Sodelavec v oddelku kontrolinga (m/ž)

7.11.2019
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Komenda
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od naših sodelavcev pričakujemo veselje do dela, visoko motiviranost, samostojnost pri delu, zmožnost hitrega odločanja in prevzemanja odgovornosti ter sposobnost za delo v skupini. Želimo, da ste fleksibilni, odločni, vztrajni, imate prepričljiv nastop, željo po usvajanju novega znanja in veselje do dela z ljudmi.

Če želite postati del našega mladega in uspešnega tima, nam pošljite ponudbo in v njej opišite vašo motivacijo za zaposlitev v našem podjetju. Priložite fotografijo, življenjepis, kopije spričeval in potrdila o dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

V podjetju Lidl imamo čut za odgovornost do naših zaposlenih, zato jih spremljamo, vodimo in motiviramo pri vsakdanjem delu. Na ta način ustvarjamo in zagotavljamo ustrezno delovno klimo in pogoje, med katere zagotovo sodita urejeno delovno okolje in varnost pri delu.

Izobraževanje in usposabljanje

Na odgovorne naloge se sodelavci pripravljajo v okviru večmesečnega sistematičnega programa usposabljanja doma in v tujini. Z metodo izkustvenega učenja ("Learning-by-doing") se hitro in neposredno naučijo kakovostno in učinkovito opravljati naloge na posameznih delovnih mestih.

Z usmerjenimi, motivacijskimi izobraževanji spodbujamo učinkovitost in inovativnost naših sodelavcev in spremljamo njihovo usposobljenost. Skupaj z njimi si zastavljamo dosegljive cilje, jih uresničujemo, hkrati pa proučujemo možnosti za racionalizacijo in izboljšave delovnih procesov.

Druge ugodnosti:

Za svoja visoka pričakovanja in zahteve od vsega začetka ponujamo stimulativno plačilo, odlične možnosti za poklicno napredovanje ter delo v dinamičnem in uspešnem kolektivu, kjer so v ospredju dobri medosebni odnosi.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah vas bo pričakal pester izbor mlečnih izdelkov, globoko zamrznjenih jedi, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha ter ostalih živil. Poleg znanih blagovnih znamk boste lahko izbrali tudi izdelke kakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Sortiment vedno znova dopolnjujemo s privlačnimi in cenovno ugodnimi neprehrambnimi artikli za gospodinjstvo, šport in prosti čas, tekstilnimi izdelki in belo tehniko, kar nam omogoča uspešno prilagajanje potrebam naših kupcev.

Z izkušenimi, strokovno usposobljenimi sodelavci zagotavljamo, da kupci nakupujejo v vedno urejenih in prijaznih trgovinah, ki se odlikujejo po visoki funkcionalnosti in preglednosti.

Skladiščnica / skladiščnik

Ne odlašaj!
Še 4 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

V oddelku kontrolinga boste svoj čas preživeli s kreativnimi in zavzetimi posamezniki, kot ste sami. Ekipa kontrolinga se posveča podpori poslovodstvu z operativnim strokovnim oddelkom pri ciljno usmerjenem upravljanju podjetja. Naloge oddelka tako obsegajo koordinacijo, izvajanje analiz in kontrole ter zagotavljanje pravočasnega pretoka informacij glede na potrebe v podjetju z namenom izboljšave poslovnih procesov ter posledično izboljšanja poslovnih rezultatov.

Pridružite se naši dinamični ekipi!

Vaše naloge
- koordinacija, izvajanje poglobljenih strokovnih analiz in kontrole,
- zagotavljanje preglednosti rezultatov, procesov in kazalnikov,
- analiza in opozarjanje na možnosti izboljšav poslovnih procesov za trajno in neprekinjeno izboljševanje poslovnih rezultatov,
- samostojno vodenje strokovnih projektov v okviru oddelka in po navodilih poslovodstva,
- koordinacija in podpora strokovnim oddelkom pri letnem planiranju,
- razvoj, prilagajanje in optimizacija delovnih procesov v oddelku kontrolinga.

Kaj pričakujemo

-zaželena vsaj VI. stopnja izobrazbe s področja ekonomije oz. druge ustrezne smeri,
-natančnost, samostojnost in samoiniciativnost,
-odlične analitične sposobnosti in usmerjenost k doseganju ciljev,
-dobro znanje angleškega ali nemškega jezika,
-vsaj 1 leto delovnih izkušenj s področja kontrolinga, financ, revizije,
-napredna uporaba orodja Excel,
-opravljen izpit B kategorije. 

Kaj nudimo

-sodobno delovno okolje v uspešni mednarodni trgovski verigi,
-zaposlitev za določen čas 12 mesecev s poskusno dobo 3 mesecev, možnost podaljšanja za nedoločen čas,
-razvoj kariere v mednarodnem okolju,
-delo v top ekipi,
-kartica ugodnosti zaposlenih,
-družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene (letni piknik zaposlenih, novoletna zabava, vsakoletno brezplačno --letovanje za otroke v Pacugu, družinski dan, dodaten dan dopusta na prvi dan šole za starše prvošolčkov,...),
-brezplačno urejeno parkirišče.

Smo vzbudili vaše zanimanje? Če ste pripravljeni sprejeti izziv, vas vabimo, da se prijavite izključno preko spletnega obrazca. Do spletnega obrazca dostopate tako, da kliknete na gumb "Prijavite se". Vlog, prejetih po drugi poti (elektronska pošta, navadna pošta,...), ne bomo obravnavali in bodo izbrisane iz sistema.

Izberi področje dela