Sodelavec za pripravo blaga v logistiki (m/ž/d)

4.7.2024
HOFER trgovina d.o.o.
Lukovica
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

V Sloveniji se že vse od leta 2005 z odprtjem prvih trgovin HOFER osredotočamo na bistvo. Prav zaradi naše izbrane ponudbe izdelkov najboljše kakovosti po najboljši ceni smo si prislužili zaupanje slovenskih kupcev in postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Podjetje HOFER je del mednarodne skupine ALDI SÜD in eno večjih trgovskih podjetij v Sloveniji. Prisotni smo v skoraj vseh večjih slovenskih krajih z več kot 90 trgovinami HOFER, našo zgodbo pa soustvarja že več kot 2000 sodelavk in sodelavcev.

VIZIJA IN CILJI

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji, tako do naših kupcev, dobaviteljev, sodelavk in sodelavcev ter okolja in družbe.

Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so naše sodelavke in sodelavci, ki soustvarjajo HOFERjevo zgodbo o uspehu, in dobavitelji, s katerimi vzdržujemo več kot fer dolgoročne odnose. Na drugi strani so kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti.

Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«. 

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA IN KLIMA

Podjetje HOFER sestavljamo sodelavke in sodelavci, ki nas povezujejo tri ključne vrednote -  odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

Redno izvajamo ankete med sodelavci in na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Cenimo znanje, zato vanj aktivno vlagamo, organiziramo pa tudi različne dejavnosti za zdravje in dobro počutje sodelavk in sodelavcev.

Več o tem si lahko preberete na našem kariernem blogu »HOFER svet«. 

HOFER trgovina d.o.o.
Kranjska cesta 1
1225 Lukovica

Dejavnost:
Trgovina


HOFER – med najbolj priljubljenimi trgovci z živili v Sloveniji. Uspešni koncepti prepričajo s tem, da so enostavni in jasno razumljivi vsakomur. Temu načelu sledimo tudi pri HOFERju . V Sloveniji se že več kot 15 let osredotočamo na bistvo in prav zaradi naše izbrane ponudbe najkakovostnejših izdelkov po najugodnejših cenah smo si prislužili zaupanje na tisoče kupcev in tako postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji. Pri tem so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje. To velja tako za sodelavce kot tudi za poslovne partnerje. In tako želimo delovati tudi v prihodnje.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Pri podjetju HOFER združujemo raznolike poklice na področjih prodaje, logistike in uprave. Veseli smo strokovnosti, zanesljivosti in skrbnosti pri opravljanju dela ter sposobnosti sodelovanja in timskega dela.

KAJ PONUJAMO?

Sodelavkam in sodelavcem nudimo več kot fer plačilo in ustvarjamo prijetno delovno okolje ter z različnimi ugodnostmi, tudi v okviru polnega certifikata Družini prijazno podjetje, skrbimo za ohranjanje ravnotežja med zasebnim in poklicnim življenjem.  

Nudimo varno in zanesljivo delovno okolje, ki omogoča karierno rast. Sodelavke in sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede avtomatično, s tem, da se jim plača vsako leto zaposlitve zviša. Vsem po enem letu zaposlitve naprej mesečno vplačujemo v dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje, s preprostim namenom: krepiti finančno varnost v obdobju upokojitve. 

Pri podjetju HOFER se zavedamo, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje. Že od samega vstopa na slovenski trg smo znani po nadpovprečno visokem plačilu v trgovinski panogi. Pri dobrem delu želimo naše sodelavke in sodelavce spodbujati, pomemben del te spodbude je seveda tudi odlično plačilo.

Zadovoljstvo potrjujejo tudi naši zaposleni, saj rezultati anonimne ankete kažejo, da je indeks splošnega zadovoljstva v podjetju 87%, to pa HOFER Slovenijo uvršča med najbolj uspešne v celotni HOFER skupini.

Ob vsakem zaključku leta naši zaposleni avtomatično napredujejo skozi plačilne razrede in prejmejo povišanje plač, naše prodajalke in prodajalci pa že od vstopa na slovenski trg leta 2005 prejemajo nadpovprečno plačilo v trgovinski panogi. 

V zadnjih treh letih, torej od leta 2019 do sedaj, smo našim sodelavkam in sodelavcem v prodaji skupno zvišali plače že za več kot 30 %. Večjega dviga plač so se razveselili tudi sodelavke in sodelavci v logistiki in ekipe v upravno-administrativnih oddelkih. Poleg tega sodelavke in sodelavce vsako leto razveseli regres v višini 1.700 evrov.OPIS PRODUKTOV

V naši stalni ponudbi je že več kot 3000 vrst izdelkov, izdelke slovenskih in tujih dobaviteljev iz stalne ponudbe pa dopolnjuje tudi pestra posebna ponudba, ki jo prilagajamo letnim časom in sezonam. Izbran nabor izdelkov je našim kupcem na voljo v tipskih trgovinah, ki so zasnovane tako, da omogočajo hiter in pregleden nakup.

Naš diskontni model sloni na dejstvu, da kupcem ponujamo večinsko izdelke lastnih blagovnih znamk, saj imamo tako popoln nadzor nad kakovostjo. Kupci so pri nas v tem primeru prepričani, da bodo vselej dobili izdelke najvišje kakovosti po najnižji ceni. Slednje je rezultat visokih HOFER standardov in dolgoletnih partnerstev z našimi dobavitelji.

BONITETE PODJETJA

Ponosni smo, da lahko našim sodelavkam in sodelavcem nudimo zaposlitev v varnem in perspektivnem podjetju. Poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja pod okriljem HOFER AKADEMIJE, jim nudimo številne druge HOFER ugodnosti:

 • takojšnja zaposlitev za nedoločen čas (s poskusno dobo 6 mesecev),
 • napredovanje skozi plačilne razrede: sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede, saj se jim vsako leto zaposlitve plača samodejno zviša,
 • (Po)polni delovni čas: omogoča zaposlitev za polni delovni čas z dogovorjeno krajšo delovno obveznostjo,
 • dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje: po enem letu zaposlitve vsem pričnemo vplačevati dodatno kolektivno zavarovanje v višini 30 evrov,
 • usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja: prilagodljivi zaposlitveni modeli in možnost zaposlitve za krajši delovni čas ter ugodnosti polnega certifikata Družini prijazno podjetje,  
 • priporočilo sodelavca: če smo na priporočilo sodelavca zaposlili novega sodelavca, prejme ta privlačno finančno nagrado,
 • HOFER aplikacija za sodelavce:  za povezanosti z vsemi sodelavci skrbimo v podjetju preko notranje HOFER aplikacije za sodelavce,
 • športne prireditve: gibanje spodbujamo s kritjem prijavnin za izbrane športne dogodke in podarimo športno majico,
 • SKUPAJ.ZDRAVI.:  celostni program promocije zdravja na delovnem mestu, različne zdravstvene preventive, med drugim tudi organizirana vadba na delovnem mestu in možnost psihološkega svetovanja. 
 • korporativno prostovoljstvo: spodbujamo k družbeno koristnem delu s 3 urami letno, ki jih lahko naše sodelavke in sodelavci opravijo v okviru delovnega časa,
 • dodatno leto po porodniški: novopečeni starši po zaključku porodniške odsotnosti lahko koristijo dodatno odsotnost z dela, 
 • dogodki za družine: trenutke, kot so vstop otroka v šolo, nosečnost in jubilej, še dodatno polepšamo z darilnimi paketi,
 • teambuilding in novoletna zabava za ohranjanje timskega vzdušja in zadovoljstva med sodelavkami in sodelavci,
 • polno opremljene kuhinje za odmor, kjer je za vse na voljo tudi kava in čaj ter sveže sadje in zelenjava,
 • sabbatical, ki omogoča sodelavcem daljšo odsotnost z dela. 

Tehnični asistent vodje investicij


Prava pot zame.

Sodelavec za pripravo blaga v logistiki (m/ž/d)

Zaposlitev za krajši delovni čas

Kaj odlikuje naše sodelavce v logistiki?

Naši sodelavci v logistiki  so osebe, ki poskrbijo za to, da  je pravi izdelek na voljo ob pravem času na pravem mestu. S tem se vsak dan pridno ukvarjajo številni sodelavci znotraj ekipe vzdolž celotnega logističnega procesa: od prevzema in priprave do izdaje izdelkov.

Vaši izzivi bodo:

 • priprava izdelkov za dostavo v trgovine s pomočjo sodobne tehnične opreme,
 • delo v različnih temperaturnih okoljih v hladilnici ali v suhem skladišču,
 • odgovorno delo z električnim viličarjem,
 • izvajanje delnih inventur,
 • skrb za red in čistočo v skladišču.

Kaj nas bo prepričalo:

 • veselje in motiviranost do dela - skupaj lahko poskrbimo za zanesljivo pot izdelkov do naših trgovin, 
 • usmerjenost k organiziranemu in učinkovitemu delu,
 • želja po aktivnem delu, saj je delo tudi fizične narave,
 • prilagodljiv, a hkrati odgovoren odnos, s katerim hitro najdete najboljšo rešitev za vsako situacijo,
 • veselje do dela v timu, saj vas čaka pozitivna ekipa, ki vam bo vedno pripravljena pomagati,
 • izkušnje s podobnih področij del predstavljajo prednost (niso pa pogoj!),
 • potrdilo o nekaznovanosti.

Pridružite se nam, če si želite:

 • delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom,
 • nadpovprečno plačilo z dodatno premijo na storilnost,
 • možnosti napredovanja,
 • vključitev v HOFER (po)polni delovni čas po dveh letih aktivne zaposlitve pri HOFERju,
 • obsežno uvajanje, izobraževanje in usposabljanje v okviru HOFER AKADEMIJE,
 • delo v družini prijaznem podjetju,
 • dodatne HOFER ugodnosti za sodelavce, 
 • prijetno delovno okolje, kar kaže tudi indeks splošnega zadovoljstva sodelavcev v podjetju HOFER, ki znaša kar 89%, to pa HOFER Slovenija uvršča med uspešnejše v panogi,
 • povezanost z vsemi sodelavci podjetja preko HOFER aplikacije za sodelavce,
 • varnega in zanesljivega delodajalca.

Plačilo

Po našem večstopenjskem plačilnem modelu osnovna bruto plača za 27 ur tedensko v 1. letu zaposlitve znaša najmanj 1.188,00 € bruto/mesec, z možnostjo dodatka premije na storilnost. Vsako naslednje leto zaposlitve pri nas se bo vaša osnovna bruto plača samodejno zvišala, vse do zadnje 4. stopnje, ko bo znašala najmanj 1.277,10 €/bruto/mesec, z možnostjo dodatka premije na storilnost. 

Zraven nadpovprečne plače pa vsi HOFERjevi sodelavci v logistiki prejmejo še:

 • nadpovprečni regres - 1.800 € (za zaposlitev za 40 ur tedensko), 
 • maksimalno neobdavčeno nadomestilo za prehrano - 7,96 €/dan,
 • decembrsko nagrado za poslovno uspešnost - 400 € bruto in
 • vplačevanje v 2. pokojninski steber po dopolnjenem enem letu zaposlitve - 420 €/leto

Rok prijave

31.07.2024 

Kraj opravljanja dela

1225 Lukovica, Kranjska cesta 1

Prijava preko spleta

Če vas je naš oglas pritegnil, vas vabimo, da si ustvarite profil kandidata in tam naložite svoj življenjepis ter oddate prijavo. Natančnejša navodila za prijavo najdete tukaj. Zagotavljamo vam zaupno obravnavo prijav.

HOFER kot eno uspešnejših slovenskih trgovskih podjetij, z več kot 90 trgovinami, ponuja priložnost vsem tistim, ki si želijo postati del zagnane ekipe, ki s skupnimi močmi ustvarja prihodnost trgovinske panoge. 

Kot mednarodno podjetje dajemo sodelavkam in sodelavcem možnost, da uspešno pišejo in bogatijo svojo karierno zgodbo. Izjemnega pomena nam predstavljajo raznolikost, poštenost in enake možnosti, zato ste pri nas dobrodošli vsi, ki bi želeli z nami narediti korak dlje. To je za nas prava pot.

UGODNOSTI

ZA SODELAVCE:

KONTAKT:


Za prijavo na delovno mesto uporabite naš spletni portal. Imate kakšna vprašanja glede prijave? Potem nas kontaktirajte na:

zaposlitev@hofer.si

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Prava pot zame.

Sodelavec za pripravo blaga v logistiki (m/ž/d)

Zaposlitev za krajši delovni čas

Kaj odlikuje naše sodelavce v logistiki?

Naši sodelavci v logistiki so osebe, ki poskrbijo za to, da je pravi izdelek na voljo ob pravem času na pravem mestu. S tem se vsak dan pridno ukvarjajo številni sodelavci znotraj ekipe vzdolž celotnega logističnega procesa: od prevzema in priprave do izdaje izdelkov.

Vaši izzivi bodo:
• priprava izdelkov za dostavo v trgovine s pomočjo sodobne tehnične opreme,
• delo v različnih temperaturnih okoljih v hladilnici ali v suhem skladišču,
• odgovorno delo z električnim viličarjem,
• izvajanje delnih inventur,
• skrb za red in čistočo v skladišču.

Kaj pričakujemo

Kaj nas bo prepričalo:
• veselje in motiviranost do dela - skupaj lahko poskrbimo za zanesljivo pot izdelkov do naših trgovin,
• usmerjenost k organiziranemu in učinkovitemu delu,
• želja po aktivnem delu, saj je delo tudi fizične narave,
• prilagodljiv, a hkrati odgovoren odnos, s katerim hitro najdete najboljšo rešitev za vsako situacijo,
• veselje do dela v timu, saj vas čaka pozitivna ekipa, ki vam bo vedno pripravljena pomagati,
• izkušnje s podobnih področij del predstavljajo prednost (niso pa pogoj!),
• potrdilo o nekaznovanosti.

Kaj nudimo

Pridružite se nam, če si želite:
• delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom,
• nadpovprečno plačilo z dodatno premijo na storilnost,
• možnosti napredovanja,
• vključitev v HOFER (po)polni delovni čas po dveh letih aktivne zaposlitve pri HOFERju,
• obsežno uvajanje, izobraževanje in usposabljanje v okviru HOFER AKADEMIJE,
• delo v družini prijaznem podjetju,
• dodatne HOFER ugodnosti za sodelavce,
• prijetno delovno okolje, kar kaže tudi indeks splošnega zadovoljstva sodelavcev v podjetju HOFER, ki znaša kar 89%, to pa HOFER Slovenija uvršča med uspešnejše v panogi,
• povezanost z vsemi sodelavci podjetja preko HOFER aplikacije za sodelavce,
• varnega in zanesljivega delodajalca.

Plačilo
Po našem večstopenjskem plačilnem modelu osnovna bruto plača za 27 ur tedensko v 1. letu zaposlitve znaša najmanj 1.188,00 € bruto/mesec, z možnostjo dodatka premije na storilnost. Vsako naslednje leto zaposlitve pri nas se bo vaša osnovna bruto plača samodejno zvišala, vse do zadnje 4. stopnje, ko bo znašala najmanj 1.277,10 €/bruto/mesec, z možnostjo dodatka premije na storilnost.

Zraven nadpovprečne plače pa vsi HOFERjevi sodelavci v logistiki prejmejo še:
• nadpovprečni regres - 1.800 € (za zaposlitev za 40 ur tedensko),
• maksimalno neobdavčeno nadomestilo za prehrano - 7,96 €/dan,
• decembrsko nagrado za poslovno uspešnost - 400 € bruto in
• vplačevanje v 2. pokojninski steber po dopolnjenem enem letu zaposlitve - 420 €/leto

Rok prijave
31.07.2024

Kraj opravljanja dela
1225 Lukovica, Kranjska cesta 1

Prijava preko spleta
Če vas je naš oglas pritegnil, vas vabimo, da si ustvarite profil kandidata in tam naložite svoj življenjepis ter oddate prijavo. Natančnejša navodila za prijavo najdete tukaj. Zagotavljamo vam zaupno obravnavo prijav.

HOFER kot eno uspešnejših slovenskih trgovskih podjetij, z več kot 90 trgovinami, ponuja priložnost vsem tistim, ki si želijo postati del zagnane ekipe, ki s skupnimi močmi ustvarja prihodnost trgovinske panoge.

Kot mednarodno podjetje dajemo sodelavkam in sodelavcem možnost, da uspešno pišejo in bogatijo svojo karierno zgodbo. Izjemnega pomena nam predstavljajo raznolikost, poštenost in enake možnosti, zato ste pri nas dobrodošli vsi, ki bi želeli z nami narediti korak dlje. To je za nas prava pot.

HOFER trgovina d.o.o.
Kranjska cesta 1
1225 Lukovica

Dejavnost:
Trgovina


HOFER – med najbolj priljubljenimi trgovci z živili v Sloveniji. Uspešni koncepti prepričajo s tem, da so enostavni in jasno razumljivi vsakomur. Temu načelu sledimo tudi pri HOFERju . V Sloveniji se že več kot 15 let osredotočamo na bistvo in prav zaradi naše izbrane ponudbe najkakovostnejših izdelkov po najugodnejših cenah smo si prislužili zaupanje na tisoče kupcev in tako postali eden najbolj priljubljenih trgovcev z živili v Sloveniji. Pri tem so v središču našega podjetniškega delovanja vedno ljudje. To velja tako za sodelavce kot tudi za poslovne partnerje. In tako želimo delovati tudi v prihodnje.
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela