Specialist podpore uporabnikom za nemško tržišče (m/ž)

4.8.2022
DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
delo od doma
m/ž
 Prijavi se na to delovno mesto
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

SPLOŠNO O PODJETJU

DEKRA ZAPOSLITEV je ena od 120-ih evropskih podružnic skupine DEKRA Arbeit iz Stuttgarta, ki je med najuspešnejšimi in inovativnimi krovnimi organizacijami na področju človeških virov. Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2015 in smo profesionalno ter ambiciozno podjetje, ki ga vodijo talentirani in predani sodelavci, ki so ciljno usmerjeni pri vseh naših storitvah. DEKRA ZAPOSLITEV je zaposlitvena agencija, ki pri vseh svojih storitvah z negovanjem osebnega pristopa skrbi tako za zaposlene kot stranke. Strankam nudimo kvaliteten in celovit paket storitev s področja upravljanja s človeškimi viri in tržnimi raziskavami.

GLAVNE DEJAVNOSTI

Agencijsko delo, posredovanje pri zaposlovanju, kadrovsko svetovanje, merjenje organizacijske klime, psihološko ocenjevanje, skriti nakup, promocije in pospeševanje prodaje.

VIZIJA IN CILJI

Varen svet je svet sodelovanja in zaupanja, v katerem se uspehe dosega s timskim delom. Naša vizija je zagotavljanje takšnega sveta.

DEKRA Arbeit Group je bila ustanovljena leta 1998 z namenom prispevanja družbeni odgovornosti z ohranjanjem in ustvarjanjem delovnih mest. Kombinacija profesionalne selekcije, usposabljanja in posredovanja dela je za nas ključna pri zagotavljanju odgovorne in učinkovite delovne sile.

Naši zastavljeni cilji so usmerjeni k dolgoročnemu razvoju naše dejavnosti ter k inovacijam na področju upravljanja s človeškimi viri z namenom nudenja kvalitetnih storitev našim strankam. Glede na to, da nam je zadovoljstvo strank izjemnega pomena, do njih vedno pristopamo s posebno pozornostjo in previdnostjo ter skupaj iščemo rešitve, ki so prilagojene njihovim potrebam.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Kot podružnica mednarodnega podjetja izkoriščamo prednosti mednarodnega okolja in sodelujemo s strokovnjaki iz različnih okolij in dejavnosti. Vsi zaposleni s svojim znanjem, visoko motiviranostjo in odgovornostjo do dela, timskim delom ter mednarodnim sodelovanjem težimo k odličnosti na vseh področjih.DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Odprte imamo splošne prijave za kandidate na vseh delovnih področjih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od kandidatov, ki se prijavijo na oglase za delo, pričakujemo zavzetost in motiviranost, samostojnost ter samoiniciativnost pri delu. Pričakujemo tudi pripravljenost na nenehno izpolnjevanje znanj in strokovno delovanje.

KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za naše zaposlene na dnevni ravni skrbimo, da se v delovnem okolju počutijo varne, zdrave in zadovoljne, ter da je delovno razmerje med najetimi zaposlenimi in njihovimi delodajalci skladno z zakonodajo.

Zaposlene spodbujamo pri njihovem poslovnem razvoju in vsakemu od njih skušamo omogočiti dolgoročno karierno pot. S tem namenom zagotavljamo vsa potrebna orodja za pridobivanje znanja in spretnosti, ki zaposlenim omogočajo samostojno in samozavestno opravljanje dela ter uspešnost na delovnem mestu.NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Agencijsko delo, posredovanje pri zaposlovanju, HR Consulting, merjenje organizacijske klime, psihološka ocena, mystery shopping, visit count, after shopping, promocije in pospeševanje prodaje, merjenje zadovoljstva.

Prodajalec (m/ž)

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev. 

Za našega naročnika, podjetje Heloo, iščemo:

Specialist podpore uporabnikom za nemško tržišče (m/ž)


Glavne naloge in odgovornosti: 

 • podpora uporabnikom v nemškem jeziku,
 • posredovanje vseh vrst informacij naročnikom, povezanih z delovanjem in možnostmi uporabe storitev,
 • pomoč strankam pri tehničnih težavah,
 • spoštovanje in sledenje vrednotam podjetja, visok nivo komunikacije z uporabniki, ki prispeva k ustvarjanju lojalnih kupcev.

Pričakujemo:  

 • znanje nemškega jezika vsaj B2 (ustno in pisno)
 • komunikativnost, motiviranost in zanesljivost,
 • računalniška pismenost,
 • znanje angleškega jezika predstavlja prednost.

Ponujamo: 

 • redno in stimulativno plačilo,
 • možnost osebnega in strokovnega razvoja,
 • delo od doma,
 • zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

Rok prijave: 15.8.2022

Prijavo oddajte tukaj.

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o.
Leskoškova cesta 11, 1000 Ljubljana
www.dekra-zapo.si


Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.
 Prijavi se zdaj

Opis delovnega mesta

DEKRA ZAPOSLITEV d.o.o. je agencija za posredovanje pri zaposlovanju, raziskovanje tržišča in javnega mnenja ter nudenje intelektualnih storitev.

Za našega naročnika, podjetje Heloo, iščemo:

Specialist podpore uporabnikom za nemško tržišče (m/ž)Glavne naloge in odgovornosti:

- podpora uporabnikom v nemškem jeziku,
- posredovanje vseh vrst informacij naročnikom, povezanih z delovanjem in možnostmi uporabe storitev,
- pomoč strankam pri tehničnih težavah,
- spoštovanje in sledenje vrednotam podjetja, visok nivo komunikacije z uporabniki, ki prispeva k ustvarjanju lojalnih kupcev.

Kaj pričakujemo

- znanje nemškega jezika vsaj B2 (ustno in pisno)
- komunikativnost, motiviranost in zanesljivost,
- računalniška pismenost,
- znanje angleškega jezika predstavlja prednost.

Kaj nudimo

- redno in stimulativno plačilo,
- možnost osebnega in strokovnega razvoja,
- delo od doma,
- zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.Rok prijave: 15.8.2022

Izberi področje dela