Specialist za finančno zdravje (m/ž)

25.11.2023
OVB Allfinanz SI, d.o.o
Ljubljana z okolico
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom
OVB Allfinanz SI, d.o.o
OVB Allfinanz SI d.o.o.
Bleiweisova cesta 30
1000 Ljubljana


Dejavnost:
Zavarovalne storitve

Število zaposlenih:
2 zaposlena

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):


Spletna stran:

Pripravniki za finančne svetovalce - »Allfinanz« koncept (m/ž)

Ne odlašaj s prijavo!
Bodi med prvimi.

Opis delovnega mesta

Podjetje OVB, ustanovljeno leta 1970 v KOInu v Nemčiji deluje v 16. državah in se uvršča med največja neodvisna finančno svetovalna podjetja v Evropi. Naši partnerji so največji in najbolj ugledni ponudniki zavarovalnih, naložbenih, bančnih in tudi drugih finančnih produktov v Evropi. S svojim inovativnim poslovnim modelom in načinom delovanja, s katerim želimo doseči čim več ljudi, vam nudimo priložnost, da pridobite koristna znanja in kompetence iz področja financ, razširite svoja obzorja in se preizkusite na samostojni poti. Pridružite se nam in podprite OVB pri širitvi naše vizije na slovenski trg. Prispevajte k izboljšanju splošne finančne pismenosti v Sloveniji in pisanju novega poglavja v zgodovini podjetja OVB s svojimi dejanji in idejami. Več o nas najdete na spletni strani //www.ovb.si.

Za razvoj našega poslovanja na območju Osrednje Slovenije iščemo kandidate za nove sodelavce:
Specialiste za finančno zdravje (m/ž)

Denar.
Ljudje ne maramo govoriti o denarju. Ljudje tudi pravimo, da denar ni vse. Vendarle pa brez denarja v sodobnem svetu ne moremo preživeti. Dejstvo je, da so praktično vsa področja našega življenja tako ali drugače povezana z denarjem. Z denarjem imamo opravka praktično vsak dan našega življenja, zato je izjemnega pomena, da imamo ustrezno finančno znanje za razpolaganje z denarjem, da razumemo in znamo ustrezno uporabiti finančne produkte in da skrbimo za svoje finančno zdravje. V današnjem svetu srno le na tak način lahko svobodni in imamo kontrolo nad svojo usodo. Finančno zdravje vsakega posameznika ima odločilen vpliv na kvaliteto življenja in je izjemnega pomena tudi za uspešnost družbe v celoti.
AH vas omenjena tematika zanima in želite pomagati najprej sebi, kasneje pa tudi drugim? AH imate občutek, da vas trenutni življenjski slog ne zadovoljuje in da vam je bila namenjena drugačna pot? AH se že dolgo časa želite preizkusiti na samostojni poti, vendar nikoli ni bil »pravi trenutek« za to? Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z »da«, potem predlagamo, da ta oglas preberete do konca.
Kako poteka sodelovanje z OVB?

Kaj pričakujemo

• minimalno V. stopnjo zaključene izobrazbe,
• izkušnje iz področja financ ali prodaje so zaželene, niso pa pogoj,
• nekaznovanost,
• komunikativnost, sposobnost delovanja v tirnu, pozitivno naravnanost poštenost samoiniciativnost, podjetnost, veselje do dela z ljudmi,
• pripravljenost na spoznavanje novih stvari, željo po osebni in profesionalni rasti, učenju, področje financ vam mora biti zanimivo.
• verjetno ni potrebno pojasnjevati, da če si zares želite delovat, kot »specialisti za finančno zdravje«, je za to potrebno osvojiti veliko znanja in imeti sposobnost nagovoriti ljudi. Da bi to bilo izvedljivo, je nujno, da ste se pripravljeni spravil iz svoje »cone udobja« in investirati svoj prosti čas v nekaj koristnega - v svojo osebno rast ter osvajanje novih znanj in kompetenc. Brez tega žal ne bo šlo, saj v realnosti brez nič ni nič in tudi mi žal ne ponujamo nekakšne magične formule za hiter uspeh. To je v bistvu tudi vse, kar bomo od vas zahtevali.

Kaj nudimo

Kako poteka sodelovanje z OVB?
• V prvi fazi boste vključeni v brezplačni program finančnega opismenjevanja. Po zaključenem programu se boste odločili, ali želite aktivno pomagat tudi drugim pri spoznavanju področja financ in finančnih produktov. Pokazali vam bomo, kako velik vpliv ima lahko delovanje »specialista za finančno zdravje« na prihodnost in kvaliteto življenja ljudi,
• V kolikor si boste želeli izvedeti več, boste vključeni v stalen program izobraževanj in usposabljanj, preko katerih boste postopno spoznali svet podjetništva in financ, finančne produkte iz področja zavarovanj, naložb in bančnih produktov. Pod mentorstvom boste pridobivali potrebne praktične izkušnje in znanja za samostojno opravljanje poklica finančnega svetovalca oziroma »specialista za finančno zdravje«.
• V procesu usposabljanja vam borno omogočili pridobitev državno priznanih dovoljenj oziroma licenc, ki so potrebne za samostojno delovanje in vam nudili vso potrebno podporo.
• Sodelovali boste z mednarodno ekipo ambicioznih sodelavcev, ki bodo z veseljem z vami delili svoje znanje in mednarodne izkušnje.
• Naš poslovni model ponuja alternativo vašemu trenutnemu načinu dela in življenja. V OVB ne nudimo redne zaposlitve, ampak nekaj boljšega - okolje za samostojno delo (pogodbeno sodelovanje ali lastni s.p.), v katerem boste lahko uresničili svoje potenciale in prevzeli kontrolo nad svojim življenjem in časom. Vedno vas borno podpirali v vašem kariernem razvoju.
• AH vas zanima sodelovanje, ampak že imate službo in si trenutno želite zadržati varnost redne zaposlitve? Ni problema, delovni čas si določate sami, sodelovanje z nami vam lahko, poleg prejetih znanj, ki jih boste lahko uporabili v svojem življenju, predstavlja le dodatek k vašim rednim prihodkom (popoldanska dejavnost), kasneje pa, če se tako odločite in ko ste za to pripravljeni, to lahko postane vaša nova karierna pot.
• Sodelovanje z OVB zaradi inovativnega pristopa nudi edinstveno možnost profesionalnega in osebnega razvoja, ter samostojne mednarodne kariere in izgradnjo lastnega podjetja pod okriljem krovnega podjetja OVB- Poleg finančnega izobraževanja s svojim načinom delovanja vzpodbujamo tudi razvoj podjetništva in vodstvenih kompetenc.

Ali vas zanima sodelovanje?
Pošljite nam vaš življenjepis v slovenskem in angleškem jeziku s predstavitvenim pismom, v katerem opišite vaše videnje sodelovanja z OVB na infofiovb.si. Uvodni razgovor bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku.

OVB Allfinanz Sl d.o.o. Bleiweisova cesta 30 1000 Ljubljana
www ovb si

OVB Allfinanz SI d.o.o.
Bleiweisova cesta 30
1000 Ljubljana
https://www.ovb.si/

Dejavnost:
Zavarovalne storitve
Število zaposlenih:
2 zaposlena

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela