Skrbnik planiranja celostne oskrbovalne mreže (m/ž/d)

20.3.2024
Novartis d.o.o.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
UgledniDelodajalec
Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)


Ne odlašaj!
Še 6 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Skrbnik planiranja celostne oskrbovalne mreže (m/ž/d)
Slovenija

O vlogi

Lokacija: Ljubljana, #LI-Hybrid

Kot Skrbnik planiranja celostne oskrbovalne mreže boste vodili oskrbovalno mrežo vseh faz (SNP), skrbi za optimizacijo zaloge in zagotavlja, da je povpraševanje celovito, natančno in stabilno v kratkoročnem (0-3 let) in dolgoročnem (3-10 let) obdobju za končni izdelek s strateškimi surovinami.

Vaše ključne odgovornosti:
• Implementira in vzdržuje parametre izdelke v vseh delih mreže ter na ta način vzpodbuja obnavljanje zalog na točkah ločevanja in na trgih na osnovi segmentacije izdelkov in usmerjanja glede konfiguracije,
• Opredeljuje (na osnovi konfiguracijskih strategij) in zagotavlja globalno usklajenost matičnih podatkov za načrtovanje in optimalno uporabo sistema SAP za načrtovanje povpraševanja in ponudbe izplen, izgube pri proizvodnji, minimalne količine naročil, varnostne zaloge na točkah ločevanja, kampanjska strategija, pogostost naročil, STD v primerjavi z MTO, in ekvivalent DS.
• Zagotavlja vključevanje predpostavk načrtovanja življenjske krivulje v kratkoročno načrtovanje 0 do 3 let (zlasti uvedbe izdelkov na trg, vključno z novimi farmacevtskimi oblikami, prenosi na druge lokacije, spremembe v proizvodnji, odprodaje in krčenje obsega)
• Kot član ekip v podporo oskrbe (SST) je odgovoren za določanje premostitvenih zalog, potrebnih za podporo dogodkov v času življenjske krivulje izdelkov
• Odgovoren je za celovitost, natančnost in stabilnost neto zahtev za končne izdelke v celotnem portfelju
• Odgovoren je za konsolidacijo povpraševanja po FP, DS in DP na podlagi neodvisnih podatkov o povpraševanju s trgov in odjemalcev v taktičnem obdobju ter ustreznih komercialnih skupin v strateškem obdobju.
• Opredeljuje, implementira in spremlja uspešnost oskrbe in kapacitet v celotni mreži tehnoloških virov, ki so jim dodeljeni, v kratkoročnem obdobju.
• Koordinira taktične načrtovalce na lokacijah pri pripravi načrtov oskrbe za lokacije v celotni mreži za portfelj izdelkov, za katerega je odgovoren, vzpodbuja usklajevanje nevezane (decoupled) proizvodnje in mreže za nabavo dveh/večjega števila izdelkov.

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna stopnja izobrazbe naravoslovne, inženirne, poslovne ali druge ustrezne smeri, zaželjen magister poslovne administracije (MBA).
• Aktivno znanje angleškega jezika, zaželjeno znanje drugega tujega jezika.
• Vsaj 7 leta ustreznih izkušenj pridobljenih v farmacevtskem, biofarmacevtskem ali podobnem okolju.
• Dobre komunikacijske sposobnosti, proaktivnost in samoiniciativnost.

Kaj nudimo

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Zakaj Novartis?
Naš namen je soustvarjati medicino za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, naša vizija pa je postati najbolj cenjeno in zaupanja vredno farmacevtsko podjetje na svetu. Kako lahko to dosežemo? S pomočjo naših ljudi. Prav naši sodelavci nas vsak dan spodbujajo, da dosežemo svoje ambicije. Postanite del te misije in se nam pridružite! Več na spodnji povezavi: https://www.novartis.com/about/strategy/people-and-culture

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis si prizadeva ustvariti izjemno, vključujoče delovno okolje in oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Pridružite se naši mreži Novartis: V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti: https://talentnetwork.novartis.com/network

UgledniDelodajalec
Novartis d.o.o.
Verovškova ulica 57
1000 Ljubljana
https://www.novartis.com/

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
0 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela