Sodelavec za nabavo akcijskih izdelkov (m/ž)

4.8.2022
Lidl Slovenija d.o.o. k.d.
Komenda
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

GLAVNE DEJAVNOSTI

V središču naše prodajne dejavnosti je vedno kupec. Kupujemo in prodajamo z namenom, da kupcem ponudimo izdelke vrhunske kakovosti po ugodnih cenah, saj je njihovo zadovoljstvo ključ našega uspeha.

VIZIJA IN CILJI

Naša glavna naloga je hitro in uspešno nadaljnje odpiranje trgovin po vsej Sloveniji. Znanje in izkušnje, ki smo jih pridobili na tujih trgih, smo prenesli v slovenski prostor, kjer po preverjenem konceptu kupcem ponujamo izbor izdelkov vrhunske kakovosti po ugodnih cenah. Potrebe in želje kupcev vedno postavljamo na prvo mesto, kar dokazuje izjemen obisk naših trgovin. Prodajno mrežo pospešeno širimo po vsej Sloveniji. Pri gradnji upoštevamo sodobne ekološke smernice in poslujemo na okolju prijazen način.

Uspešni smo predvsem zaradi doslednega upoštevanja in uresničevanja naslednjih načel podjetja:

  • Zadovoljstvo strank usmerja naše poslovanje.
  • Najboljše razmerje med ceno in vrednostjo določa naš tržni položaj.
  • Kratke odločitvene poti in enostavni delovni procesi zagotavljajo naš uspeh.
  • Rastemo hitreje kot naši tekmeci.
  • Poštenost je zapoved za vse zaposlene.
  • Medsebojno se spoštujemo in podpiramo.
  • Dogovore spoštujemo v ozračju zaupanja.
  • Kot podjetje z mnogimi poslovalnicami delamo sistemsko.
  • Pohvale, priznanja in sposobnost sprejemanja kritike pripomorejo k dobremu delovnemu vzdušju.
  • Naši sodelavci so vztrajni in zanesljivi - nadomeščanje na posameznih delovnih mestih je vedno zagotovljeno.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Lidl je podjetje, ki nudi odlične možnosti za poklicno napredovanje in delo v okolju, kjer je vsak dan znova v ospredju zaposleni. Osredotočanje na zaposlene nam pomaga ustvarjati motivacijsko klimo, v kateri je vsakemu posamezniku omogočen osebni in karierni razvoj.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od naših sodelavcev pričakujemo veselje do dela, visoko motiviranost, samostojnost pri delu, zmožnost hitrega odločanja in prevzemanja odgovornosti ter sposobnost za delo v skupini. Želimo, da ste fleksibilni, odločni, vztrajni, imate prepričljiv nastop, željo po usvajanju novega znanja in veselje do dela z ljudmi.

Če želite postati del našega mladega in uspešnega tima, nam pošljite ponudbo in v njej opišite vašo motivacijo za zaposlitev v našem podjetju. Priložite fotografijo, življenjepis, kopije spričeval in potrdila o dodatnih izobraževanjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Odgovornost do zaposlenih

V podjetju Lidl imamo čut za odgovornost do naših zaposlenih, zato jih spremljamo, vodimo in motiviramo pri vsakdanjem delu. Na ta način ustvarjamo in zagotavljamo ustrezno delovno klimo in pogoje, med katere zagotovo sodita urejeno delovno okolje in varnost pri delu.

Izobraževanje in usposabljanje

Na odgovorne naloge se sodelavci pripravljajo v okviru večmesečnega sistematičnega programa usposabljanja doma in v tujini. Z metodo izkustvenega učenja ("Learning-by-doing") se hitro in neposredno naučijo kakovostno in učinkovito opravljati naloge na posameznih delovnih mestih.

Z usmerjenimi, motivacijskimi izobraževanji spodbujamo učinkovitost in inovativnost naših sodelavcev in spremljamo njihovo usposobljenost. Skupaj z njimi si zastavljamo dosegljive cilje, jih uresničujemo, hkrati pa proučujemo možnosti za racionalizacijo in izboljšave delovnih procesov.

Druge ugodnosti:

Za svoja visoka pričakovanja in zahteve od vsega začetka ponujamo stimulativno plačilo, odlične možnosti za poklicno napredovanje ter delo v dinamičnem in uspešnem kolektivu, kjer so v ospredju dobri medosebni odnosi.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

V naših trgovinah vas bo pričakal pester izbor mlečnih izdelkov, globoko zamrznjenih jedi, svežega mesa, sadja in zelenjave, kruha ter ostalih živil. Poleg znanih blagovnih znamk boste lahko izbrali tudi izdelke kakovostnih lastnih blagovnih znamk.

Sortiment vedno znova dopolnjujemo s privlačnimi in cenovno ugodnimi neprehrambnimi artikli za gospodinjstvo, šport in prosti čas, tekstilnimi izdelki in belo tehniko, kar nam omogoča uspešno prilagajanje potrebam naših kupcev.

Z izkušenimi, strokovno usposobljenimi sodelavci zagotavljamo, da kupci nakupujejo v vedno urejenih in prijaznih trgovinah, ki se odlikujejo po visoki funkcionalnosti in preglednosti.

Skladiščnica / skladiščnik

Ne odlašaj!
Še 1 dan za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Želiš sodelovati pri odločitvah, katere akcijske izdelke ponujamo našim kupcem? Si analitično naravnan, saj rad raziskuješ trg in primerjaš cene? Želiš razvijati svojo kariero na področju nabavnih procesov? Potem se nam pridruži in dopolnjuj našo ponudbo s pestro izbiro raznovrstnih akcijskih izdelkov ter tematskih akcij.

V nabavi akcijskih izdelkov oblikujemo akcijske ponudbe, spremljamo obstoječe izdelke v prodaji in se odzivamo na neprestano spreminjajoče se tržne razmere. Smo energična, iznajdljiva in dinamična ekipa, kjer se delo odvija na praktičen način, hkrati pa se ves čas iščejo enostavne in kupcu prijazne rešitve. Radi delujemo v timski dinamiki, dobro opravljeno delo pa nam predstavlja ponos in užitek.

Tvoje naloge
- sodelovanje pri odločitvah o sestavi nabora akcijskih izdelkov ter aktivna vloga pri oblikovanju cen izbranih izdelkov,
- komunikacija z dobavitelji in vsemi internimi oddelki, ki so vključeni v izvedbo akcijskih aktivnosti,
- analiza trendov trgovinske panoge: intenzivno spremljanje trga in konkurence,
- sodelovanje pri ključnih korakih procesa naročanja in dobave akcijskih izdelkov,
- sodelovanje pri vsebinski pripravi in pregledu letaka,
- možnost postopnega prevzemanja skrbništva za obstoječe ali nove strateške projekte na področju nabave (npr. Lojtrca domačih),
- vnos podatkov o artiklih v sistem ter vodenje različnih evidenc na področju dela,
- upoštevanje vseh zakonskih določil, smernic in načel podjetja,
- druga dela po navodilih nadrejenega.

Kaj pričakujemo

- vsaj V. stopnja izobrazbe,
- vsaj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu,
- dobro pisno in ustno znanje nemškega jezika,
- dobro poznavanje orodja MS Office,
- odlične komunikacijske sposobnosti,
- dobre analitične sposobnosti in sposobnost navezovanja in ohranjanja odnosov z dobavitelji,
- odgovornost in samoiniciativnost pri delu,
- vozniški izpit B kategorije.

Kaj nudimo

- zaposlitev v podjetju, ki se ponaša s certifikatom »Družini prijazno podjetje« in »Top zaposlovalec 2022«,
- premični delovni čas,
- možnost dela od doma,
- sodobno delovno okolje v uspešni mednarodni trgovski verigi,
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo,
- stalni razvoj in osebnostno rast,
- vplačilo v 2. pokojninski steber po uspešno opravljenem poskusnem obdobju,
- družabne aktivnosti in ugodnosti za zaposlene (kartica ugodnosti, letni piknik zaposlenih, novoletna zabava, - vsakoletno brezplačno letovanje za otroke v Pacugu, družinski dan,...).


Verjamemo vate, zato se prijavi in pokaži svoj karierni potencial.

*v primeru tehničnih težav, nam piši na mail zaposlitev@lidl.si in ti z veseljem priskočimo na pomoč.

Izberi področje dela