, finančnih in informacijskih storitev ohranjamo zaupanje na domačem trgu, istočasno pa osvajamo mednarodne. Ker se zavedamo pomena strateškega razvoja oziroma potreb trga, smo aktivni pri avtomatiziranju in optimiziranju poslovanja ter v investiranju v nove sodobne storitve. Zato posodabljamo poštno omrežje oziroma prostorske kapacitete, s čimer lahko na kvaliteten in sodoben način izvajamo naše logistične in informacijske procese ter uvajamo ekološka transportna sredstva. 

GLAVNE DEJAVNOSTI

Skupina Pošta Slovenije se ponaša z/s: 
 • Vrhunskimi storitvami na področju Paketov in logističnih rešitev.
 • Mednarodnimi (globalnimi) poštnimi storitvami, s čimer negujemo številna in uspešna partnerstva.
 • Raznoliko in priročno ponudbo embalaže in trgovskega blaga tako v poslovalnicah kot v samopostrežnih zunanjih enotah v Ljubljani in v Kopru (PS 24/7).
 • Učinkovitim oglaševanjem, v obliki oglasnih sporočil.
 • Sodobnimi digitalnimi rešitvami (digitalna pisarna, e-računi, e-arhiv, digitalizacija dokumentov, elektronskega vročanja pošte (PoštAR), overjeno kvalificirano digitalno potrdilo (Pošta®ca), storitve v oblaku).
 • Celoviti denarnimi storitvami, v okviru česar naše poslovalnice delujejo kot bančna okenca za Novo KBM.
 • Izdajo, prodajo poštnih oz. osebnih poštnih znamk, s čimer povezujemo generacije, narode in države. Smo dobitniki več kot 15 nagrajenih znamk, v ponos pa nam je tudi najprestižnejša filatelistična nagrada, ki smo jo prejeli za našo najlepšo znamko serije Europa 2019.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Ker sta zadovoljstvo naših zaposlenih in uspešnost družb tesno povezani, si z trajnostnim razvojem organizacijske kulture in klime prizadevamo doseči maksimalne učinke na področju ustreznih pogojev dela, pripadnosti, zadovoljstva na osebnem in delovnem področju. Da smo pri tem uspešni, potrjuje konec oktobra 2021 prejeto posebno priznanje za izjemne dosežke na področju vlaganja v razvoj človeških virov, s čimer smo si potrdili dosedanja prizadevanja in aktivnosti na področju upravljanja s človeškimi viri, hkrati pa nam je priznanje odlična vzpodbuda za uresničevanje ciljev in vizije tudi v prihodnje.

 NAŠA VIZIJA IN CILJI

Skupina Pošta Slovenije je in bo s svojimi kakovostnimi storitvami in novimi rešitvami neločljivo vpeta v zadovoljevanje potreb državljanov, podjetij in države Slovenije. To je naša vizija. Poleg prizadevnosti, postati vodilni logistični operater, vreden zaupanja in s celovitim paketom storitev pa je naš cilj ostati zanesljiv in dober delodajalec, saj brez slehernega zaposlenega v naši družbi uresničevanje vizije in ciljev ne bi bilo mogoče..


KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev in sodelavk pričakujemo željo po dinamičnem in timskem delu, ki poleg krepitve in povezljivosti zaposlenih zagotavlja tudi osebni in poklicni razvoj s pomočjo usposabljanja, izobraževanja. V naš kolektiv vabimo komunikativne in zanesljive sodelavce, s pozitivnim odnosom do dela, kar se posredno, najpogosteje pa neposredno izraža tudi do naših zvestih strank, ki nam zaupajo že desetletja. 

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM?

 • Dinamično delo v raznolikem okolju. 
 • Uvajanje in mentorstvo ob zaposlitvi. 
 • Varno zaposlitev in redno plačilo. 
 • Izpopolnjevanja. 
 • Dodatke k plači.
 • Regres in plačilo za poslovno uspešnost.
 • Varnost in zdravje pri delu (usposabljanje, osebna varovalna oprema, …)
 • Dodatne ugodnosti (nastanitve v sklopu kapacitet PS, cepljenje proti KME, promocija zdravja: oprema Vita Life,…)
 • Družabne aktivnosti (društva) in srečanje zaposlenih na Poštnih igrah.
Aktualna delovna mesta v Pošti Slovenije najdete tukaj.

Več o prednostih za zaposlitev in pogojih za prijavo za delo v dostavi, v Pošti Slovenije najdete tukaj.

 NAŠE STORITVE

Naše storitve so:
 • Poštne storitve
 • Logistične storitve
 • Varne elektronske poštne storitve
 • Storitve uporabe globalnega poštnega informacijskega in komunikacijskega omrežja 
 • Filatelija – področje izdaje rednih in priložnostnih poštnih znamk
 • Prodaja trgovskega blaga

Skupino Pošta Slovenije poleg obvladujoče družbe Pošta Slovenije d.o.o., sestavljajo odvisne družbe. Več o družbah najdete na povezavah:  


Pismonoša - Idrija z okolico


Pošta Slovenije smo ljudje

Okrepiti želimo svoj tim sodelavcev, zato medse vabimo:

SKRBNIK KLJUČNIH STRANK - M/Ž

Skupino Pošta Slovenije poleg družbe Pošta Slovenije sestavlja še sedem odvisnih družb z med seboj povezanimi dejavnostmi. Smo na pomembnem delu poti, ko se iz ponudnika klasičnih poštnih storitev preoblikujemo v modernega, razvojno usmerjenega poštno-logističnega operaterja in ponudnika elektronskih storitev. Ključna področja za rast in uspešnost Skupine Pošta Slovenije so paketne, logistične in informacijske storitve.

Smo uspešna gospodarska družba v 100-odstotni lasti Republike Slovenije. Z zanesljivim, kakovostnim in odgovornim izvajanjem univerzalne poštne storitve na celotnem območju Republike Slovenije upravičujemo vlogo najpomembnejšega izvajalca poštnih in z njimi povezanih denarnih in logističnih storitev.

Upravna enota delovnega mesta:

LJUBLJANA


Opis del in nalog: Izvajanje zahtevnejših tržnih, strokovnih in prodajnih aktivnosti s ciljem doseganja osebnega prodajnega plana ter plana podjetja ter skrb za zadovoljstvo strank. navezovanje stikov s strankami in dobavitelji, predstavljanje storitev, svetovanje in pogajanja, sklepanje pogodb, izvajanje poprodajnih aktivnosti in skrbništvo strank, raziskava in analiza tržišg in storitev, itd.

Izobrazba:

 • visokošolska 2.Stopnje, vlsOkošolska univerzitetna (prejinja) ipd., Ekonomija

Delovne izkušnje:

 • 2 leti

Vozniško dovoljenje:

 • B

Drugi pogoji: Za zasedbo prostega delovnega mesta se zahteva strokovna izobrazba univ. dipl. ekonomist oz. drugi ustrezni poklici visokošolskega izobraževanja druge stopnje. 
Alternativa: visokošolsko strokovno izobraževanje in 5 let delovnih izkušenj s področja dela. Zahteva se najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih. 
Dodatna funkcionalna znanja: Excel in Word — osnovno znanje (Z), obvladovanje tujega jezika na ravni A2—angleščina (Z), vozniki izpit B kategorije (Z), obvladovanje Outlooka (Z), interni preizkus iz varstva pri delu in požarne vamosti (S), slovenski jezik-visoka raven (Z). 
Priporočena znanja: poznavanje marketinških strategij in pristopov (ST3), poznavanje zakonodaje na področju potnih storitev (ST2), poznavanje standardov na področju potnih storitev (ST2), poznavanje direktiv EU na področju potnih storitev (ST1), poznavanje predpisov Svetovne poštne zveze (ST1), MS- Project-osnovno znanje, PowerPoint-osnovno znanje. 
Psihofizične sposobnosti: urejenost, komunikativnost, verbalna in pisna komunikacija, samoiniciativnost, fleksibilnost, sposobnost dela s strankami in natančnost. 

Trajanje zaposlitve:
Določen čas, 6 mesecev
Poskusno delo:
1 mes.Z izbranimi kandidatom oz. kandidatko se sklene pogodba o zaposlitvi za določen čas 6-ih mesecev, za čas nadomeščanja odsotnega delavca, s poskusnim delom 1 meseca. K prijavi je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti.

Način prijave kandidata:
kandidati naj pošljejo vlogo po pošti
Naslov: Slomškov trg 10, 2000 MARIBOR
Objava PD na:
LJUBLJANA

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

SKRBNIK KLJUČNIH STRANK - M/Ž

Upravna enota delovnega mesta:
LJUBLJANA

Opis del in nalog:
Izvajanje zahtevnejših tržnih, strokovnih in prodajnih aktivnosti s ciljem doseganja osebnega prodajnega plana ter plana podjetja ter skrb za zadovoljstvo strank. navezovanje stikov s strankami in dobavitelji, predstavljanje storitev, svetovanje in pogajanja, sklepanje pogodb, izvajanje poprodajnih aktivnosti in skrbništvo strank, raziskava in analiza tržišğ in storitev, itd.

Kaj pričakujemo

Izobrazba:
- visokošolska 2.Stopnje, vlsOkošolska univerzitetna (prejinja) ipd., Ekonomija
Delovne izkušnje:
- 2 leti
Vozniško dovoljenje:
- B
Drugi pogoji:

Za zasedbc prostega delovnega mesta se zahteva strokovna izobrazÒa univ. dipl. ekonomist oz. drugi ustrezni poklici visokoiolskega izobraževanja druge stopnje.
Alternativa: visokošolsko strokovno izobraževanje in 5 let delovnih izkuienj s področja dela. Zahteva se najmanj 2 leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih.
Dodatna funkcionalna znanja: Excel in Word — osnovno znanje (Z), obvladovanje tujega jezika na ravni A2—ang1ešč1na (Z), vozniiki izpit B kategorije (Z), obvladovanje Outlooka (Z), interni preizkus iz varstva pri delu in požarne vamosti (S), slovenski jezik-visoka raven (Z).
Priporočena znanja: poznavanje marketinških strategij in pristopov (ST3), poznavanje zakonodaje na področju poitnih storitev (ST2), poznavanje standardov na področju poitnih storitev (ST2), poznavanje direktiv EU na področju potnih storitev (ST1), poznavanje predpisov Svetovne poštne zveze (ST1), MS- Project-osnovno znanje, PowerPoint-osnovno znanje.
Psihofizične sposobnosti: urejenost, komunikativnost, verbalna in pisna komunikacija, samoiniciativnost, fleksibilnost, sposobnost dela s strankami in natančnost.

Z izbranimi kandidatom oz. kandidatko se sklene pogodba o zaposlitvi za določen čas 6-ih mesecev, za čas nadomeščanja odsotnega delavca, s poskusnim delom 1 meseca. K prijavi je potrebno priložiti potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj nudimo

Trajanje zaposlitve:
Določen čas, 6 mesecev
Poskusno delo:
1 mes.
Način prijave kandidata:
kandidati naj pošljejo vlogo po pošti
Naslov: Slomškov trg 10, 2000 MARIBOR
Objava PD na:
LJUBLJANA

Izberi področje dela