Sodelavec za iskanje in selekcijo (m/ž)

23.11.2022
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Komenda
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

Smo trgovska veriga s prehrambnimi in neprehrambnimi izdelki, ki svojo dejavnost hitro in uspešno širi po svetu. Rezultat te izjemne širitve, ki nam je prinesla naslov najbolj dinamičnega evropskega trgovca, predstavlja največja mreža trgovin v 30 državah. Skupina Lidl je del skupine Schwarz in ima sedež v mestu Neckarsulm v nemški zvezni deželi Baden-Württemberg.

 GLAVNE DEJAVNOSTI

Lidl Slovenija je na slovenski trg vstopil leta 2007 s 15 poslovalnicami. Vse od takrat dosegamo izjemno rast in danes pozdravljamo kupce v 63-ih poslovalnicah po celi Sloveniji. Številne nagrade in certifikati, ki smo jih prejeli v preteklih letih, so potrdilo naše uspešnosti, zavzetosti in predanosti, da zagotavljamo le najboljše za naše kupce, naše zaposlene in naše poslovne partnerje.

VIZIJA IN CILJI

V središču naše dejavnosti so vedno kupci. Držimo se preprostega načela: ponujamo najvišjo kakovost po ugodnih cenah. S ponudbo, ki obsega več kot 1.700 izdelkov, si podobno kot drugod po Evropi tudi v Sloveniji prizadevamo popolnoma uresničiti pričakovanja kupcev.

Zavedamo pa se tudi, da je ena izmed ključnih sestavin za uspeh povezana ekipa, ki dobro sodeluje. Zadovoljni in motivirani sodelavci ustvarjamo delovno okolje, v katerem živimo skupne vrednote in uresničujemo cilje.

Vrednote, ki odražajo našo poslovno kulturo so:

  • uspešnost,
  • dinamičnost,
  • poštenost,
  • skrbnost in
  • povezanost.

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

Kljub dejstvu, da smo kot del skupine Schwarz, tudi del ogromne strukture, ki mora delovati kolektivno in usklajeno, se trudimo, da znotraj posamezne enote ustvarjamo prijetno delovno okolje, ki spodbuja samoiniciativnost, zavzetost, zadovoljstvo in veselje pri delu. Spodbujamo spoštljivo, redno, neposredno in konstruktivno komunikacijo med sodelavci. Skrbimo za dobre odnose, ki temeljijo na medsebojnem spoštovanju. Pomemben poudarek dajemo naši kulturi vodenja, odnosu do kupcev, sodelavcev in naših poslovnih partnerjev. Verjamemo, da je izobraževanje in usposabljanje najpomembnejša investicija, ki jo lahko ponudimo našim zaposlenim. Vsakega novega sodelavca strokovno in intenzivno uvajamo v delo in pripravljamo za njegovo vlogo v podjetju. Programi izobraževanj zaposlenim v našem podjetju omogočajo, da se razvijajo na osebnem in poklicnem področju, ponujamo pa jim tudi možnost karierne poti v tujini. Karierni razvoj zaposlenih nam je namreč zelo pomemben, zato še posebej pozdravljamo idejo internih razpisov ter kariernih premikov, ki zaposlenim omogočajo napredek, s tem pa tudi nove razsežnosti uspehov ter zadovoljstva na delovnem mestu.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo visoko motiviranost, odločnost, prodornost, fleksibilnost, vztrajnost, prepričljiv nastop in sposobnost dela v skupini. Poleg tega si pri sodelavcih želimo pripravljenosti na učenje in izobraževanje na različnih področjih poslovanja, samozavesten nastop ter dobre komunikacijske in analitične sposobnosti. V ospredje postavljamo poslovno razmišljanje in usmerjenost k strankam. Pri delu od sodelavcev pričakujemo odlično organiziranost, zagon in veselje do dinamičnega dela.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Ustvarjamo prijetno delovno okolje, ki temelji na zanimivih delovnih nalogah, rednem in pravičnem plačilu ter zaupljivih in spoštljivih odnosih. Dobri izhodiščni pogoji, nadaljnje osebne razvojne možnosti ter možnost usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja so pri nas samoumevni. Naše sodelavke in sodelavce podpiramo pri njihovem osebnem in poklicnem razvoju, zato smo oblikovali različne programe usposabljanj in izobraževanj. Ker smo del velike mednarodne skupine, imamo enkratno možnost, da sodelujemo v mednarodnih projektih, kar nam omogoča prenos znanja in dobrih praks. Velik poudarek dajemo letnim razgovorom, s katerimi se oceni uspešnost preteklega dela in določijo razvojni cilji za prihodnost, med zaposlenimi pa redno izvajamo tudi raziskavo zadovoljstva.

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih je pri nas izrednega pomena. Tako smo v okviru certifikata Družini prijazno podjetje sprejeli različne ukrepe, ki našim sodelavcem pomagajo pri usklajevanju dela in družine. Poskrbeli smo tudi za dodatno pokojninsko zavarovanje za vse svoje zaposlene, saj smo pristopili k II. pokojninskemu stebru – dodatnemu pokojninskemu zavarovanju, v okviru katerega sodelavcem vplačujemo mesečno premijo za pokojninski sklad. Poudarjamo pomen zdravja in zdravega načina življenja, zato v okviru promocije zdravja izvajamo širok nabor aktivnosti, ki prispevajo k bolj zdravemu načinu življenja sodelavcev.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah vas bo pričakal pester izbor mlečnih izdelkov, globoko zamrznjenih jedi, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha ter ostalih živil. Poleg znanih blagovnih znamk boste lahko izbrali tudi izdelke kakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Sortiment vedno znova dopolnjujemo s privlačnimi in cenovno ugodnimi neprehrambnimi artikli za gospodinjstvo, šport in prosti čas, tekstilnimi izdelki in belo tehniko, kar nam omogoča uspešno prilagajanje potrebam naših kupcev.

Z izkušenimi, strokovno usposobljenimi sodelavci zagotavljamo, da kupci nakupujejo v vedno urejenih in prijaznih trgovinah, ki se odlikujejo po visoki funkcionalnosti in preglednosti.


Skladiščnica / skladiščnik

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Imaš izkušnje z vodenjem selekcijskih postopkov in želiš svoje strokovno znanje nadgraditi s sodelovanjem pri strateških HR projektih v mednarodnem okolju? Potem beri dalje, saj iščemo prav tebe.
V oddelku Rekruting in kadrovski marketing, ki deluje v okviru kadrovske službe, skrbimo za prvi stik s kandidati in odpiramo svet zaposlitvenih priložnosti v Lidlu - enem največjih in najuspešnejših mednarodnih trgovcev. Smo dinamična in povezana ekipa strokovnjakov, ki ceni razmišljanje izven okvirjev, pozitivno naravnanost in iznajdljivost. Poleg tega smo radovedni, ciljno usmerjeni in odprti za vsakodnevne izzive ter priložnosti.
Pridruži se nam!
Tvoje naloge
• strokovna podpora in svetovanje različnim vodjam v upravi, ki iščejo nove sodelavce,
• izvedba poglobljenih analiz delovnih mest,
• priprava in objava oglasov, selekcija zaposlitvenih vlog, komunikacija s kandidati in organizacija ter vodenje zaposlitvenih razgovorov,
• sodelovanje pri zasnovi strategij in konceptov za iskanje pozicij v prodaji, skladišču in upravi,
• sodelovanje pri pripravi in izvedbi ocenjevalnih (izbirnih) centrov,
• vodenje strateških projektov na kadrovskem področju,
• izvajanje internih izobraževanj v povezavi s tematikami iskanja in selekcije kadra,
• pomoč pri organizaciji kariernih dogodkov in prireditev,
• spremljanje sodobnih trendov in vpeljava inovacij na področju iskanja in selekcije kadra.

Kaj pričakujemo

• V. stopnja izobrazbe kadrovske, ekonomske ali druge ustrezne smeri,
• vsaj dve leti delovnih izkušenj na kadrovskem področju, zaželeno na področju iskanja in selekcije,
• uživaš v komunikaciji s kandidati, tako preko telefona kot pisno,
• aktivno znanje enega tujega jezika (angleški ali nemški jezik),
• dobro poznavanje MS Office paketa (Excel, Power Point, Word),
• visoka stopnja osebne integritete in občutek za svetovalni pristop,
• veselje za delo v dinamičnem okolju, ki zahteva visoko mero prilagodljivosti,
• proaktivnost, ciljna naravnanost in samostojnost,
• nadpovprečne organizacijske in komunikacijske sposobnosti,
• sposobnost večopravilnega dela,
• vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

• zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev,
• zaposlitev v podjetju, ki se ponaša s certifikatom »Družini prijazno podjetje« in »Top Employer«,
• možnost dela od doma,
• priložnost za razvoj kariere v uspešni mednarodni trgovski verigi,
• strukturirano uvajanje, ki ti bo omogočalo kvalitetno opravljanje dela,
• različna strokovna izobraževanja za zaposlene,
• vplačilo v 2. pokojninski steber (po prehodu zaposlitve v nedoločen čas),
• družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene (kartica ugodnosti, letni piknik zaposlenih, novoletna zabava, vsakoletno brezplačno letovanje za otroke v Pacugu, družinski dan,...),
• urejeno brezplačno parkirišče.

Verjamemo vate, zato se prijavi in pokaži svoj karierni potencial.
*v primeru tehničnih težav, nam piši na mail zaposlitev@lidl.si in ti z veseljem priskočimo na pomoč.

Izberi področje dela