Specialist kontrole kakovosti II za računalniško podprte laboratorijske sisteme (d/ž/m)

5.6.2024
LEK farmacevtska družba d.d.
Ljubljana
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

Lek, član skupine Sandoz, je prva in najstarejša farmacevtska družba v Sloveniji, kjer razvijamo, izdelujemo in tržimo učinkovita, varna ter kakovostna generična in podobna biološka zdravila, namenjena bolnikom po vsem svetu. Pri delu nas vodijo visoki etični standardi, inovativno razmišljanje in prebojni dosežki našega vrhunskega strokovnega osebja. Z več kot 3700 sodelavkami in sodelavci že desetletja dejavno soustvarjamo slovenski, evropski in svetovni razvojno-raziskovalni prostor, gradimo kulturo odprtega dialoga ter ponosno in odgovorno nosimo naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji ter smo prejemnik certifikata Top Employer 2024

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 ZAKAJ IZBRATI NAS

Spoštujemo in spodbujamo kulturno, etnično in spolno raznovrstnost zaposlenih. Ustvarjamo vključujočo kulturo, v kateri so vse razlike spoštovane, vsaka praksa pravična, vsakdo pa se počuti cenjenega. Iščemo sodelavke in sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, si želijo novih izkušenj in znanj ter si upajo presegati meje. Izzivi, s katerimi se soočamo kot del globalne družbe, so zagotovo lahko pomemben korak k uspehu.

  NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Lek je vodilni ponudnik podobnih bioloških zdravilin eden glavnih ponudnikov generičnih zdravil v Sloveniji. Skupaj z družbo Sandoz d.d. predstavljamo Sandoz v Sloveniji. Gradimo in ohranjamo ugled dinamične, etične in zaupanja vredne farmacevtske družbe. 

Uresničujemo Sandozovo poslanstvo - premikamo meje za bolnike – in Sandozov dolgoročni cilj – postati vodilno in najbolj cenjeno podjetje za generična in podobna biološka zdravila na svetu.

Sandoz krepi svoja vlaganja v Sloveniji. Poleg rednih naložb v razvoj ter posodobitev in razširitev proizvodnih zmogljivosti potekata še dve Sandozovi naložbi:

  • naložba v visokotehnološki center za proizvodnjo podobnih bioloških zdravil v Lendavi, ki je največja posamična investicija v Lekovi zgodovini in spada med najvišje v slovenskem gospodarstvu do zdaj, in
  • naložba za gradnjo najsodobnejšega centra za razvoj podobnih bioloških zdravil v Ljubljani do leta 2026 bo Lekova ljubljanska lokacija postala ena ključnih lokacij za razvoj podobnih bioloških zdravil v Sandozu.

S stalnimi naložbami Sandoz utrjuje svojo navzočnost v Sloveniji, gradi spodbudno, konkurenčno in podporno delovno okolje ter krepi svojo vlogo katalizatorja razvoja farmacevtske panoge v Sloveniji.

BONITETE PODJETJA

Kandidatom tako med drugim ponujamo:
  • delo v globalnem mednarodnem podjetju,
  • prilagodljiv urnik dela, prilagojen potrebam,
  • možnost dela na daljavo,
  • konkurenčen sistem nagrajevanja (plača, letna uspešnost, regres, božičnica),
  • razširjen program za spodbujanje zdravja na področju fizičnega, duševnega in socialnega počutja, pobuda Polni življenja,
  • zaposlitev v podjetju, ki je že peto leto zapored prejemnik laskavega naziva najuglednejši delodajalec, ki ga podeljuje zaposlitveni portal MojeDelo.com in je prejemnik certifikata Top Employer 2024.

Spoznajte delo v Leku

Moj zakaj

Manager nabave tretjih dobaviteljev (m/ž)

Ne odlašaj!
Še 5 dni za prijavo.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

600+ je število kosov laboratorijske opreme za katere na nivoju Lek d.d. skrbimo v skupini AS&T (analitske znanosti in tehnologije).
Pridružite se nam kot Specialist kontrole kakovosti in postanite del naše interdisciplinarne ekipe, kjer boste v sodelovanju z laboratoriji skrbeli za življenjski cikel računalniško podprte laboratorijske opreme.

Sandoz, katerega del je tudi Lek, je trenutno kot pionir in vodilni svetovni ponudnik trajnostnih generičnih in podobnih bioloških zdravil v vznemirljivem in preobrazbenem obdobju.

Kot samostojno podjetje, ki kotira na borzi, Sandoz zdaj stremi k še večji strateški osredotočenosti, agilnosti, jasnejšim poslovnim ciljem, večji donosnosti za delničarje in krepitvi svoje kulture za vse nas, sodelavce in sodelavke v Sandozu in Leku. To je vznemirljivo obdobje v naši zgodovini, ki nam bo vsem z ustvarjanjem nove in ambiciozne poti, nudila edinstveno priložnostna poklicnem in osebnem področju.

Pridružite se nam pri soustvarjanju "novega" Sandoza in Leka!

Vaše ključne odgovornosti:

Zagotavljanje, da so vse dejavnosti v skladu s trenutnimi dobrimi praksami (cGxP), ter v skladu z integriteto podatkov. Izvajanje nadzora nad aktivnostmi v kontroli kakovosti.
Zagotavljanje kvalificiranosti in kalibracije oz. validacije (računalniške podprte) laboratorijske opreme, vključno s pripravo načrta.
Podpiranje implementacije uvajanja novih metod in tehnik.
Sodelovanje pri izbiri nove opreme in vzdrževanju laboratorijske opreme ter zagotavljanje usposobljenosti sodelavcev za delo.
Obvladovanje programske opreme vezane na laboratorijsko opremo.
Podpiranje stalne pripravljenosti za inšpekcijske preglede na svojem področju odgovornosti.
Sodelovanje pri globalnih pobudah v laboratoriju ter podpiranje pobud znotraj svojega področja dela oz. odgovornosti (npr. operativna odličnost).

Kaj pričakujemo

Vaš doprinos k delovnem mestu:

Visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske, računalniške, strojne, elektro ali druge naravoslovne smeri (VII. stopnja).
Zanimanje za računalništvo.
Dobro poznavanje Windows 10 operacijskega sistema (pomoč uporabnikom, Remote Desktop, Group Policy, Windows File System, troubleshooting...), osnovno poznavanje konceptov v server-client sistemih in podatkovnih bazah.
Pismenost v programih MS Word, MS Excel in MS PowerPoint.
Aktivno znanje angleškega jezika in slovenskega jezika.

Kaj nudimo

Kaj nudimo:

Zaposlitev pri najuglednejšem delodajalcu v Sloveniji vam prinaša konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.
Možne lokacije dela: Slovenija (Ljubljana)

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 19.06.2024 preko spletne povezave.

Zakaj Sandoz in Lek?

Generična in podobna biološka zdravila so hrbtenica svetovne industrije zdravil. Sandoz se je kot vodilni v tem sektorju lani dotaknil življenj skoraj 500 milijonov bolnikov. Na ta dosežek smo ponosni, a si želimo še več!

Z naložbami v nove razvojne zmogljivosti, najsodobnejše proizvodne lokacije, nove pridobitve in partnerstva imamo priložnost oblikovati prihodnost Sandoza in Leka ter še večjemu številu bolnikov omogočiti trajnostni dostop do cenovno ugodnih in visokokakovostnih zdravil.

Naša zagon in podjetniški duh temeljita na odprti kulturi sodelovanja, katere srce so naši talentirani in ambiciozni sodelavci in sodelavke. V okolju, kjer je raznolikost dobrodošla in kjer se spodbuja osebna rast, imajo v zameno za uporabo svojih znanj, možnost v celoti izkusiti delo v agilnem in povezovalnem okolju in z možnostjo fleksibilnega in hibridnega dela razvijati svojo kariero.

Prihodnost je v naših rokah!

Predani smo raznolikosti in vključenosti

Sandoz se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Pridružite se naši mreži Sandoz. V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Sandozevo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti: https://talentnetwork.novartis.com/sandoztalentpool

#Sandoz

UgledniDelodajalec
Lek d.d.
Verovškova ulica 57
1526 Ljubljana
http://www.lek.si/si

Dejavnost:
Farmacija
Število zaposlenih:
Nad 1000 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela