Sodelavec/sodelavka s poglobljenim znanjem na področju konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov

6.11.2019
Gorenje d.o.o.
Velenje
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
Gorenje d.o.o.
Spletna stran:

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Zaposleni so naša največja vrednota. Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, vendar še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.

Cenimo fleksibilne, ustvarjalne, iznajdljive, in vztrajne posameznike z veliko energije in entuziazma pri uresničevanju svojih delovnih nalog. Od zaposlenega predvsem pričakujemo, da zna svoje znanje prenesti v prakso, je motiviran in samoiniciativen, obenem pa se giblje v okvirih ciljev, strategije in vrednot podjetja.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Nagrajevanje in ocenjevanje zaposlenih

V našem podjetju vseskozi potekajo aktivnosti za izboljševanje sistema napredovanja in razvoja kariere posameznika. Skozi anketiranje o delovnih pogojih in odnosih, anketiranje o poklicnih hotenjih in zadovoljstvu pri delu, managersko akademijo, ocenjevalni postopek, oceno delovne uspešnosti, ocenjevanje delovnih in vedenjskih kompetenc, letni razgovor, individualni razvojni načrt ter razna individualna svetovanja ocenjujemo zaposlene in ugotavljamo možnosti posameznika za razvoj nadaljne kariere. Skozi vse naštete instrumente najbolje ocenimo za kakšno delovno mesto je nekdo primeren in kje se bo najbolje razvil v skladu z znanjem in kompetencami.

Odgovornost do zaposlenih

Menimo, da so poleg dela in izobraževanja pomembna tudi delovanja, ki vnašajo kreativnost in inovativnost v delovno in širše okolje. Zato visoko vrednotimo delež lastnih kulturnih dejavnosti znotraj kolektiva Gorenje, ki se odvijajo predvsem v Društvu za kulturo “Gorenje”.

Za koristno preživljanje prostega časa naših zaposlenih in njihovih družinskih članov skrbi Društvo za športno rekreacijo Gorenje, ki omogoča številne ugodnosti in udeležbe na različnih tečajih.

Odgovornost do družbenega okolja izkazujemo s krepitvijo odnosov in povezav z Mestno občino Velenje in s širšo celjsko-savinjsko regijo. Obenem pa z vsakoletnim sponzoriranjem in donacijami Gorenje podpira nekatere vseslovenske projekte v sferi kulture, športa, znanosti in zdravstva.

Izobraževanje in usposabljanje

Znanje je moč - in tega se zavedamo. Nenehno si prizadevamo za izobraževanje vseh zaposlenih in poleg tega v zadnjih letih namenjamo veliko pozornosti mlajšim kadrom. Pri uresničevanju naših ciljev se opiramo na znanje zaposlenih v katerega veliko vlagamo. Za te namene smo ustanovili poslovodno šolo, ki ji danes pravimo Managerska akademija. Namenjena je zaposlenim, ki jih ocenjujemo kot perspektivne za vodilne, vodstvene in visoko strokovne naloge. Veliko sredstev in časa vlagamo v izobraževanje zaposlenih. Na področjih formalnega pridobivanja izobrazbe, podiplomskega študija, štipendiranja in funkcionalnega usposabljanja in izobraževanja so zaposlenim v Gorenju vrata na široko odprta. Usmerjeno delujemo na izpopolnjevanje kadrov, ki zagotavlja odličnost pri delu in omogoči osebno rasti vsakemu posamezniku.

Druge ugodnosti:

V Gorenju poteka veliko projektov za povezovanje šole in gospodarstva z namenom vplivati na oblikovanje študijskih programov. Naše podjetje nudi možnosti za opravljanje strokovne prakse na vseh področjih svojega delovanja. Skozi opravljanje strokovne prakse se praktikanti pod strokovnim vodstvom izkušenega mentorja naučijo svoje znanje pridobljeno v šolah in fakultetah dejansko uporabiti tudi v praksi. Spremljanje posameznika, ki je na strokovni praksi nam predstavlja tudi vir bodočih kadrov, ki jih bomo potrebovali. S tem ustvarjamo bazo potencialnih kandidatov za zaposlitev v našem podjetju. Predvsem so dobrodošli praktikanti iz univerzitetnih študijev strojnega in elektrotehničnega profila.

Zaposlenim načrtno razvijamo kariero. Tukaj se velik sistem izkaže kot velika prednost, saj so priložnosti in področja za razvoj kariere praktično neomejena. Nudimo še druge ugodnosti, kot so preventivni zdravstveni pregledi, polovični popusti v kopališčih, športnih klubih in ostalih aktivnostih, popuste pri nakupu kart za kulturne prireditve, smučarske vozovnice,… Naši delavci imajo tudi možnost sklenitve dodatnega pokojninskega zavarovanja.


NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Skupina Gorenje sodi med največje ponudnike gospodinjskih aparatov in drugih izdelkov za dom v Evropi. Predstavlja se s široko paleto produktov tako na področju velikih gospodinjskih aparatov, notranje opreme in toplotne opreme kot tudi z raznimi storitvami. V sami organizacijski strukturi Skupine Gorenje so na grobo razdeljena posamezna poslovna področja (divizije).

Skupino Gorenje sestavljajo naslednje divizije:

Divizija gospodinjskih aparatov

 • Hladilno-zamrzovalni aparati,
 • Kuhalni aparati,
 • Pralni in sušilni aparati,
 • Izdelki dokupnega programa,
 • Izdelki dopolnilnega programa,
 • Strojegradnja,
 • Orodjarstvo,
 • Toplotna tehnika (radiatorji, klimatske naprave, grelniki vode)

Divizija notranje opreme

 • Kuhinjsko pohištvo,
 • Kopalniško pohištvo,
 • Predsobe,
 • Dnevne sobe,
 • Keramika,
 • Sanitarna oprema

Divizija storitev

 • Trgovina,
 • Zastopstva in inženiring,
 • Gostinstvo in turizem,
 • Upravljanje z nepremičninami,
 • Energetika in varstvo okolja.
Vsa poslovna področja ter Skupina Gorenje poskušajo svojo konkurenčnost ohranjati z razvojem inovativnih, oblikovno dovršenih, tehnično odličnih in okolju prijaznih izdelkov in storitev ter s tem povečati kakovost življenja svojih potrošnikov v okviru trženjskega koncepta »Vse za dom«.

Serviser m/ž

Skupina Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v zares globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.

V oddelku Razvoj elektronike iščemo sodelavca/sodelavko s poglobljenim znanjem na področju konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov.

Sodelavec/sodelavka s poglobljenim znanjem na področju konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov

Ključne delovne naloge:

 • razvoj polizdelkov in komponent iz polimernih materialov ter kovin
 • izdelava 3D in 2D dokumentacije
 • analiziranje rezultatov analiz Moldflow
 • določitev materiala za posamezne sestavne elemente
 • koordiniranje postopkov konstruiranja in izdelave orodij
 • priprava predloga stroškov in investicij za področje mehanskih komponent

Od kandidatov pričakujemo:

 • dokončana I. oz II.bolonjska stopnja strojništva – smer konstrukterstvo
 • odlično poznavanje orodja Siemens PLM Unigraphics NX (UG NX) oz. primerljivega CAD/CAM orodja
 • dobro poznavanje programskih paketov Windows, MS Office, SAP
 • zaželeno je poglobljeno znanje s področja konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov, umetnih mas in kovin
 • zaželeno je odlično poznavanje področja polimernih materialov
 • zaželeno je znanje s področja procesov brizganja polimernih materialov ter izdelave/konstruiranja orodij
 • zaželeno je poznavanje programskega orodja AutoCAD
 • zaželeno je poznavanje programskega orodja Moldflow
 • vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih
 • aktivno znanje angleškega jezika
 • osebnostne lastnosti: kreativnost, samoiniciativnost, sistematičnost, sposobnost timskega dela, sposobnost dela v multi projektnem okolju

Kandidatom nudimo:

 • dinamično projektno delo s poudarkom na inovativnosti
 • delo v prijetnem, mladem in ambicioznem kolektivu
 • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev
 • možnost stalnega izobraževanja in pridobivanja novih znan

Rok za prijavo je 30.11.2019.

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

Skupina Gorenje je med vodilnimi evropskimi ponudniki aparatov za dom. Kot del mednarodne skupine Hisense smo s svojimi aparati prisotni v domovih kupcev v več kot 160 državah sveta. Dostop do najsodobnejših tehnologij in vrhunskega znanja nam omogoča, da razvijamo, proizvajamo in prodajamo vrhunsko oblikovane, energetsko učinkovite in tehnološko najbolj napredne aparate na trgu, zaposlenim pa odpira priložnosti za poklicno in osebno rast v zares globalnem mednarodnem okolju. Kot odgovorno in inovativno podjetje stremimo k ustvarjanju najboljših pogojev in odpiranju priložnosti za rast zaposlenih.

V oddelku Razvoj elektronike iščemo sodelavca/sodelavko s poglobljenim znanjem na področju konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov.

Ključne delovne naloge:
- razvoj polizdelkov in komponent iz polimernih materialov ter kovin
- izdelava 3D in 2D dokumentacije
- analiziranje rezultatov analiz Moldflow
- določitev materiala za posamezne sestavne elemente
- koordiniranje postopkov konstruiranja in izdelave orodij
- priprava predloga stroškov in investicij za področje mehanskih komponent

Kaj pričakujemo

- dokončana I. oz II.bolonjska stopnja strojništva – smer konstrukterstvo
- odlično poznavanje orodja Siemens PLM Unigraphics NX (UG NX) oz. primerljivega CAD/CAM orodja
- dobro poznavanje programskih paketov Windows, MS Office, SAP
- zaželeno je poglobljeno znanje s področja konstruiranja izdelkov iz polimernih materialov, umetnih mas in kovin
- zaželeno je odlično poznavanje področja polimernih materialov
- zaželeno je znanje s področja procesov brizganja polimernih materialov ter izdelave/konstruiranja orodij
- zaželeno je poznavanje programskega orodja AutoCAD
- zaželeno je poznavanje programskega orodja Moldflow
- vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih
- aktivno znanje angleškega jezika
- osebnostne lastnosti: kreativnost, samoiniciativnost, sistematičnost, sposobnost timskega dela, sposobnost dela v multi projektnem okolju

Kaj nudimo

- dinamično projektno delo s poudarkom na inovativnosti
- delo v prijetnem, mladem in ambicioznem kolektivu
- zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev
- možnost stalnega izobraževanja in pridobivanja novih znanj

Rok za prijavo je 30.11.2019 preko povezave:
https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=1198&company=gorenjegos&username=

Izberi področje dela