Specialist za oglaševanje

3.11.2023
FEYDOM HOME d.o.o.
Ljubljana
m/ž
Povej naprej
Kompatibilnost
Kompatibilnost
Aktiviraj svoj karierni profil in si oglej kako se ujemaš z delovnim mestom

 SPLOŠNO O PODJETJU

ABC-ji podjetja
Podjetje FEIDOM AA d.o.o. smo del svetovne znamke FEYDOM. Glavna dejavnost je prodaja modularnih sedežnih garnitur in drugih sorodnih izdelkov, kjer je poudarek na trajnosti, ustvarjanje izdelkov z ničelnim odpadom, domovi, ki se spreminjajo in živijo z nami. 

V podjetju smo mladi odštekanci. Celotna ekipa je sproščena, domača in neprestano išče načine, kako lahko izboljša počutje in kvaliteto dela.

 VIZIJA IN CILJI

Kam gremo (oz. kam si želimo iti?)
V boljšo prihodnost.

Pri delu nas vodi par načel:
 • Modularnost in praltičnost. Želimo si ustvariti izdelke, ki imajo življenjsko dobo daljšo od našega prodajnega cikla. Tako ustvarjamo garniture, ki so modularne - po načelu - v manj kot minuti lahko iz sedežne garniture naredite ležišče ali pa jo spremenite v dvosed in počivalnik. 
 • Pustiti ničelni vtis na okolje, kar predvsem želimo doseči s FEYDOM gozdom na 50ih hektarih s skupaj 30.000 drevesi. Poleg tega našo celotno proizvodnjo poganja elektrika pridobljena iz sončnih celic. Imamo program, kjer vse ostanke nastale pri proizvodnji spremenimo v produkt in smo tako zero-waste. Ves čas raziskujemo, kako bolj trajnostno pakirati sedežne in raziskujemo, kaj še lahko raziščemo, da bomo boljši.
 • Ponuditi kvaliteto za super ceno. Kvaliteta je v izbranih materialih, hand-made izdelavi, v znanju in viziji. Hkrati pa da sam produkt naredi vaše dinamično življenje lažje in zabavnejše. 

Vsekakor pa ste vabljeni, da nas obiščete v salonu na Tavčarjevi 1 v Ljubljani, da tudi sami začutite, kaj je FEYDOM in za kaj se zavzemamo. Verjamemo, da produkt pove vse. 

 ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Work hard, party hard.
Iskreno, težko boste našli kolektiv, kjer se boste počutili bolj sproščeno. Vsaj enkrat na dan se celotna pisarna utopi v smehu. Kave imamo na pretek, zraven pa tudi polno opremljeno kuhinjo (s pomivalcem in pečico), kjer se vsake toliko kuha, peče in žge. 

Odprti smo na vse tipe idej, o organizaciji dela, načinov in programov, s katerimi delamo, idej za teambuildinge, boljše odnose, jasnejšo komunikacijo in tako dalje. Vemo, da kot podjetje nikoli ne moreš imeti vsega 100% poštimanega, si pa to res želimo. Skladno s tem imamo tudi vedno odprta vsa vrata v pisarni (razen wc-ja, iz jasnih razlogov).

Nujno pa moramo povedati, da se tudi dela. Dokler se držimo rokov in je delo opravljeno, je v pisarni sproščeno. Ko imamo akcije delamo, optimiziramo in ugotavljamo, zakaj je šla kakšna stvar narobe. Ko se kaj zalomi, se napakiramo v avte in po hitrem postopku rešimo še tako zateglo situacijo, da problem čim hitreje poštimamo.

Ponašamo se tudi s svojo iskrenostjo in odprtostjo do vsega in vseh.
FEYDOM HOME d.o.o.
Avstrijska ulica 3
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

 KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Jo! Živ’! Kje si, kje si? 

V FEYDOM ekipi iščemo predvsem takšne, ki bodo imeli pravi ~vibe~. Nekako veš, da si tapravi, če se na razgovoru za delo prerežiš dovolj, da zmotiš vse v sosednji sobi. Ampak okej, poglejmo še druge, bolj objektivne, kriterije poleg vibe check-a?

Iščemo posameznike, ki že nekaj znajo, imajo željo po učenju in so se pripravljeni tudi nekaj novega naučiti (itak). Vemo, da količina izkušenj ni enaka ustreznosti na delovnem mestu. Vemo, da bolj resen še ne pomeni bolj profesionalen. Vemo, da nihče ni delal identično tega, kar bi potrebovali (vseeno pa je fajn, da je vsaj podobno delo).

Long story short - če se počutite, kot da vam je oglas za delo vsaj približno pisan na kožo, nas obiščite kdaj. Vrata našega salona so vam vedno odprta (no, od ponedeljka do sobote med 12 in 19h).

 KAJ PONUJAMO SVOJIM SODELAVCEM?

Za začetek ponujamo kolektiv, v katerem ni časa za dolgčas. Pomembno nam je, da gre dobro podjetju in da gre dobro našim zaposlenim. Zastavljene imamo tako skupinske kot individualne KPI-je, s katerimi merimo odnos do dela in uspeh (in oba tudi nagrajujemo!). 

Radi se poslušamo (ampak ne v samovšečnem stilu) - na skupnih sestankih kar poka od fantastičnih idej - nobena pa ni preslaba. Projektov in izzivov iz dneva v dan ne zmanjka. Naklonjeni smo testiranju novih idej in predlogov za kakršnekoli izboljšave.

Se prilagajamo in (se res trudimo da) ne kompliciramo. Razumemo, da ima vsak svoj življenjski slog, kateremu se potrudimo maksimalno prilagoditi. Bolj pomembno od tega, da smo v službi od 9h do 17h je to, da se s sodelavci počutimo dobro.

 NAŠI PRODUKTI IN STORITVE

Modularne sedežne!
So najboljše stvari, ki bodo doletele dnevne sobe. Ker v 30 sekundah sedežno spremenite v ležišče. Ker ko se umaže, slečete prevleke, jih vržete v pralni stroj, posušite in nazaj oblečete, kot da ni bilo nič.

So pa naše sedežne true modularne (tako kot smo dobili wireless slušalke, ki so bile še vedno povezane s kablom, tako še vedno pogosto lahko kupite modularno sedežno, ki vam jo zbijejo skupaj po tem ko jo prvič sestavite. Grozno. No, kakorkol, potem so naredili true wireless slušalke (AirPods) ki so pa končno bile poštene do pomena besede.). Vse naše sedežne se lahko razstavi, nazaj sestavi in spremeni v ležišča, kotne garniture, počivalnike, dvosede in tako dalje. Za vse podvige potrebujete le vaše roke (torej brez raznih vrtanj, vijakov ali sorodnih nevšečnosti.

Anyway, here’s our wall.

Vsem zaposlenim nudimo bonitete za boljše delo in bonitete, vezane na osebni razvoj.

Delo se opravlja v naših prostorih, v katerih zaposlenim priskrbimo vso opremo, ki jo potrebujejo. Če ste navajeni delati s post-it’s-i, jih kupimo. Če ste navajeni delat s piši-briši tablo, tudi zrihtamo. Seveda pridejo zraven tudi računalniki in vsa klasična oprema, ki pride k delovnemu mestu.

Nudimo dinamične delavnike - ko se malo bolj spoznamo, vam prepustimo več prostora pri samodoločanju delavnika. Dokler se znamo vsi igrati v istem peskovniku, se lahko igramo marsikaj. 

Nagrajevanja in napredovanja - vse imamo poštimano! Mesečne nagrade glede na individualno delo, na koncu leta pa preverimo tudi skupen uspeh glede na predviden uspeh. Opredeljeno imamo tudi periodiko za povišanje plače in predvideno rast po plačilnih razredih.

Seveda pa imamo urejene vse stvari, ki jih je fajn imet - dopusti, bolniške, tehnična oprema, mentorstvo, usposabljanja in licence, komunikacijo v timu, itn.

Zdrava ekipa v zdravih poslovnih prostorih, ali kako že gre. 


komercialist / vodja salona

Iščemo Specialista za oglaševanje

Vabimo te, da postaneš del naše dinamične ekipe, specializirane za prodajo in distribucijo dizajnerskih, multifunkcionalnih in praktičnih sedežnih garnitur.

Zanima nas oseba ki:

 • Je polna pozitivne energije in ima poleg čuta in navade da natančno in v roku opravi delo še smisel za humor,
 • Se veseli ekipnega dela, ter prispeva k ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja,
 • Ima sposobnost delati v kreativnem okolju, ki včasih zahteva dobro mero iznajdljivosti in osebne note, 
 • Je jasen komunikator in ima odlične medosebne veščine,
 • Ji je v užitek delati z predano ekipo ki si želi več in si želi službo zamenjati za »lifestyle«!

Odpiramo novo pozicijo v marketingu – Iščemo strokovnjaka za oglaševanje, ki se bo pridružil naši ekipi. V tej vlogi boste odgovorni za oglaševalsko plat na naših kanalih. Glavna skrb tega delovnega mesta je, da nam v salonu in na spletni strani ne zmanjka obiskov.

Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati svoje delo. Deifintivno je zaželjeno da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost, osredotočenost IN multitasking. Predvsem pa natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku ? In seveda, da si del ekipe.

V grobem bodo tvoje obveznosti:

 • Upravljanje oglaševalskih kampanj na platformah Meta, Google in ostalih ustreznih kanalih z namenom zagotavljanja strateške umestitve in vidnosti,
 • Nadzor nad obiskom salona in prometom na spletni strani za spremljanje in izboljšanje angažiranosti strank,
 • Izvajanje optimizacijskih prizadevanj z sistematičnim testiranjem oglaševalskih kreativ, kopij in raziskovanjem novih oglasnih formatov za maksimiziranje učinkovitosti,
 • Sodelovanje z marketinško in prodajno ekipo za analizo trendov obiska strank in pripravljenosti, zagotavljanje usklajenosti strategij in komunikacije,
 • Kreiranje oglaševalskih kreativ in pisanje prepričljivih besedil, ki odmevajo pri ciljnih skupinah,
 • Koordinacija komunikacije znotraj kreativne ekipe za usklajevanje vizije, ciljev in dostave marketinških pobud,
 • Določanje in spremljanje proračunov za zagotavljanje stroškovno učinkovitega upravljanja kampanj,
 • Analiza kazalnikov učinkovitosti in priprava poročil za vrednotenje uspešnosti marketinških strategij ter identifikacija področij za izboljšave.

Od tebe pričakujemo:

 • Napredno znanje oglaševalskih platform in obvladovanje strategij digitalnega oglaševanja,
 • Profesionalno zmožnost definiranja in segmentiranja ciljnih skupin ter usmerjanja relevantnih oglasov k ustrezni publiki,
 • Razumevanje prodajnih lijakov (funnelov) in izvedbo strategij za remarketing z namenom ponovne angažiranosti preteklih obiskovalcev,
 • Učinkovito upravljanje in optimizacija oglaševalskega proračuna za maksimalno doseganje ciljev,
 • Pravočasno identifikacijo, poročanje in reševanje morebitnih pomanjkljivosti ali izzivov,
 • Proaktivnost pri iskanju možnosti za optimizacijo oglaševalskih kampanj in izboljšanje rezultatov,
 • Inovativnost in podajanje konstruktivnih predlogov za nadgradnjo obstoječih procesov in strategij,
 • Zavzetost za profesionalni razvoj in odprtost za učenje ter implementacijo novih metod in tehnologij v prakso,
 • Samoiniciativnost in natančnost pri delu,
 • Odgovornost do dela in zaključevanje v rokih,
 • Predloge za izboljšave trenutnega stanja.

Ponujamo ti:

 • Pogodbo za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo,
 • Stimulativno delovno okolje,
 • Priložnost za osebno in strokovno rast ter razvoj kariere,
 • Možnost sodelovanja pri zanimivih projektih v panogi,
 • Redno plačilo in ugodnosti glede na dosežene rezultate,
 • Delo v mladem kolektivu,
 • Ekipo, ki ti pomaga,
 • Stabilno & dolgotrajno zaposlitev.

Delovno mesto ponuja:

Če se želiš pridružiti naši ekipi  in imaš vse potrebne kvalifikacije in znanje, potem svojo prijavo pošlješ na marketing@feydom.si

Vse prijave bodo obravnavane zaupno. Pridržujemo si pravico do klica samo izbranega kandidata/ke za osebni pogovor.


**FEYDOM se ukvarja z prodajo dizajneskih, multifunkcionalnih in izredno praktičnih sedežnih garnitur. Smo izredno inovativni, unikatni in imamo skoraj vse modele nagrajene z Nemškimi nagradami za design hkrati pa tudi generalno stremimo k napredku na vseh področjih. V zadnjih letih smo zasadili že 30.000 dreves, saj si prizadevamo za varovanje okolja in kotrolirano sečnjo ter zato za vsako prodano sedežno garnituro posadimo eno drevo. Pridružite se naši ekipi in postanite del FEYDOM zgodbe!

Ne odlašaj!
Še 3 dni za prijavo.

Opis delovnega mesta

Iščemo Specialista za oglaševanje 😁
Vabimo te, da postaneš del naše dinamične ekipe, specializirane za prodajo in distribucijo dizajnerskih, multifunkcionalnih in praktičnih sedežnih garnitur.
Zanima nas oseba ki:
- Je polna pozitivne energije in ima poleg čuta in navade da natančno in v roku opravi delo še smisel za humor,
- Se veseli ekipnega dela, ter prispeva k ustvarjanju pozitivnega delovnega okolja,
- Ima sposobnost delati v kreativnem okolju, ki včasih zahteva dobro mero iznajdljivosti in osebne note,
- Je jasen komunikator in ima odlične medosebne veščine,
- Ji je v užitek delati z predano ekipo ki si želi več in si želi službo zamenjati za »lifestyle«!

Odpiramo novo pozicijo v marketingu – Iščemo strokovnjaka za oglaševanje, ki se bo pridružil naši ekipi. V tej vlogi boste odgovorni za oglaševalsko plat na naših kanalih. Glavna skrb tega delovnega mesta je, da nam v salonu in na spletni strani ne zmanjka obiskov.
Od tebe pričakujemo, da imaš žilico za organizacijo in si znaš razporejati svoje delo. Deifintivno je zaželjeno da imaš željo po učenju in napredovanju in veš, kaj pomeni vztrajnost, osredotočenost IN multitasking. Predvsem pa natančno opravljeno delo v dogovorjenem roku  In seveda, da si del ekipe.

Kaj pričakujemo

- Napredno znanje oglaševalskih platform in obvladovanje strategij digitalnega oglaševanja,
- Profesionalno zmožnost definiranja in segmentiranja ciljnih skupin ter usmerjanja relevantnih oglasov k ustrezni publiki,
- Razumevanje prodajnih lijakov (funnelov) in izvedbo strategij za remarketing z namenom ponovne angažiranosti preteklih obiskovalcev,
- Učinkovito upravljanje in optimizacija oglaševalskega proračuna za maksimalno doseganje ciljev,
- Pravočasno identifikacijo, poročanje in reševanje morebitnih pomanjkljivosti ali izzivov,
- Proaktivnost pri iskanju možnosti za optimizacijo oglaševalskih kampanj in izboljšanje rezultatov,
- Inovativnost in podajanje konstruktivnih predlogov za nadgradnjo obstoječih procesov in strategij,
- Zavzetost za profesionalni razvoj in odprtost za učenje ter implementacijo novih metod in tehnologij v prakso,
- Samoiniciativnost in natančnost pri delu,
- Odgovornost do dela in zaključevanje v rokih,
- Predloge za izboljšave trenutnega stanja.

Kaj nudimo

- Pogodbo za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo,
- Stimulativno delovno okolje,
- Priložnost za osebno in strokovno rast ter razvoj kariere,
- Možnost sodelovanja pri zanimivih projektih v panogi,
- Redno plačilo in ugodnosti glede na dosežene rezultate,
- Delo v mladem kolektivu,
- Ekipo, ki ti pomaga,
- Stabilno & dolgotrajno zaposlitev.

Delovni čas
polni delovni čas 40ur/teden

PRIČAKUJEMO
Zahtevana izobrazba
V., VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let

Če se želiš pridružiti naši ekipi in imaš vse potrebne kvalifikacije in znanje, potem svojo prijavo pošlješ na marketing@feydom.si 😊
Vse prijave bodo obravnavane zaupno. Pridržujemo si pravico do klica samo izbranega kandidata/ke za osebni pogovor.

FEYDOM HOME d.o.o.
Avstrijska ulica 3
1000 Ljubljana
https://fey.si/

Dejavnost:
Pohištvo in oprema
Število zaposlenih:
5 do 9 zaposlenih

Prihodki (zadnji razpoložljivi podatek):

Izberi področje dela